Şimdi Ara

DigiTürk uydu alıcısı Hakkında Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde bir tane digi türk uydu alıcısı var.Yanlız bunu türksat alacak şekilde çevirmek istedim.Acaba udu alıcısının arkasındaki port tan program mı yüklemem lazım.yada başka bir yol varmı.Türksat uydusunu alması için ne yapabilirim tüm uğraşlar bi sonuca varmadı:) Öneriler için şimdiden teşekkürler.



  • Turksat a dönük çanağınız varsa kurulum menüsünden turksat uydusunu seçiniz.Şayet tek çanak ise diseq seçimi yapmanızgerek yok eğer 1 den fazla çanak bağlı ise uygun diseq seçimini yaparak kanal arama menüsünde 12731 V 3333 tp sini referans alıp şebeke arama açık olarak kanal arama yaptırınız.Kanalları buşacaktır ama uarı olarakda modeli belirtmemenize rağmen genel anlamda vasat cihazalr olduğu için stunerleri zayıftır ve kanal bulamama sorunu yaşarsınız.Bulunmayan kanalların tp sini elle girip kanal arama yaptırdığınızda çıkması lazım.
    Yani ekstra bir işleme(yazılım vs) gerek yok zaten bu cihazlarında bildiğim kadarı ile yazılımı yok
  • malesef olmuyor dostum.digi türk kartı takılıyken bir türlü turksata çevrilmiyor.kartı çıkardığında ise bu sefer kartı takın diyor ve çalışmıyor.o yüzden program yüklenebiliyormu diye sormuştum.duyduğum kadarı ile oluyordu.dediklerini diğer uydu alıcısında çok önceden yaptığım için zaten ayarlamayı biliyorum.genede yardımına teşekkür ederim ...
  • Kardeş, kumanda da Mode diye bir tuş var. Bu tuşa basınca cihaz normal uydu alıcısı moduna geçiyor. İstediğin uyduyu kanalı ekleyebilirsin. Bende Vestel var, bu şekilde kullanıyorum. Digitürk modunda kartı takmam gerekiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mabanaxar

    malesef olmuyor dostum.digi türk kartı takılıyken bir türlü turksata çevrilmiyor.kartı çıkardığında ise bu sefer kartı takın diyor ve çalışmıyor.o yüzden program yüklenebiliyormu diye sormuştum.duyduğum kadarı ile oluyordu.dediklerini diğer uydu alıcısında çok önceden yaptığım için zaten ayarlamayı biliyorum.genede yardımına teşekkür ederim ...

    Valla modelini belirtmemişsin ama bir akrabamda olan siyah Dcr modelli digiturk cihazında tuksat çanağını ayarlamıştım.Yukarıdaki mesajdaki gibi mode tuşu ile uydu kurulumu yapılıyordu.Hatta diseq ile hem tuksat hemde dt (7º e eutelsat) yi birlikte ayarlamıştım ben.
    Sen biraz daha kurcala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.