Şimdi Ara

Digitürk HD kullananlar memnun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 8 ay önce samsung 40d6000 aldım. Türksat üzerinden şampiyonlar paketine üyeyim. Görüntü kalitesi çok kötü. Tv ye yazık ettiğimi düşünmeye başladım. HD ye geçmeyi düşünüyorum. 69tl gibi bir fiyat verdiler. Kullanan var mı? Varsa yayın kalitesi hakkındaki düşüncelerini ve paketin fiyatını söylesin lütfen.



  • Bana gore SD konusunda ne kadar kotulerse HD konusunda o kadar iyiler. Ben gayet memnunum HD yayinlarindan, ozellikle MTV ve Nat. Geo. kanallarindan. Ben; Film + Giris Paketi + 2 Keyif + Sampiyonlar + HD pakete aylik 58 TL oduyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caccia -- 16 Mayıs 2012; 2:38:05 >
  • hd kalitesi mükemmel. süper lig ve ingiliz ligi için aldım dijiturku sd yayını vasat fakat hd tam tersi kaliteli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 16 Mayıs 2012; 7:50:46 >
  • digitürkün sd yayının kötü olması pazarlama stratejisi..hd aldırmak için yani..zaten plazması olan biri sd izlememeli yayınları kesinlikle.
  • Digiturkün SD yayınlarının kötü olması Eutelsat uydusunu kullanmasından kaynaklanıyor bence. HD yayınları ise kesinlikle çok iyi (Türkiye şartlarında), yoksa 2003'ten beri yurtdışında HD yayın seyreden biri olarak, bundan fersah fersah ötede yayınlar izlediğimi söyleyebilirim. Ancak HD maç yayınların kalitesini İngiltere ligleri ile karşılaştırmak ve bizdeki Lİg TV yayınların o kadar kaliteli olmadığını farkettiğimizde hemen Digiturk'ü suçlamak haksızlık olur. Çünkü HD yayın birçok bileşenden oluşuyor. Çekim yapan kamera + çekim yapılan ortam + iletim ağı + Alıcı. Buradaki herşeyi standartlarına uygun yapsada digiturk, "çekilen ortam"a çok fazla müdahalesi yok. HD yayın standartlarını yakalabilmek için çekilen ortamdaki (yani stadyumlardaki ışıklandırma) ışık şiddetinin belli bir değerde, belli açılarda olması gerekiyor. Maalesef stadyumlarımızda bu ışık hesabı iyi yapılmadığı için bu durum zayıf halka oluyor ve kaliteyi düşürüyor. Kameranız, iletiminiz, sizin evdeki TV'niz ne kadar iyi olursa olsun ABD'deki canlı bir HD yayının biraz gerisinde kalıyor. Ben kendi adıma SD kanalları zaten hiç seyretmiyorum. Digiturk'e geçtiğimiz aylarda eklenen MTV live HD çok iyi mesela, onun haricinde bişeyler izlemek istersem Bluray film izliyorum, ya da digiturk +'a daha önce kaydettiğim HD filmleri izliyorum. Kısacası Digiturk HD'den memnunum, tavsiye ederim.




  • Ulusal kanalları 2-3 senedir seyretmiyoum.SD yayınları hakkında net bir bilgi söyleyemem ama Digitürk'ün kendi tematik kanallarının SD yayınlarının bana göre kaliteli olduğunu düşünüyoum.Özellikle VH1,MCM,Home TV,MMX kanalları (Speed hariç:D) Discovery kanallarının SD yayınları bana kaliteli gibi geliyor.HD yayınlarından son derece memnunum.HD yayın kalitesinin güzel olduğunu düşünüyorum.Bir maçı hem Lig TV HD'den hem de Lig Tv SD yayından bakınca kalite farkı meydana çıkıyor.Dikkatimi çeken şey ise History HD'nin yayın kalitesi gerçekten şahane.Bu kanalı hiç seyretmezdik şimdi film ve dizi kanallarından sonra en çok seyrettiğimiz kanal oldu.
  • 40tlye şampiyonlar paketi sd yayın almaktansa 58tl verip HD yayına geçmek... Hiç kötü yorumda gelmemiş. HD kampanyalarını takip etmekte fayda var.
  • Digitürk'ün yayın kalitesine rezalet demek bile iyimserlik. ben daha kötüsünü görmedim.
  • özellikle ligtv hd kalitesinden hiç memnun değilim,trt hd atv hd yayınları lig tv hd kanallarına göre çok çok kaliteli
  • Ben HD yayınlardan son derece memnunum. Aynı yayını hem HD hem SD olarak izleyince fark çık daha iyi belli oluyor. Digitürkteki HD kanal sayısı gün geçtikçe artıyor. HD televizyonu olanlara kesinlikle Digitürk HD'yi öneririm.
  • Paylaşmak için teşekkür ederiz.
  • Bende aynı tv var dijitürk de var hiç düşünme.derim git al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @joseph27 güzel açıklamalar yapmış. HD işi gerçekten teferruatlı. E birde bunu uyduya gönderip oradan izleyicilere ulaştıracaksın vs vs.

    Hocam HD kesinlikle sizi mennun eder. Bariz fark var Ligtv sd ile HD arasında...

    Lcd,plazma tv de sd yayın izleyip beğenmeyenleri gerçekten anlamıyorum. Çünkü; lcd,plazma tv ler için sd yayınlar uygun değil. Sürekli HD görüntü izleyip bir anda SD ye geçince hakikaten ciddi fark var. Ama HD-sd olayını bu kadar abartmamak lazım.

    Bu forumda o kadar çok sd-hd ya da digitürk-d-smart-teledünya polemikleri oluyorki hakikaten şaşırıyorum. Bütün platformlarda yayınları izledim. İnanın fark yok. D-smart digitürk ya da teledünya alacaklar gönül rahatlığıyla alabilir. Bu platformlardan birini almadan önce alacak kişiler muhakkak bir şekilde bu platformların sd-hd yayın kalitelerini test etsin. Kesinlikle forumdaki yorumları okuyarak karar vermeyin. O kadar çok abartan insan var ki...




  • memnunum
  • paket fiyatları hakkında ne diyorsunuz. bana önerdikleri paket şu ;

    full ligtv + ligtv2 + ligtv3 + giriş paketi + 2 eğlence paketi =59 tl

    tabi bu fiyat kredi kartına 12 ay taksitli aylık 59tl,, 12 ay taahhüt yok. direk taksitle 1 yıllık ligtv alıyorsun.

    normal 1 yıllık taahhütlü abonelik istersem 68 tl dedi.

    ayrıca birşey daha var. şu anda ben 39tl türksat şampiyonlar paketine üyeyim. müş tems. kız bana istesemde hd ye geçemeyeceğimi taah. devam ettiğini söyledi. illa geçecem dersem 50-60 tl taah. bozma cezası var dedi. paket yükseltiyoruz diyorum anlamıyor geçemezsin diyor. ya ceza ya da bekliceksin taah dolmasını diyor
  • Lig tv görüntü kalitesi çok iyi eğer futbol için alacaksanız alın yanlız milli takım maçları 2012 yılında hala milli takımın maçlarını şifresiz seyredememek garip oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 18 Mayıs 2012; 21:45:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasansekerci

    paket fiyatları hakkında ne diyorsunuz. bana önerdikleri paket şu ;

    full ligtv + ligtv2 + ligtv3 + giriş paketi + 2 eğlence paketi =59 tl

    tabi bu fiyat kredi kartına 12 ay taksitli aylık 59tl,, 12 ay taahhüt yok. direk taksitle 1 yıllık ligtv alıyorsun.

    normal 1 yıllık taahhütlü abonelik istersem 68 tl dedi.

    ayrıca birşey daha var. şu anda ben 39tl türksat şampiyonlar paketine üyeyim. müş tems. kız bana istesemde hd ye geçemeyeceğimi taah. devam ettiğini söyledi. illa geçecem dersem 50-60 tl taah. bozma cezası var dedi. paket yükseltiyoruz diyorum anlamıyor geçemezsin diyor. ya ceza ya da bekliceksin taah dolmasını diyor



    Turke****'da Digitürk'te Türksat'tan Eurasat'ta geçiş ile ilgili bir kampanya ile ilgili konu başlığı var.M.H. genelde konu ile ilgili tam bilgisi olmayan kişiler çıkabiliyor.Size tavsiyem,Digitürk Facebook ve Twitter sayfasından Destek bölümüne yazmanız.




  • facede destek hattına yazdım bakalım. gelen cevabı paylaşırım. full ligtv + spor extra HD kaç para dicekler. kampanya varmı diye de sordum.
  • Çok memnunum ben de...
  • digitürk'ü ne d-smarta ne de tivibuya değişirim. görüntü kalitesi her ikisine göre güzel. fiyatı d-smart ve tivibuya göre biraz pahalı. mesela bn tivibuyu 16 tl'ye kullanıyorum (tivibu web). digitürk paketim, üç keyif, iki platin ve bir sporextra paketinden oluşuyor. filmler bir hayli güzel kullandığım kutu digitürk plus. ayrıca seç-izle menüsünde de korkudan, drama, komediden romantiğe, aksiyondan yeşilçama kadar harikulade filmler veriyor. ayrıca kayıt özelliği ve 140 gb haddiski (bndeki) bir başka önemli konu. aynı anda iki proğram kaydetme özelliğine sahip. yani artık sevdiğiniz dizi ve filmleri kaçırdım derdine son. siz iş yerinizde veya dışarıdayken bırakın digitürk sizin kayıt arşivinizi oluştursun ve sizde istediğiniz zaman keyifle izleyim. belgesel kanalları çok başarılı ama beğenmediğim tek tarafı bazen tekrarlar canınızı sıkabiliyor. onun dışında mükemmel. gelelim hd kanallara. digital kutu size 1080i ve 50 hz bir görüntü sunuyor ve bu LG M2350D 23'' full HD led tv ile birleştiğinde (bnm kullandığım tv) daha iyi renk ve parlaklık olarak size geri dönüyor. yani digitürk verilen parayı fazlasıyla hakediyor. hayallerine dokun sloganı gerçekliğini koruyor. ama digitürkten tek istediğim özellikle kanal d HD tv'yi de yayın listesine eklemesi. dizimax ve moviemax'e gelirsek ; hepsi de gayet hoş ve yayınladığı filmlerin çoğunluğu izlenebilir hatta bnm verdiğim imdb puanı en az 8.0 (siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum). umarım gelecek yıllarda bize sinema tv'nin yaptığı eziyeti yapmaz. bu şekilde devam ederse bu yılın şampiyonu da bence digitürktür. d smart platformu hakkında da kötü şey söyleyemem. o da gayet başarılı. özellikle yeşilçam smart, dizi smart HD, ve sinemax olarak gayet iyi. hd yayınları tatmin edici ama bu alanda en başarılı olan kesinlikle digitürktür. çünkü 1999'dan beri (yanlış hatırlamıyorsam) varlığını sürdürüyor ve on iki yıllık bir tecrübeye sahip. müşteri hizmetleri d smarta nazaran daha iyi ve daha ilgili. sorununuzu büyük bir sabrla dinliyor ve çözmeye çalışıyorlar. ne diyelim yola devam digitürk. sakın değişme. bnm söyleceklerim bunlar. ( oyungezer dergisi editörlerine benzedim gibi geldi bana )




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.