Şimdi Ara

Dijital Bankacılık sistemi nasıl evrimleşiyor? Şubesiz, dijital bankacılığı keşfedin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijital bankacılık sistemi aslında hepimizin aşina olduğu bir konu artık. Dijitalin evrimleşmesiyle mobil appler ve kolay bankacılık işlemleri hayatımıza girdi. Bir bankadan hesap açmak için artık bankaya da gitmeye gerek yok ama bankaların da olmadığı sisteme geçiş yakın. Dijital nelere kadir arkadaş. Bakınız; Hayat Finans. Türkiye’nin ilk lisanslı dijital bankası mesajıyla karşıma çıkan ve tamamen şubesiz olmasıyla beni şaşırtan banka. Hayat Holding kuruluşu bu arada; yani içimiz rahat, güvenilir, ben de bir hesap açıverdim. Bir banka hesabına daha ihtiyacın var mıydı diye düşünebilirsiniz amaa bu sefer de karşıma yüksek kâr payı oranları çıktı. Hemen imza yok, formalite yok görüntülü görüşmeyle bir hesap açabiliyosunuz. + temel bankacılık işlemleri ücretsiz. Dijital bankacılığın gelişiminde şubesiz bankalar falan da görecekmişiz; hadi bakalım :)





  • selam,


    ben de ekşi'de okudum bazı bazı. anlaşmalı atm'leri hangileri? vee en önemli konu tüm atm işlemleri görüntülü görüşme ile yürütülebiliyor mu? gibi önemli sorularım var... :)

  • Reklamın...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşmalı ATM olarak şu an İş Bankası ile anlaşılmış ancak yakın zamanda başka bankaların atmlerini de ortak atm kullanmaya başlayacaklardır. Bildğim kadarıyla para çekmek ve yatırmak dışında tüm işlemleri online olarak halledebiliyorsun.

  • Dijital bankacılık için nokta atışı bir şey yapmışlar. Tam benlik ve benim gibi hem dijital olsun hem hızlı olsun ve tabii ki masrafsız ve katılım bankası olsun diyenler için olmuş :)

  • Yav koca koca adamlarsınız. Foruma bankacı ağzıyla reklam mı yapılır? Metni okurken bile reklam olduğu anlaşılıyor. TV için yazılan metni forumda satamazsınız. Ancak şuraya şu şu ücretsiz, şu atm şu an ücret almayacak, spesifik farkları vs yazsaydınız başarılı olurdunuz.

  • Ben dijitalden bugünlere gelmemize sebep olan teknolojiden razıyım. Teknoloji hız ve kolaylık çağında bu kolaylığı sağlamaları benim gibi her şeyi dijitalle halletmeyi seven biri olarak çok kullanışlı oldu sadece uygulamadaki birkaç pürüz giderilse daha rahat edicez.

  • Hayat finans için ileride ne düşünürüm bilmiyorum ama şu an şubesiz bir şekilde tüm işlemleri online'da çözüyor olma olayından gayet memnunum, bakalım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.