Şimdi Ara

Diablo'nun mobil oyunu Diablo Immortal ne yazık ki ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diablo'nun mobil oyunu Diablo Immortal ne yazık ki ertelendi



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Blizzard Entertainment'ın yaptığı Diablo serisinin yeni oyunu Diablo Immortal'dan üzücü bir haber geldi.



    2022'de Çıkacak



    Normalde bu yılın sonlarına doğru çıkması beklenen Diablo Immortal, son yapılan açıklama ile 2022 yılına ertelendi. Ne yazık ki net bir çıkış tarihi verilmedi yine ancak yılın ilk yarısında çıkacağı açıklandı. Ertelemenin sebebi olarak ise PvP ve PvE içerikleri yenileyeceklerini, kontrolcü desteği getireceklerini ve çeşitli iyileştirmeler yapacaklarını söylediler.



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk temalı bulmaca oyunu Tales of the Neon Sea, Android cihazlara geliyor



    Oyunun alfa sürümünde yapılan geri dönüşlerin ardından Blizzard, oyunu ertelemeye karar verdi. Aslında oyunun alfa sürümü bitmeye çok yaklın bir oyun gibiydi ancak belli ki geri dönüşlerde hoşlarına gitmeyen bir şeyler olmuş. Bizim hazırladığımız İlk Bakış yazısını da buradan okuyabilirsiniz.



    Diablo Immortal 2022'nin başlarına iOS ve Android cihazlar için ücretsiz bir şekilde çıkış yapacak.




    Kaynak:https://www.polygon.com/22608318/diablo-immortal-release-date-delayed-2022-blizzard







  • Çıkmaz bak 3 yıldır bekliyoruz ne lan bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazıkkı değil de ne güzel ki demen lazım. Daha duyurusunda susturdular geliştiricileri. Hala geliştiriyorlarsa kendi mandafonlukları...

  • Eski blizzard olmadığı için karşımızda çok normal. bi sc bi d1 veya d2 değil karşımızdaki. başarı tekrarlanmalı idi ama başaramadılar. w3 bile zamanına göre iyiydi. son 10 yılları boş. activation ne zaman girdi o zaman sıçtı batırdılar...

  • Activation Blizzard'da olanlardan kimsenin haberi yok sanıyorum, çalışanları kazan kaldırmış, işveren, sendika ve işçi temsilcisi üçgeninde çalışma şartları dahil bir çok sıkıntılarının olduğunu dile getirip bir çok çalışanı istifa etmiş, bu nedenle HR tepe yöneticisi ve CEO'sunun da işine son vermiş şirketin yönetim kurulu, şirket yönetimsel olarak şuanda zor bir durumdayken oyunların ertelenmesi ve hatta kısa vadede Blizzard oyunlarına patch gelmesi çok kolay görülmüyor.

  • Yapacağınız işe be

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.