Şimdi Ara

Diablo Immortal'ın ne zaman erişime açılacağı belli oldu: PC'de ön yüklemeye açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diablo Immortal'ın ne zaman erişime açılacağı belli oldu: PC'de ön yüklemeye açıldı



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Blizzard Entertainment'ın yaptığı Diablo serisinin yeni oyunu Diablo Immortal'dan güzel haber geldi.



    2 Haziran'da Geliyor



    Diablo Immortal, 2 Haziran'da çıkıyor. Çıkışının öncesinde 1 Haziran'da Pasifik zaman diliminde sabah saatlerinde Apple App Store'da ve Google Play'de mobil sürümü dağıtılmaya başlanacak. 2 Haziran Türkiye saati ile 20:00'de oyun tüm bölgelerde tamamen erişime açılmış olacak. Activision’dan lansmanla ilgili yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:



    Ayrıca Bkz.Sevilen oyun Star Wars Jedi Fallen Order'ın devamı duyuruldu: Star Wars Jedi: Survivor



    “Bu, mobil oyunların çıkış süreçlerinden kaynaklanmaktadır ve çıkışın sorunsuz olmasını sağlayacaktır. Buna ek olarak PC sürümü için de ön yükleme şu an başladı. Yükleme talimatlarının tamamı, çıkış takvimimiz ve SSS yazımız için lütfen buradan tam blog yazımızı inceleyin. Sanctuary'de görüşmek üzere! ”



    Diablo Immortal, MMO türünde bir oyun olacak ve ücretsiz bir oyun olacak. Ancak elbette oyun içi satış da olacak. Oyunun tam sürümü ile ilgili incelememizi de ilerleyen haftalarda yayınlayacağız. Oyunun mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.













  • Oyuna Emulatorle mi yoksa Beta bitene kadar beklemek mi lazım PC 'de oynamak için?

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    battle.net uygulamasını indir kur bilgisayara ordan iniyor 😉

  • paco_ct kullanıcısına yanıt

    O bahsettiğin Mobil mi PC 'mi?

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    pc tarafı için söylüyorumhttps://www.blizzard.com/en-us/apps/battle.net/desktop burdan indir uygulamayı kur sonra göreceksin

  • Bi dönemin kapısında kuyruklar olan oyunları… Diablo’yu çok fazla oynamadım ancak kemik bi kitlesi vardı :) Ama bak WoW desen, SC desen onlar var. Lanet olsun fiyatlara

  • Battle.net launcher üzerinden indirip çıkış yaptığı zaman oyuna girebilirsiniz. Ekstra bir emülatör kurmanıza gerek yok.

  • Sonunda kaç aydır bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Bir zamanlar bu oyunların bu kadar tutulmasının sebebi, benzeri oyunlarının çok olmaması, dönemine göre dinamikleri, hikayeleri ve oynanabilirliğinin çok iyi olması, parayla bir şey almadan da oyunu sonuna kadar götürebilmenizdi.


    Şimdi oyunun kendisi dünya para, oyun bedavaysa ve böyle içerik satıyorsa imkanı yok para harcamadan bir yere varamıyorsunuz.


    pay to win sektörü maalesef oyuncuları çok etkiliyor. Özellikle Türkiye gibi ülkelerde.


    Starcraft, Diablo, Warcraft gibi oyunların zamanında bu kadar tutulmasının sebebi bu.


    şu an Türkiye den birisinin 600-700 verip bir oyun alması, oyun içinde skinler, ekipmanlar falan gibi şeylere de para yatırması çok kolay değil. Hele ki oyuncu bilgisayarları falan hak getire.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.