Şimdi Ara

Digitürk mü, Tele dünya mı, neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Digitürk veya Teledünya aboneliği gerçekleştireceğim.
    Sizce her birinin avantajları, dezavantajları nelerdir?
    Belgesel kanallar ve tarihi filmler izlemeyi seviyorum. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.



  • Fiyatları konusunda birşey söyleyemem ama tarihi filmler MGM Movies'de var. Belgesel Paketi müthiş zaten 4 TL ücreti. Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science, National Geographic Channel vs...

    Digiturk alın bana kalırsa. TeleDünya'nın pek bir +'sı yok.
  • Su sekilde ozetleyelim. 4 secenek var cati antenlerini ve internet uzerinden olanlari saymazsak

    Digiturk , D-smart , Teledunya ve Sadece Uydu anteni.

    Bunlardan D-Smart ve Uydu , turksat uzerinden yayin aliyor (uyduyu turksata donuk varsayiyorum) , bu sebepten oturu ikisinde ayni kanal ayni sekilde gorunuyor ,ancak digiturkte cogu yerli normal kanal , turksat degil de eutelsat uzerinden yayinlandigi icin , fransizlara (uydunun sahibi) odenen bant kirasini ,yani frekans icin odenen parayi digiturk dusurmek icin kanallarin goruntu hacimlerini dusuruyorlar.

    Teledunya icin ise yine turksat bazli kanallar icin uydu ve dsmart icin solediklerimizi soyleyebiliriz ama teledunyada eger mukemmel kablolama yapilabildi ise normal uydudan (bazi durumlarda) daha da net goruntu almak mumkun cunku cok ihmal edilebilir bir katkisi da olsa teledunyanin yayini evlere dagitmadan once dev canaklardan sinyali aldigini eklemeliyiz.

    Bunun disinda d-smart a ozel kanallar die lanse edilen ve baska uydulardan kaynakli ama turksattan yansitilan bazi baska kanallar da var . (bu yayinlar d smart in turksattan kiraladigi frekanstan yapiliyor da olsa kaynagi baska uydulardir)

    fiyatlandirma icin ise cok fazla secenek oldugundan orayi kendin inceleyeceksin.

    Maclar icin digiturk , sinema agirlikli ise digiturk dsmart teledunya dan hangisi cazipse o , sadece normal tv icin ise uydu ..

    Uydu alirsan surekli sifir lira ile tv izlersin .digerlerinde az ya da cok para odemek gerekli.




  • teledünyanın +sı ucuz olması

    teledunya da 11 tl ye bbc hd nat geo hd nat geo wild hd eurosport hd izlersin.
    digiturk te en dusuk paket 12 tl + 4 tl hd parası 16 tl nat geo hd, eurosport hd, iz tv hd, fashion tv hd izlersin. show hd ve ntv spor hd de sadece belli prgramlar.

    en dusuk paketlerde teledunya daha iyi.
  • BENDE HER İKİSİ VAR.BELGESELDE TELEDUNYA 10 NUMARA...
  • Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

    BENDE HER İKİSİ VAR.BELGESELDE TELEDUNYA 10 NUMARA...

    Teledünya'da belgesel olarak fazla birşey göremedim. Digitürk'te 10 adet belgesel saydım. Teledünyada 4 tane var. Yanlış yere mi baktım?






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 13 Mart 2012; 18:50:40 >




  • Görüntü kalitesi açısından sorarsan kesinlikle Teledünya derim.
    Digitürk´ün HD ve SD kanallar teledünya ile kıyaslanamayacak kadar kötü. Ayrıca digiiürkte kanalları istediğin numaraya koyamıyorsun. Hiçbir özgürlüğün yok kanal sıralaması açısından.
    Oysa teledünya sana her türlü kolaylığı sağlıyor ve çok güzel görüntüsü var.

    Sadece maçlarda digitürk izliyorum artık, maçlar biter bitmez teledünyaya geçiyorum. Digitürkle hiç uğraşamam. Benim kanal sıralamamda 1 numarada benim istediğim kanal olacak. Digitürkün istediği kanal değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waskomnl

    Görüntü kalitesi açısından sorarsan kesinlikle Teledünya derim.
    Digitürk´ün HD ve SD kanallar teledünya ile kıyaslanamayacak kadar kötü. Ayrıca digiiürkte kanalları istediğin numaraya koyamıyorsun. Hiçbir özgürlüğün yok kanal sıralaması açısından.
    Oysa teledünya sana her türlü kolaylığı sağlıyor ve çok güzel görüntüsü var.

    Sadece maçlarda digitürk izliyorum artık, maçlar biter bitmez teledünyaya geçiyorum. Digitürkle hiç uğraşamam. Benim kanal sıralamamda 1 numarada benim istediğim kanal olacak. Digitürkün istediği kanal değil.

    Görüntü kalitesi gerek teledünya gerek kablotv olsun gerçekten cok yeterli, bu fiyatlara devlet kurumu hariç bir firmanın verecegini zannetmiyorum.




  • bana sorarsan hiç biri al uydu cihazı bedava seyret...
  • konu hortlatmak gibi olacak ama yeni başlık açmaktansa buradan devam etmek istedim dsmart ile teledünya aynı yayınları veriyor gibi az çok maç yayınları hariç sinema ve belgeseller aynı benim merak ettiğim teledünyanın cam modülle izlenmesi halinde nekadar ücret ödendiği d smartta cam modül ile

    D-SDmart Full Paket (HD) Paket Bedeli (01-31 Mar 13) cart curt toplam bedel 25 TL

    tele dünyayı kendi uydu alıcısı olupda modül ile izleyen arkadaş varmı yada full paketi nekadara izliyorlar normal de?


    peer16401: bana sorarsan hiç biri al uydu cihazı bedava seyret...

    uydu cihazı alıp şifresiz kanalları izleyebilirler sadece digitürkte zaten millet maç için alıyor yada dsmartı avrupa maçları için alıyorlar yada belgesel için film için alıyorlar....normal uydu alıcısıyla illegal server alınarak bedava izlenir mantığı var oda paralı diğerlerine göre ucuza geliyor sadece ama İLLEGAL yasal değil normal uydu alıcısı dsmart ve digitürkü göstermez yada teledünyayı ....

    ben teledünya ve dmsartı merak ettiğim için yanıtları bekliyorum

    teledünya iki paket altın sinema ve üst paket 37 tl

    http://www.turksatkablo.com.tr/tv-teledunya-ust-paket.aspx
    buna ilaveten
    http://www.turksatkablo.com.tr/tv-teledunya-altin-paket.aspx

    bu paketleri kendi uydu alıcınızla modüllü izleyeniniz varmı ?

    dsmartın full paketi normali

    https://www.dsmart.com.tr/Paketler/full-paket

    evet yanıtlarınızı bekliyorum arkadaşlar
    (sanırım dsamrt full paketi teledünyadan daha iyi full teledünyanın modül fiyatını bilmediğim için)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizpasha -- 23 Mart 2013; 17:42:52 >




  • Digiturk yayın kalitesi ve kanalları ile diğerlerinden açık ara kaliteli bence. Iq ve Hdd de kaliteyi arttırıyor bence. Ama müşteri hizmetleri de bir o kadar kötü. Çok fazla MH ile uğraşan biri değilseniz kesinlikle Digiturk öneririm.
  • ben ücünüde modülle kullanıyorum star hd kanalı kanal d hd kanalı kalitesi teledünyadaki sd bile bu hd lerden daha iyi hele belgeselde mükemmel ötesi bir netlik var netceo larda görüntü kalitesinde 1.sırada teledünya 2.sırada digitürk 3.d smart filim ve belgesel sıralaması 1.digitürk 2.teledünya 3.d smart sporda 1.digitürk 2.d smart 3.teledünya fiyatta fazla ödemede 1.digitürk 2.d smart 3.teledünya benim ödedigim fiyat ise digi icin 41 tl ful maç d smart 21,99 tl fulll hd teledünya temel paket 12,99 tl
  • teknik servis acısından da teledunya en kötüsü
    dt ile olan/oluşabilecek problemini bir uyducu bile yada biraz kabiliyetiniz varsa kendiniz halladebilirsiniz
    teledunyada teknik servine mahkumsunuz

    bizim aprt sinyal zayıflık prob halen düzeltemediler
    apt olarak iptal ettirecegiz
  • TELEDÜNYA yayınlarını çanak antenle alabilir miyim?

    Hayır. Kablo TV aboneliği olmadan Teledünya yayınlarını seyredemezsiniz. Uydu yayını için kullandığınız receiver DVB-S uyumludur. Teledünya hizmeti için DVB-C uyumlu Receiver'a ihtiyacınız vardır. Ancak bazı firmaların sattığı hem DVB-C hem DVB-S uyumlu combo receiver'lardan alırsanız ve Kablo TV'ye abone olursanız hem Teledünya yayınlarını hem de uydu yayınlarını seyredebilirsiniz..

    kontrol ettim benim bulunduğum bölgede kablo tv yokmuş :) uydu üzerinden de vermiyorlarmış sağlık olsun
  • Arkadaşlar merhabalar bende aynı soruyu sormak istiyorum. Ben daha önce hep 76 ekran profilo tüplü tv de uydu kullanıyordum uydu alıcısını en son 4-5 yıl önce değiştirmiştim son günlerde eksik kanal gösteriyordu star tv yerinde başka satış kanalı fln oluyordu sinyal gidiyordu eskiden çok karkışm olunca giden sinyal en ufak havanın kapanmasında gitmeye başladı bunlar canımı sıkmaya başlarken tüplü tvyi değiştirme kararı aldım ben 3 ay önce samsung 46 es 6140 modelinden aldım hadi hazır led 3D HD tv aldım bari bi yayın platformu da alıyım dedim . Araştırdım digitürk aldım giriş paketi + hd + 2 tane keyf belgesel ve müzik paketi aldım. Gayet iyi hoş 2-3 aydır kullandım çok karda bile hiç sinyal problemi yaşamadım gayet memnunum ama şöyle bir sorunum var . Çok fazla belgesel ve müzik kanallarını açmıyorum arada canım sıkılırsa bakıyorum evde hep ulusal kanallar izleniyor annem ve babam onları izliyor babam arada belgesellere bakıyo okadar %98 lik kısmını ulusal kanal olarak izliyoruz. Annemler Yaşlılar biraz yani HD kalitesinden fln evde sadece ben anlıyorum kimse anlamıyor HD kanalları izliyorum görüntüden memnunum. Şimdiaylık digitürk e sadece sinyal ve görüntü kalitesi için aylık para vermeyi saçma buluyorum. Bugün bababm bizim işyerindeki uyduda daha çok kanal var bunda hiç o yöresel kanallar yok neden? Fln diyince araştırdım turksat ve eutelsat ı öğrendim digitürkün eutelsat olduğunu ondan yöresel kanalların olmadığını öğrendim ve şimdi digitürk ü iptal ettirip uydu alıcısı almayı süşünüyorum . Sizce bunu yapmalımıyım 70 tl ceza ödiycem sadece o sorun değil . Ama yayın kalitesi ve sinyal problemi önemli bide yeni uydu alıcı alırsam hangisinden almamı önerirsiniz ve o uydu alıcıya digitürkün alıcısındaki kabloyu çıkartıp takarsak yayın alabilirmiyiz ? ulusal kanalları izliyoruz sadece tv de samsung 46 es 6140 siz ne dersiniz bu konuda bilgim çok az.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • şu an içn ne dersiniz arkadaşlar?
    hangisi sizce?
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Yukarıda da yazmışlar maç için digi ama normal tv için istiyorsan teledünya al. Diginin hd görüntüsü bile çok iyi değil teledünya görüntü olarak çok iyi. Ben ikisini de kullanıyorum digi zaten paket paket yoluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.