Şimdi Ara

dijital kamera veya hafıza kartından silinen resimleri geri getirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
89.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşa yardımcı olalım beyler demekki bir kaza olmuş resimler silnimiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vervo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Architect_24

    gerçektende cardRecovery 5.30 harikaymıs geçen agustos ayında çektiğim bir foto vardı telefondan.Malesef bilgisayara attım diye silmiştim sonra pc deki hata verince gitti foto demiştim.Fakat şimdi kurtarabiliyorum çok şaşırdım ve beğendim :)

    cardRecovery 5.30 programını indirdim de bazı sitelere falan baktım demo olduğu için sadece gösterir kurtarmaz diyor. Siz kullanmışsınız anlaşılan kaydedebildiniz mi bilgisayarınıza ben de yaklaşık 600 küsur fotoğraf vardı ve çok muhimdi teknik servis bana 150 lira fiyat verdi sırf bu mesele için üye oldum bi bilgi verirseniz çok sevinirim. :///

    ben googlede arattım serialini buldum basta banada gösteriyordu resimlere ulasamıyordum seriali bulduktan sonra tüm resimleri kurtardım..sende serialini crack ini aratabilirsin....baya oldu yapalı o yüzden seriali flan hatırlamıyorum fakat googlede bi kaç site gez bulursun kardeş (Y) umarım kurtarırsın ...:)




  • Ben ne zaman denediysem istediğim fotolar değilde saçma sapan fotoları buluyor şansıma.
  • Teşekkür ederim.. Program aslında çok güzel sadeydi işte dediğim gibi lisans numarasını bulamadım işim de acildi. Başka programlar indirdim en sonunda diskdigger adında programla kurtardım hatta silinen fotoğraflar 630 du 750 civarı kurtardım eski silinenler dahil :) acayip rahatladım yaa..
  • arkadaşlar size bir sorum olucak bana yardımcı olursanız sewinirim. dijital foto makinada binlerce fotolar war sanırım ayarları ile oynanılmış. fotolar yha silinmiş yda biçimlenmiş olabilir bilemiorum. acaba ben fotoları nasıl qeri qetirebilirim. o fotolar çok önemli qeri qetirmek zorundayım. foto makinamda da qörüntü yok uyarısını alıyorum her defasında. ben bide dha önceden makinedeki fotoları pc ye atmış. sonra makinede fotolar yok olunca pcdeki fotoları makineye attım bi sorun olur acaba ? bana yardımcı olursanız sewinirim. teşekkürler şimdiden.
  • program dosyaları geri getirdi ama serial istedi netten bir sürü serial indirdim ama uygun keygen bulamadım sonra v6.00 indirdim onada serial bulamadım... bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum ... tşkler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnymntlk -- 13 Nisan 2012; 0:01:08 >
  • ARKADASLAR COK ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR.BENIM 2 SENE ONCESINDE EKRANI KIRILMIS BI NOKIA 6300 TELEFONUM VARDI BU TELEFONUN HAFIZA KARTINDA SUAN ACAYIP DERECEDE IHTIYACIM OLAN BI KAC RESIM SILMISTIM.BUNLARI GERI GETIRMEYE CALISIYORUM.FAKAT BENIM SORUNUM BU TELEFONU USB KABLOSUYLA BILGISAZARA TAKTIGIM ZAMAN BILGISAYAR NOKIA PC SUIT ILE BUTUN ICERIGINI GORUYOR FAKAT ONUN DISINDA HIC BI KART OKUYUCU VEYA BU GERI GETIRME PROGRAMLARI BENIM TELEFONU VE ICINDEKI HAFIZA KARTINI GORMUYOR YADA BU KARTI BASKA BI TELEFONA TAKINCADA GORMUYOR ACABA SORUNUMU NASIL COZEBILIRIM.SIMDIDEN YARDIMCI OLAN ARKADASLARA TESEKKUR EDERIM...
  • çok işime yaradı sağol
  • arkadaşım anladığım kadarıyla senin kart gitmiş aynısı banada olmuştu telefoncuda hallettim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.