Şimdi Ara

Digitürk Fatura Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese;

    Geçen ay digitürk'e üye oldum. Giriş+SüperLig+Sporekstra+Hd paketlerini satın aldım. Aylık toplam ücretim:103 TL gibi bir şey yapıyor. Ama şuan hala resmi sitesinde reklamı var,ana sayfada görebilirsiniz. İlk 2 ay giriş+süper lig toplam 49.99 TL artı iki ay boyunca da hediye paketler (sporekstra,ücretsiz kurulum,yetişkin paketi ve mobil lig tv) bedava. Benim satın aldığım sporekstra paket ödemem mantıken 3.ay başlaması gerekiyor,zaten üye olduğum yetkili bayii de aynı şeyi söyledi. Hatta 12 ay da hd bedava dediler.

    Şimdi online faturama bakıyorum, ilkkez ödeyeceğim daha gelen fiyat : 78.51 TL

    Eee hani benim kampanya fiyatım, hani ilk iki ay 50 tl ödeyecektim.

    Acaba bilmediğim bir şey mi var da bu fiyat çıktı, önce size sorayım dedim ona göre hakkımı arayacağım.

    Teşekkürler
     Digitürk Fatura Saçmalığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinna35 -- 8 Eylül 2015; 23:30:19 >







  • Hocam ara söyle biraz sert konus yoksa böyle devam ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayıp söyleyince düzeltirler tahminim bize de normalde 27.5 gelmesi gereken fatura 50 lira falan dediler aradım böyle böyle bunları hediye olarak verildiğini söyledi bana satan bayan dedim düzelttiler ve faturam 27.5 a düştü ama işin tuhafı nedense sonradan 29 oldu zam yaptılar galiba paketlere onu da arayıp sormak lazım aslında
  • ilk fatura fazla gelir sebebide digiturk önce öde sonra izle sistemiyle çalışıyor yani size gelen fatura aylık değil yaklaşık 1.5 aylık fatura
  • Aradım bugün, telefondaki müşteri temsilcisi ilk başta işi yokuşa sürmeye çalıştı sonra sert yapınca kayıt aldılar 24 saat içinde bana geri döneceklerini söylediler. Bekliyorum,bakalım ne olacak.

    20-30 lirasında değilim ama para kolay da kazanılmıyor, o kadar reklam yapıyorlar ilk 2 ay 50 tl diye cebimizden niye fazla para çıksın? Anten kurulumunu yapan arkadaş bile bu gibi durumlarda gerektiğinde ağlayın gerektiğinde sert yapın demişti, haklıymış. Adamlar yolabildiklerini yoluyorlar anladığım kadarıyla, bakalım sonuç alabilcek miyiz, gelişmeleri yazarım yine.

    İlgilenen arkadaşlara da teşekkür ederim ayrıca :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.