Şimdi Ara

Digitürk Mediamarkt Şampiyonlar Paketi 499 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Giriş+Şampiyonlar+2 Keyif+ HD paketlerini bir yıl süreyle ücretsiz izleme hakkı vermektedir. Ayrıyetten kurulum da ücretsiz yapılır. Kampanyayı takip edenler bilir zaten.

    Paketi 10 Kasım tarihinde MediaMarkt Göztepe' den almıştım. Geçen sene de bu paketten kullanmıştım ve paketin sadece yeni üyeliklerde geçerli olduğunu bildiğimden önceki üyeliğimi iptal ettirip bu paket için yeni üyelik açmaya çalıştım. Bu sırada işgüzar bir Digitürk çalışanı önceki üyeliğimin iptal olacağı gün (3 Kasım) beni arayıp iptal etmememi, yeni paketin şifresiyle eski üyelik üzerinden kanalları aktive edeceğini söyledi. Bunun üzerinde ben de o üyeliği dondurup 10 Kasım' da yeni aldığım bu paketin şifresini aktive ettirmek üzere aradım ama şifre bir türlü aktive olmadı ve o gün bugündür uğraşıyorum, bana en son söylenilen şey eski üyeliğin iptal ettirilmesi gerektiği, bu kampanyanın sadece yeni üyeliklerde geçerli olacağı oldu (yani bana zaten onlardan daha iyi bildiğim şeyi söylediler). bu sırada da paketi aktif ettirmeye çalışırken açmış oldukları giriş paketi ve spor ekstra paketinin ücretini fatura ettiler. hadi onu da anladım ancak spor ekstra taahüt bozma bedeli diye birşey fatura etmişler ki bardağı taşıran son damla oldu. (ücret 5 lira mı ne ama sorun o değil)

    sonuç olarak elimde hiç kullanılmamış bir şifre var ve futbol izlemeyi çok sevmeme rağmen digitürk ten nefret geldiği için elimden çıkarmak istiyorum. belki kampanyayı kuponsuz bulamayan arkadaşlar olmuştur diye aynı fiyattan (499 TL) satıyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.







  • satış iptal, silinebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.