Şimdi Ara

Digiturk veya D-smart üyesi yaparak Para Kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elektrik Satışı , Toplu SMS Satışı , Digitürk Başvurusu , Sabit Hat Taşıma Başvurusu , Online Şehirler Arası Otobüs Bilet Satışı , E-Ticaret , D-Smart , Sigorta hizmetleri gibi alış verişlerden gelir elde edebilirsiniz üstelik herşey ücretsiz üye zorunluluğu yok 5 kuruş dahi ödemek yok üyelik ücretsiz siz sadece ihtiyaçlarınızı karşılarken para kazanabilirsiniz nasıl mı
    Sorente Nedir ?

    İster ihtiyaçlarını karşılamak , ister ticaret yapmak düşüncesiyle sistemi kullanan tüm üyelerine kazancını pay eden bir Ticari Kuruluştur Sorente .

    Nasıl çalışıyor ?

    Firmamız bir çok alanda hizmet vermekte . Siz veya dostlarınzı ihtiyaçlarınız için bizi tercih ettiniz . TEŞEKKÜRLER . Ayrıca firmamızın kazanç elde etmesini sağladınız . O zaman bu alışveriş ile başlayan dostluğu devam ettirelim . Ve ticarete dönüştürelim . Firmamıza ne kazandırısanız % 60 ını sizinle paylaşalım . Paylaşalım ki ticaretimiz artsın , kazancımız artsın . Unutmayın sistemimize üye olmak her hangi masraf zorunluluk getirmemektedir
    Ne Kazandırıyor ?

    Sistemin Her Elde Ettiği Kazanç Öncelikle Vergi Kısmından Arındırılır Kalan Kısım Sorente % 40 Ticaret Platformu % 60 olacak Şekilde Dağıtılır .


    Sorente Sistemine Üyelik Tamamen Ücretsizdir.Sorenteye üye olmak için muhakkak bir sorente üyesi tarafından davet edilmeniz gerekmektedir.Size gelen davet ile birlikte üyelik kaydınızı doldurur,doldurmaz hem sms olarak hem de mail olarak bilgileriniz anında gelmektedir.Daha sonra bilgileriniz le giriş yaparak sorente sistemin kullanmaya ve tüm detaylarını incelemeye başlayabilirsiniz.

    NOT: ARKADAŞLAR ÜYE YAPMA ZORUNLULUĞU YOK İLLAKİ PARA KAZANMAK ZORUNDA DA DEĞİLSİNİZ SADECE İHTİYAÇLARINIZA HARCADIĞINIZ PARANIN BİR KISMI SİZE GERİ DÖNÜYOR O KADAR DİYELİMKİ BİR ŞEHİRDEN BİR ŞEHİRE GİDECEKSİNİZ SİZ VEYA AKRABALARINIZ VEYA ARKADAŞINIZ ALACAĞINIZ BİLET 50 TL İSE SİZE 3 LİRA 5 LİRA TEKRAR ÖDENİYOR. 3 LİRA 5 LİRANIN ÖNEMİ YOK DEMEYİN SADECE 1 KEREYE MAHSUS DEĞİL VE SADECE ONLİNE OTOBÜS İLEDE SINIRLI DEĞİL BU SİSTEM İLERDE DAHA BİRÇOK HARCAMALARINIZLA KAZANACAKSINIZ.

    Üye olmak için:http://www.sorente.com/Davetiye.html?uref=arbektas







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.