Şimdi Ara

Digiturk rezaleti (her 15 dk'da 1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 yıldır Digiturk kullanıyorum. 1 yıl önce receiver bozulduğu için HD özellikli yeni bir kutu verdiler tabi ki ücret karşılığında, neyse orası önemli değil. HD televizyona değil de normal özellikli televizyona scart'tan bağlayarak uzun süre sorun çıkmadan kullandım verilen kutuyu. 1 hafta önce alet 15 dakikada 1 kendine reset atmaya başladı, düzelir diye sabrettim olmadı, müşteri hizmetlerini aradım yazılım yüklendi birçok kişide aynı sorun var 2 güne düzelir, düzelmezse arayın dedi. Tabiki düzelmedi tekrar aradım, bana dediler ki HD özellikli kutumun HD özelliğini kullanmadığım için böyle bir sorun oluyormuş. Ya 20 TL verip kutumu daha eski özellikte HD'siz bir kutuyla değiştirecekmişim ya da ayda 4 TL vererek HD kanalları satın alınca bu sorun düzelecekmiş!!!

    OLAYIN GERÇEĞİ: HD kutuları veren "çok saygıdeğer" şirket DIGITURK müşteriden DAHA ÇOK PARA KOPARMAK için HD özellikli kutulara KASTEN her 15 dakikada 1 resetlemeye programlanmış HATALI yazılım güncellemesi yaparak kullanıcıyı APTAL yerine koymuştur. Bu bir ARIZA DEĞİLDİR!

    Eğer bu hatalı yazılımı düzeltmezlerse 10 yıllık üyeliğimi iptal ettireceğim. Digiturk'un nasıl bir şirket olduğunu herkesin bilmesi için paylaşımda bulunmak istedim. Siz de bunu bir arıza sanıp para vermeyin!!







  • Digiturk un ne kadar para düşkünü çirkef bir kurum olduğunu zaten şike olaylarına yaklaşımıyla gördük. arıza olmadığından hiç şüphem yok. kesinlikle kendilerinden beklenileni yapmışlar. Umarım kurtuluruz bu digiturk ten.
  • katılıyorum. merkezi sistemde kablo oksitlendi diye de geçen hafta benden 20 tl teknik servis ücreti aldılar. cihaz çatıda kapalı ve kilitli bir yerde anahtarı da sadece kapıcıda.

    araştırdığımda benim digitürk yayınının gittiği gün teknik servis başka bir abonenin arızasına bakmak için gelmiş. :) tesadüf mü aceba diye düşünüyorum...

    ha birde bu adamlar teknik servis ücretlerine fatura fiş kesmiyor. üşenmedim gittim maliyeye şikayet ettim vergi kaçırıyorlar diye. bakalım sonucu ne olacak.
  • Hiç bulaşmamak lazım galiba da, işte maçlar burada olunca
  • bu işler sizi mi buluyor hep ben bal gibi memnunum dijiturk den adamlar kalite satıyor.ister al ister alma demi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reset45

    bu işler sizi mi buluyor hep ben bal gibi memnunum dijiturk den adamlar kalite satıyor.ister al ister alma demi.



    yani kaliteyi satmalarına falan birşey demiyorum ama sattıkları kalitenin fişini faturasını da kesmeliler dimi. buna uyuz oldum.
  • Aynı sorun bende de var 15dkda bir resetliyor. Aynı şeyleri bana da söylediler aldım HD'i aynı problem devam ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reset45

    bu işler sizi mi buluyor hep ben bal gibi memnunum dijiturk den adamlar kalite satıyor.ister al ister alma demi.

    Yapma be üstad ne kalitesi.
    Maçın en olmadık yerinde zart digital kart doğrulama girer 5 dk beklersin, kendi kendine kanallar kaybolur, daha önceden izlediğin kanalların ismini değiştirip şifreliye geçirirler, düşün ben 9 maç parası verip 9 maçı izliyorum ama şifresiz olması gereken haber bülteni vs. (lig tv'nin programları) lig tv2'ye geçtiği için izleyemiyorum, aynı şekilde Spormax'in değişip Lig TV3 olması ile de onun da normal yayınlarını izleyemiyorum, neymiş 5 tl daha verecekmişim, parasında değilim bizi "enayi" yerine koymaları kanıma dokunuyor.
  • Aynı şey benim de başıma geldi 20 TL ödememek için şikayetvar.com'a yazdım ve hemen aradılar. Yine telefon görüşmesinde 20 TL istediler vermeyeceğimi söyleyince bir sefer olmak üzere ücretsiz teknik servis göndereceklerini söylediler ve gönderdiler. Bana HD'ye üye olursan bu sorundan kurtulursun demediler.HD kutumu SD ile değiştirdiler. Aynen benim de HD üyeliğim bitmişti. HD üyesi değildim. Ama HDMI üzerinden bağlanıyordum ve para karşılığı olmayan TRT HD ve TRT 1 HD kanallarını da izleyebiliyordum. Eğer gerçekten hatalı yazılım gibi bir şey yaptılarsa yuh diyorum yuh ki ne yuh...
  • Benimki SD cihaz.Aynı sorun bende de var.Günde bir kaç defa kapanıyor.
  • Kesinlikle yazılım hatası çünkü günün her saati olmuyor, mesela bende gece yarısından sonra olmuyor öğleden sonra başlıyor. Hala düzelmedi ama kararlıyım ya düzeltecekler ya da iptal ettiricem!!
  • Zaten amaçları ya HD'ye üye etmek ya da kullanmayanların HD kutularını geri almak, tabi HD kutu SD'den daha pahalıdır onun için kullanmayan müşterininkini alıp bir başkasına verecekler tahminimce.
  • sorunu çözdüm arkadaşlar.
    bu kafasızlar yeni yazılım atıyorlar uzaktan, eğer kutunun arkasına modem bağlı değilse uydudan indirmeye çalışıyor, beceremiyor ve reset atıyor.
    gidin, bi modemin arkasına bağlayın kutuyu, rahat rahat indirsin, sonra bağlayın tv'nize...
  • 300 tl taahhüt bedeli ödeyip abonelikten ayrıldım.
    12 tl'ye kurulum aktivayon dahil D smart bağlattım.
  • Dijjitürk te çalışan bazı elemanların , dolandırıcı çetesiyle birlikte çalışıp istedikleri üyeyi 7/24 saat evlerinde veya kullandıkları yerde izleyip, şantaj , hırsızlık olaylarına suç ortağı olduğunu biliyor muydunuz? Kutu nuzu kesinlikle iade etmeyin kartınızla birlikte saklayın, dava açtığınızda size yardımcı olacaktır .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MASTER.YASEF

    Dijjitürk te çalışan bazı elemanların , dolandırıcı çetesiyle birlikte çalışıp istedikleri üyeyi 7/24 saat evlerinde veya kullandıkları yerde izleyip, şantaj , hırsızlık olaylarına suç ortağı olduğunu biliyor muydunuz? Kutu nuzu kesinlikle iade etmeyin kartınızla birlikte saklayın, dava açtığınızda size yardımcı olacaktır .

    Onu bilmem ama bizde de bir ara digiturk bozuluyordu 3 ay arka arkaya bozuldu. Servisin garantisi 1 ay olduğu için 1 ay sonra bozulunca ücretli oluyor ve tam 1 ay dolduktan sonra 3 defa arka arkaya bozuldu. Bir defasında birlikte çatıya çıktık kablo kopmuş diye kesti attı ama kablo kendi kendine bir yerinden nasıl kesilir anlamadım belki kendileri yaptılar. Ne zaman çatıya çıkışı kitledik işte ozaman sorunda çözüldü.
    işte bu nedenle bunlar servis ücreti almak için mi gelip gizlice bozuyor diye bir şüphe uyandı.




  • MASTER.YASEF M kullanıcısına yanıt
    digitürk iptalinde kutuyu ve kartı iade etmek zorunlu,saklanamazki
    Nasıl izleyip şantaj yapıyor?
    Digitürk sadece adres,kimlik bilgisi kayıtlı,bununla birşey olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 8 Mayıs 2017; 18:32:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ledie L kullanıcısına yanıt
    size tavsiye,digitürk işlemlerinizi sadece ana bayiden yapın,servis,üyelik yenileme vs...sokak aralarındaki küçük bayilerden işlem yapmayın...dediğinizde doğru olabilir,sonuçta adam da kazanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 8 Mayıs 2017; 18:38:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.