Şimdi Ara

Diablo IV, çok yakında Steam'e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diablo IV, çok yakında Steam'e geliyor
    Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon rol yapma oyunu olan ve yılın en büyük oyunlarından biri olarak görülen Diablo IV, 17 Ekim'de Steam'e geliyor. Oyun 1 Kasım 2019'da BlizzCon 2019'da duyurulmuş ve 6 Haziran 2023'te piyasaya sürülmüştü.



    Diablo, Steam'e geliyor



    Konsollarda (Switch hariç) mevcut olmasına rağmen, oyunun PC versiyonu daha önce sadece Blizzard'ın özel Battle.net servisinde bulunuyordu. Diablo IV'ün Steam'e taşınması, Blizzard'ın bu yılın başlarında Overwatch 2'yi Steam'e sunarak daha fazla PC oyuncusu kazanma çabalarıyla da uyumlu. Blizzard daha fazla oyununu Steam'e getirmeyi planladığını belirtti ancak hangi oyunları Steam'de sunmayı planladığını ya da ne zaman kullanıma sunacağını paylaşmadı.



    Ayrıca Bkz.AMD Fluid Motion Frames kullanıma sunuldu: İşte desteklenen oyunlar



    Overwatch 2, Blizzard'ın platformda piyasaya sürdüğü ilk oyundu ve çıkışıyla birlikte istenilen ilgiyi görmemişti. Şu anda 190.000'den fazla yorumla "ezici bir çoğunlukla olumsuz" bir inceleme puanına sahip ve muhtemelen bu durum, oyuncuların battle pass uygulaması ve iptal edilen içerikten memnuniyetsizliğinden kaynaklanıyor. Bu yılın Haziran ayında piyasaya sürülen Diablo IV, genel olarak iyi karşılandığı için böyle bir sorun yaşamayacak gibi duruyor. Üstelik yeni sezonla birlikte gelecek değişiklikler tekrardan bir akına dönüşebilir.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/10/4/23903707/diablo-4-pc-steam-release-date







  • Game pass'e geleceğini bildiğim için almamıştım. Zaten fiyatı da çok yüksek. 6 ay bekler gamepass de oynarım. Bir de bu saatten sonra steam'e gelse ne olacak ki? Kim alır artık?

  • Çıkışından sonra her sıkıntı yaşayan oyunu Steame getiriyorlar. Çıkışında getirseydin? Şu an aktif oyuncu sayısı %95 den fazla düşmüş durumda D4 ün. Steamden oyuncu çekebilmek için getiriyorlar sezon 2 başlamadan ama oyunun temeli bozuk düzelirse 1-2 seneye belki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 200tl veririm ama o paraya da satmazlar 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Oynamak isteyen zaten oynar da Steam'e komisyon vermek istememişlerdir ilk aylık yüksek satışlarda ki mantıklı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beş para etmez oyun içerik adına hiç bir şey yok 1-2 haftada bitiyor oyun. 1400 verdik boşuna vermeyin gamepass bekleyin.

  • Runeword gibi bir sistem gelmediği sürece çöp oyun olmaya devam edecek. Resistler bile düzgün çalışmıyor.

  • çöp oyun

  • Sıkılmadınız mı bu kelimeden?

  • diablo kullanıcıları 90 larında sonlarından bu günlere neredeyse 25 yıldan daha fazla bir zaman geçti yani çeyrek asırlık bir kitle haliyle yaşamın doğal döngüsünde kullanıcılar haliyle hayatta oyundan daha önemli bir şeylerin olduğunu ya fark edecek, yada doğal bir şekilde dünya değiştirecekler.
    özetle firmalar bayrak teslim törenlerini sonsuza kadar yapabilir, ama insanlar sonsuza kadar yaşayamaz. ve dahası bot olaylarıyla aynı anda 5 - 10 oyunu birden oynatabiliyorsun. o da ayrı bir ego sen netflix izlerken içeride makine oyun oynuyor sonra kahveni alıp kaçıncı seviyeye gelmişsin diye bakmak ayrı bir elit zevk türü ve türevi her neyse sonuç olarak sayı azalıyor olacak ki ! gelir artırımı yapmak zorunda kalacakları için bölgesel fiyatlama modeline geçmek için steam la masaya oturmuşlar ama bu biraz geç kalınmış bir yaklaşım. yeni seriler için yinede az biraz umut var. neyse bir yıldan daha kısa bir sürede yakın zamanda ai kullanabilen bir çok oyuncu bağıra bağıra anlatamadığı ve oyuna ekletemediği özelliklerini yapay zeka sayesinde kendi oyun yapım kütüphaneleriyle ( yapay zeka bir kullanıcı talebi üzerine oluşturduğu kütüphaneyi bir diğer kullanıcı talebi üzerine aynı mekanizmaları istenildiği şekilde oluşturabiliyor yani yapay zeka size 10 gb oyun yapması 1 milyon kullanıcı kendi oyununu yapmak istediğinde sadece bir kaç kb lık parametre güncellemesi farkıyla herkese ücretsiz istediği gibi oyun üretme seviyesine neredeyse hemen hemen geldi özetle artık ileride fanların ortak akıl ortak kafa ile yaptığı ücretsiz oyunlar ve ortak sunucuların maliyeti için sınırlandırılmış reklam konsepti ile tüm oyun dünyası yeni bir akıma doğru evrilecek. sonuç olarak oyun dünyası 1 bilemdim 3 onda olmazsa 5 yıl sonra yep yeni bir sürece girecek
    büyük firmalar batarken tek kişilik yapımlar tüm dünyanın ilgisini ciddi bir şekilde çekecek 100 kişinin 10 yılda çıkaramadığı oyunu beklemek yerine 1 kişinin tek başına yapay zeka ile yapıp günde 1 milyon takipçisi olan oyunlar dünyasına hoş geldiniz tabi hızlı yükselen hızlı düşer denkleminden kimse kurtulamaz ama yavaş yükselenlerde yavaş yavaş düşeceği inkar edilemez. çünkü şu hayatta en kıymetli şey sadece zamandır.





  • petitcoeur kullanıcısına yanıt
    Oyun bitiyor derken? Diablo hiçbir zaman hikayesini bitirip kenara atayım oyunu olmadı zaten.

  • %60-70 indirim ile çıkış yaparsa alırım. Türkçe olması, sinematikleri için oynanır ama oyun bittikten sonraki içeriği nasıl fikrim yok. Bir hype dönemi oldu sonra birden yok oldu oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %75 indirim sezonu bakılabilr

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

    Bitiyor oyun, içerikler inanılmaz kısır. Oyunun başında hangi içeriği yapıyorsan %80 ismini değiştirip ekstra stat ekleyip al hadi yapmaya devam et diyor oyun. Grindlamak keyifli değil, o yüzden 80 saat sonrasında sildim gitti oyunu.

  • Mion kullanıcısına yanıt

    Banana ben zaten keriz gibi blizzard'in marketingine kanıp aldım yüzüne de bakmadık bir hafta sonra. 1400 tl verip alınacak oyun değil diyorum gamepass e ister gelsin ister gelmesin, yorum yaparken düzgün yapın.

  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    işkembeden 95% düştü diye sallamayın lütfen, oyun 5 Haziran'da çıktı, 30 haziran'da günlük aktif oyuncu sayısı 1,125,000, aylık ise 6,750,000 iken şu anda ortalama aktif günlük oyuncu sayısı 351,000 aylık oyuncu sayısı ise 5,720,000. aylıkta %20, günlükte ise %65 kadar düşüş var. Yeni sezon başlayınca yine çıkış rakamlarına yaklaşır.

  • WarForFears W kullanıcısına yanıt
    Oyunun yok olduğunu km söylüyor nerden duydunuz yoksa siz de herkes gibi nefret trenine binip bilmeden sallıyor musunuz? Yukarıda oyuncu rakamlarını yazdım başka bir sallayana, siz de okuyun diye buraya ekleyeylim.oyun 5 Haziran'da çıktı, 30 haziran'da günlük aktif oyuncu sayısı 1,125,000, aylık ise 6,750,000 iken şu anda ortalama aktif günlük oyuncu sayısı 351,000 aylık oyuncu sayısı ise 5,720,000. aylıkta %20, günlükte ise %65 kadar düşüş var. Yeni sezon başlayınca yine çıkış rakamlarına yaklaşır.

  • met@lrock kullanıcısına yanıt
    Başka bir sallayan daha, temmuz başında resistler çalışmıyor diye ağlayan güruhun yorumlarını okuyup burada paylaşıyorsunuz ama defalarca resist mekaniğinin doğru çalıştığı paylaşıldı kanıtlandı. Resist oranı düşük olabilir, sizin beklediğiniz gibi olmayabilir, armor stat daha çok işe yarıyordur felan bu ayrı bir konu ama resist bozuk değil.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.