Şimdi Ara

Digiturk Synology kurulumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili dostlar, mevcutta digiturk abonesiyim ve digiturk hd receiver aracılığıyla televizyonumda seyrediyorum. Bu arada öbür odada Dune media player, Synology 916+ NAS ve projektörden oluşan bir ev sineması sistemim var. Televizyonda ayrıca apple tv'de kullanıyorum.

    Synology linux tabanlı bir NAS cihazı. Normal digiturk akışını yan odadaki ev sinema sistemimde de kullanmak istiyorum. Ancak bunun için metrelerce hdmi hkablosu alıp duvarı delmek vs. gibi bir niyetim yok. Apple tv kullanmayı düşündüm ama digituk'ün dilediğin yerde uygulaması apple tv'de mevcut değil.

    Sonuç olarak piyasada bu kadar gelişmiş teknoloji varken, tvheadend, iptv, dvb -dvt vs vs. decodere gelen digiturk sinyalini aboneliğimi sonlandırmadsan iptv'ye vs çevirebilirmiyim? Synology üzerinde kullanılabilen tvheadend uygulması veya başka bir uygulamanın faydası olabilir mi? Şu ana kadar gelebildiğim nokta IPTV dokederini digiturk dekoderinden gelen hdmi kabloya bağlamak ama bu sistemde de 300-400 dolar vermek çok anlamlı gelmiyor bana, sanki elimdeki chazlar ile birşey yapılabilir gibime geliyor. Uydu sistemleri konusunda çok bilgim yok, ev networkü konusunda ise hiçbir bilgi problemim yok. Yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını beklerim...

    Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.