Şimdi Ara

digiturk play 2016 2017 sezonu paket yenileme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
13.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • suskun_451 kullanıcısına yanıt
    Devamlı ortak izledim.Kendi hesabından 1 sezon dahi satın alıp izlemessen indirim yollamıyorlar.Enyeni üye gibi sıfırdan indirimsiz satınalma yapabiliyorsun.
  • sttt S kullanıcısına yanıt
    1800k yayın paketini yenile 469 lira hala.
    1200k yayın olmayacak galiba bu sene.

    2012 – 2013'den beri digiturkplay alıyordum bu fiyata almayacağım sanırım.
  • 3 senedir aboneyim. Bu sene almayacağım. Bu fiyatlara yuh diyorum sadece.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lig başladığında fiyatlar düşermi yoksa yine mi böyle olur?
  • Geçen sene eski abonelere verdikleri özel fiyatı birkaç ay sonra yeni satın alımlarla aynı yapmışlardı. Yani ağustosta eylülde sıfırdan alan bir abone ile 5 senelik aboneliğini mayıs ayında yenileyen aynı fiyattan satın almıştı. Gene aynısını yapacaklarını düşünüyorum.

    Çünkü paket geçen hafta ligin bitimine 2 ve 3 hafta varken 529 lirayken, yenileme 469 liraydı
    bu hafta 1 hafta kaldı 489 a düşürdüler, süpersonik indirimli yenileme fiyatı yine 469 TL. Yani her koşulda ligin son haftalarındaki maçları bedava veriyoruz deseler de vermiyorlar.
    birkaç hafta ya da ay sonra 469 olacağını tahmin ediyorum. Geçen sene bu şekilde bi fiyat politikası izlediler.
  • fiyatlar tam bir rezillik..hem fiyat ucuyor hem hizmet 1200kbps den cop goruntu 800kbps ye duyor yuh..sezonluk pakete ek olarak iki hesabim var ailedekiler icin tutuyordum ikisi de premium..hepsini iptal ettiriyorum..bu kadar da enayi yerine konulmaz..gule oynaya kaziklama pesindeler
  • yüksek kalite üye olanlar konyaspor için ortak olabilirim
  • dertleri 1800lük paketi itelemek. 1200lük satışa çıkmazsa bu sezon almayacağım.
  • Ben aldım yüksek kalite 469 tl galatasaraylıyım sağlam beşiktaşlı abi denk geldi hemen eft yaptı 2 kişi ortak aldık bundan sonra tek başıma asla o kadar para vermem
  • 1200k yayın olmazsa almanın anlamı olmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 3 yıllık aboneyim,2 yıldır da gs li bi arkadaşımla beraber alıyoruz.bu fiyatlar devam ederse bende yenilemeyi düşünmüyorum
  • Yuksek kalite paket alicam fb veya ts li ortak ariyorum guven konusunda sıkıntı yasamayiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat her sene artıyor ama kalite hala aynı. Dk başı reklam. Maç biter bitmez reklam. Hele yayınlar içler acısı. Korsan yayın izliyorsun takılma yok. Parasını verip aldığın yayın takılıyor. CL de adam 3000 4000 küsür kbps yayın yapıyorlar. Cam gibi yayın. Biz de 1800 takılıyor. Ama fiyat hala artıyor.

    Bein Sports dan ümitliyim. Umarım değiştirirler yayın kalitelerini. Gerçi onlar da ilk önce verdikleri parayı çıkarmanın peşinde olurlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayın geriden geliyor, bu gerçek..Neyse ki apartmanda digitürkten maç izleyipde gool diye bağıran yok..Çok sinir bir durum olurdu halim..Yayının geriden gelmesine alıştıkta bu donmalar sinir bozucu..Donmanın benim yeterince hızlı olan internetle alakası olduğunuda sanmam. Bu tamamen yayın teknolojisi..8 sene digitürk lig tv abonesi olduktan sonra sadece bu sene 1200k digitürkplay kullandım.Aslında bu kadar paraya çekilmez ama uydudan hd ligtv de çok pahalı..Al birini vur ötekine..
  • merhaba arkadaşlar,
    2014-2015 sezonunun yarısını play üzerinden izlemiştik hiç memnun kalmamıştım neyse,
    2015-2016 sezon başında 12 aylık sözleşme yapmıştım dün aradım ve sezon bittiği için kalan kullanım hakkımı dondurmak istediğimi söyledim bu tarz bi uygulama olmadığını ve sadece sezon başlayana kadar 38 tl ndirim yapabileceklerini söylediler bende kabul ettim zaten 11, ayda 24 aylık taahhütüm bitecek o zamana kadar yani 2016-2017 sezonunun yarısına beşiktaş maçları için ortak olabilirim ilgilenen olursa bana ulaşabilirsiniz,

    yüksek kalite olabilir
  • Hala indirim beklemekteyim. 800 kbps için 310 çok fazla..
  • Anadoluda bir tabir vardır para saymayımı bilmiyorsun yoksa hiç dayak mı yemedin diye.

    Digiturkun para saymayı bildiğini hepimiz çok iyi biliyoruz onların eksiği dayak yememeleri.

    Parasını ödediğin yayını kafasına göre ister verir canı ister vermez. Maç yayını fazla olduğu zaman kafasına göre diğer kanalları kapatır.

    Birde forumlarda yok yayın başlamadan yarım saat önce bağlanın yalanı var.

    Digiturk kaç kişinin kaç kb ile yayın seyredeceğini parasını alırken biliyor parasını alırken hiç kimseyi bir saniye bekletmiyor. İş onun omuzuna bindiği zaman parasını ödediğin yayının kalitesini düşürüyor.

    800 kb yayın için bu kadar para isitiyorlar acaba periscope için kaç para isterler soralım :)

    Benden kuruş para alamazlar. Açar radyoyu dinlerim en kötü ihtimal.

    Yukarıda söylemiştim ya dayak yememişler diye. Sopa bizim elimizde para bizim cebimizde, nasıl kullanacağımız çok önemli.

    Ben nasıl kullanmam gerektiğini çok iyi biliyorum




  • Beşiktaş lig tv alacağım GS ve FB taraftarı arıyorum olursa
  • Herkese merhaba digitürkplay var satılık yüksek kalite smart tv uyumlu bjk bir ortak var yani beşiktaş lı olmaz250 tl ye vereceğim iyi günler herkese

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yüksek kalite 1800k olan yayını satın aldım fakat canlı tv bölmünden tv kanallarını izlerken 400k 800k 1200k ve auto seçenekleri var bende şüpelenip müşteri hizmetlerini aradım neden seçeneklerimde 1800k seçeneği yok dedim bana seçeneklerde 1800k yazmadığını herkezde öyle olduğunu fakat auto seçeneğini seçtiğimizde 1800k çözünrlüğünü alcağımı söylediler... Sizden ricam yüksek çözünürlü digitürkplay alan arkadaşlar canlı tv girip deneye bilirlermi 1800k seçeneği varmı yoksa dedikleri gibi herkezdemi öyleee içime şüpe düştü şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.