Şimdi Ara

DIES DE ROC almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar kusura bakmayin ama dies de roc ne kadar almak istiyorum ama cok fazla oy namiyorum ve piyasayi hic bilmiyorum yardimci olursaniz sevinicem tesekkurler



  • diezde roc 35 gb dir ( genelde ) bir gün biri 25 gb den satmış onu duyanlar sana 25gb diyebilir ama roc satana 25gb olurmu dersen genelde küfür ediyolar ( çok yedim ordan biliyorum ) ve değeri takasda 40gb olarak geçer.. sana tavsiyem 35gb iken değeri 30 gb ye zorlaman.. ama sakın gerçekten adam gibi birine rastlamaz isen raptor+7 + 15 artı... gibi tekliflerle gitme çünki roc a sahip olduğu için raptoru duyunca fenalık geçirip küfür ediyolar.. işe direk 30gb olarak gir 21gb nakit 9 gb de pazardan bişe seç felan de.. başarılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: adelite

    diezde roc 35 gb dir ( genelde ) bir gün biri 25 gb den satmış onu duyanlar sana 25gb diyebilir ama roc satana 25gb olurmu dersen genelde küfür ediyolar ( çok yedim ordan biliyorum ) ve değeri takasda 40gb olarak geçer.. sana tavsiyem 35gb iken değeri 30 gb ye zorlaman.. ama sakın gerçekten adam gibi birine rastlamaz isen raptor+7 + 15 artı... gibi tekliflerle gitme çünki roc a sahip olduğu için raptoru duyunca fenalık geçirip küfür ediyolar.. işe direk 30gb olarak gir 21gb nakit 9 gb de pazardan bişe seç felan de.. başarılar.



    cok tesekkurler kardes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.