Şimdi Ara

Diego ve Sneijder'in parasını alamaması, Hürriyet'in algı yönetimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • söylediğimiz gibi.
    şampiyon cimbom yazdıracağız. olacak bitecek.
    konuşmaya uğraşmaya değmez.
  • Abi ülkenin geneli böyle.Halkın eğitim seviyesi ortada.OECD testinde 43. olan bir ülkenin zaten araştırıp onjektif düşünmesini bekleyemezsiniz.

    Sene başında adam çıkıyor şanlı Fenerbahçe'mizin formasına istediğimiz teklif gelmedi bizde reddettik diyor.Taraftarları çıkmış adamsın aziz başgan 1!1!!!onebir!! diyor.

    Zaten sponsor olayı o.Chelsea büyük takım olduğu için Samsung sponsor oluyor.ManU ya Adidas 50 milyon yıllık vermeyi kabul ediyor.Yoksa ben vereyim her ay 100 lira formaya ele su döken suatın karikatürünü koyun.Böyle algı yönetimi olmaz.Buna inanmak hiç olmaz ama malesef Türkiye olunca kelimeler kifayetsiz kalıyor.

    Malum ülkenin uzun adamı da toprak kaybını zafer olarak itelemişti sevdiceklerine.O adamlarda adam haklı abi diyerek destek çıkmıştı.

    Malesef eğitimsiz insan çok kolay kandırılıyor.Çok kolay taraf yapılıyor ve sorgulama mekanizması iptal ediliyor.Sorgulamayınca tepki gösteremeyen bireylere dönüşüyor.O zamanda hesap verebilirlik ortadan kalkıyor.

    Sonuç.Başarısızlıklarla dolu 15 küsur sene.Kulübün üstüne yapışmış bir şike davası.Yerle bir olmuş marka imajı.




  • ya bırakın isteyen istediğini yazsın. fenerbahçe krizdeyse bu haberler onu kurtarmayacak. internette biri diyor 1 milyar borcu var, diğeri diyor yok, ne fark eder? varsa görürürüz zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.