Şimdi Ara

Diginet TV V.1.0.0.12 - İnternetin Yeni Televizyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Diginet TV  V.1.0.0.12 - İnternetin Yeni Televizyonu

    Diginet TV programı kullanıcılara basit bir arayüz üzerinden Türkiye'deki popüler televizyon kanallarını ve Dünya'dan birçok TV kanalını izleme imkanını size sunan ücretsiz bir program.

    Ayrıca ülkemizde yayın yapmakta olan birçok radyo kanalınıda program üzerinden dinleyebiliyorsunuz. Tüm bunların yanında online film izleme, çeşitli eğlenceli oyunlar oynama ve sohbet kanalındaki kişilerle chat yapabilme gibi farklı özellikleride program içerisinde bulabilirsiniz.

    Program ile yaklaşık 300 tane tv kanalı ve 100 kadar radyo kanalını izleyebilir ve dinleyebilirsiniz.Programda bulunan seç izle bölümünden son çıkan filmleri online izleyebilrsiniz.Music Box bölümü ile yaklaşık 100 bin mp3 ü rahatlıkla dinleyebilirsiniz. Kısacası her bilgisayarın olmazsa olmaz programı bence. Çünkü ücretsiz ve kapladığı alan ve işlevine bakılırsa süper program.

     Diginet TV  V.1.0.0.12 - İnternetin Yeni Televizyonu


    Program 457 kb olmasına karşın içinde nasıl bu kadar kanal barındırıyor anlamış değilim.Kullanmış olduğum webtv programları arasında en iyilerinden. NTV-NTVSpor ve CNBC-e HD kanalları bile mevcut.

    Sürekli online moderatör bulunduğundan sorunlarınıza anında yardım ediyorlar. Programı kurabilmek için bilgisayarınızda .NET Framework 3.5 olması gerekli. Gerçi Her bilgisayarda var fakat yine de olmayanlar için söylüyorum.

    Programı İndirmek İçin Tıklayınız







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.