Şimdi Ara

Diablo II: Resurrected [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
9
Favori
6.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diablo II: Resurrected [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Diablo II: Resurrected - Duyuru Fragmanı | PS5, PS4



    -


    Gelmiş geçmiş en başarılı PC oyunlarından biri olan Diablo II geri dönüyor... Blizzard Entertainment, aksiyon-rol yapma türünün kurallarını belirleyen seriden Diablo II ile Lord of Destruction genişleme paketinin son teknolojiyle yenilenmiş hali olan Diablo II: Resurrected'ı duyurdu.

     

    Diablo II, Time dergisi tarafından, “muhtemelen gelmiş geçmiş en iyi rol yapma oyunu, en iyi zindan oyunu ve en iyi PC oyunu,” olarak gösterilmişti. Diablo II: Resurrected, son teknoloji oyun donanımlarının gücünden yararlanan modern görselliğiyle, deneyimli oyuncuların yanı sıra yepyeni bir nesli de Diablo'nun karanlık hikâyesini, heyecanlı ganimet mücadelelerini ve kanlı hack-and-slash oynanışını tecrübe etmeye çağırıyor.

     

    Diablo II: Resurrected‘te oyunun klasik 2D grafikleri günümüzün fizik tabanlı 3D modellerine dönüşüyor. Bununla birlikte oyuna dinamik ışıklandırma eklenecek ve oyunun animasyonlarıyla büyü efektleri de tamamen elden geçirilecek. Üstelik bunların tamamı 4K çözünürlüğe kadar destek sunacak. Oyunda yer alan ve gizemli Dark Wanderer'ın macerasını gözler önüne seren toplam 27 dakikalık klasik ara sahnelerin her bir karesi yeniden tasarlanmakta. Sanctuary'nin ürkütücü sesleri ve hafızalara kazınan özgün müzikleri de Dolby 7.1 surround ses teknolojisini destekleyecek şekilde elden geçiriliyor. Klasik oyunun ses ve grafiklerini üst seviyeye çıkaracak olan Diablo II: Resurrected, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları bugüne kadar eğlendirmeye devam eden derin oynanış detaylarını ve kilit tasarım öğelerini koruyacak.

     

    Blizzard Entertainment başkanı J. Allen Brack, “Diablo II, hem Blizzard hem de dünya çapındaki milyonlarca oyuncu için bir dönüm noktasıydı. Diablo II: Resurrected sayesinde bu klasiği PC ve konsollara geri getirecek olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Böylece eski oyuncular anılarını tazelerken yeni oyuncular da Diablo II'nin zamanının ötesindeki oynanışını istedikleri platformda ortak ilerleme desteği (cross-progression) imkânıyla ilk kez deneyimleme şansını elde edecek,” diyor. “Diablo II: Resurrected'ın yeni yüksek çözünürlüklü sesleri ve görselliği, oyunun yirmi yıl öncesini aratmayacak ölçüde eğlenceli ve ilgi çekici olacak.”


    Daha nostaljik bir deneyim isteyen oyuncular, modern grafiklerle orijinal deneyim arasında istedikleri zaman tek bir tuşla geçiş yapabilecekler. Diablo II: Resurrected yepyeni bir oyun gibi görünebilir fakat Diablo II'nin kendine has oynanış mekanikleri bütün orijinalliğiyle aynen korunacak. Oyunda paylaşımlı zula (shared stash) gibi çok talep edilen bazı yenilikler de bulunacak. 

     

    Diablo II: Resurrected'da geniş özelleştirme seçeneklerine sahip 7 karakter sınıfı bulunacak; bunlar ana oyundan Amazon, Barbarian, Necromancer, Paladin ve Sorceress ile Lord of Destruction genişleme paketinden Assassin ve Druid. Farklı beceriler ve yetenek dizilimlerini seçmek, eşya üretimi yapıp boş yuvalarına farklı öğeler yerleştirmek, eşya ve giysi setlerini tamamlamak, benzersiz silahlar ve zırhlar elde etmek, Rune Word kombinasyonları yapmak gibi pek çok farklı oynanış mekaniği Diablo II: Resurrected'da oyuncuları bekliyor.


    Diablo II: Resurrected, size unutulmaz maceralar vaat etmekte! Oyuncular, orijinal Diablo II hikâyesinin dört ana bölümünde ölümcül Sanctuary dünyasına giderek Dehşet Lordu Diablo ve cehennemin diğer güçleriyle yüzleşecek. Ayrıca çok sevilen akıl hocası, bilge insan Deckard Cain ile bir araya gelecek, Archangel Tyrael'in yanında savaşacak ve oyun tarihine damgasını vuran diğer ilahi karakterlerle karşılaşacaksınız. Bu sürümde Lord of Destruction genişleme paketinin bütün içerikleri de yer almakta ve macera, Bölüm V'le devam ederek oyuncuları önce Mount Arreat'ın tehlikeleriyle yüzleştirip ardından da Yıkım Lordu Baal'ın karşısına çıkaracak.


    -


    Diablo 2 Resurrected


    Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2021

    Tür: Role-Playing, Open World

    Dağıtıcı: Activision

    Geliştirici: Blizzard Entertainment


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/313729-diablo-ii-resurrected

    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/diablo-ii-resurrected


    Resmi Site: https://diablo2.blizzard.com/en-us/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Ağustos 2021; 12:44:22 >







  • zamanında pc kasalarını arkadaşların evine götürüyorduk sırf beraber oynayalım diye. şimdi çıksada gece gündüz yardırsak :D

  • Diablo II vs Diablo II: Resurrected Grafik Karşılaştırma Videosu


    Blizzard'ın başarılı hack-and-slash aksiyon rol yapma oyunu Diablo II 21 yıl sonra yenilenerek geri dönüyor.

     

    Diablo II: Resurrected kapalı alfa testi dün başladı ve 12 Nisan 20:00'a kadar sürecek.

     

    GameSpot ile IGN, oyunun alfa sürümüyle orijinal sürümünü karşılaştırdı.

     

    Diablo II: Resurrected 3D modeller, dinamik ışıklandırma, elden geçirilmiş animasyonlar ve büyü efektleri, yeniden tasarlanmış ara sahneler, Dolby 7.1 surround ses desteği sunacakken orijinal oyunun derin oynanış detaylarını ve kilit tasarım öğelerini koruyacak. İsteyen oyuncular, modern grafiklerle orijinal deneyim arasında istedikleri zaman tek bir tuşla geçiş yapabilecekler.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Diablo_II_vs_Diablo_II_Resurrected_Grafik_Karsilastirma_Videosu-108521.htm


    -


    Diablo 2 Resurrected Alpha vs Diablo 2 Gameplay Comparison



    Diablo 2 vs Diablo 2 Resurrected Graphics Comparison Short



    The First 16 Minutes of Diablo 2: Resurrected Gameplay (Technical Alpha) - 4K 60fps






  • Çıkış tarihi duyuruldu. 23 Eylül'de çıkış yapacak...


    -


    Diablo II: Resurrected Street Date Trailer


  • Diablo II: Resurrected - Act I Cinematic | PS5, PS4


    Diablo II: Resurrected [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    “All I know is that when he beckoned I had to follow him.” Diablo II: Resurrected is coming September 23rd. Available on PS4 and PS5 Pre-Order now for Early Access to the Open Beta: https://www.playstation.com/en-us/games/diablo-ii-resurrected/ Rated Mature: Violence, Blood and Gore, Suggestive Themes | Users Interact
    https://www.youtube.com/watch?v=Y2J5ILf8g8E

    Diablo II: Resurrected - Act II Cinematic | PS5, PS4


    Diablo II: Resurrected [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Follow Marius and the Dark Wanderer east, where horrors await. Diablo II: Resurrected is coming September 23rd. Available on PS4™ and PS5™ Pre-Order now for Early Access to the Open Beta: https://www.playstation.com/en-us/games/diablo-ii-resurrected/ Rated Mature: Violence, Blood and Gore, Suggestive Themes | Users Interact
    https://www.youtube.com/watch?v=gAdjLbM8mcU
  • Ön sipariş verenler için beta indirmesi dün itibari ile otomatik olarak başladı, hafta sonu beta oynanacak. Önümüzdeki hafta içinde de açık beta olacak.

    Oyunun PS4 beta yüklemesi 8GB, PS5 beta yüklemesi 27GB.

    Büyük bir sabırsızlıkla çıkışını bekliyoruz, oyun ön siparişte PSN Store'da 279 lira ve çıkışı ile bu fiyat artacaktır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 12 Ağustos 2021; 17:45:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam bağlantı sorunları nedeniyle baglanamadigim anlar oldu ama bugün hiç sorun yaşamadım. Oyun gayet güzel olmuş, eski atmosfer neyse, aynen devam ediyor. O dönemi kaçıranlar için de bir fırsat oyunu bu, hazır on sipariş fiyatı dusukken alın...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu efsane ile ilginen kimsenin olmaması ne garip. Anlaşılan geçen zaman insanların kimyasını da değiştirmiş.

  • Başından kalkamıyorum ben iki gündür. 2000'in kalitesini korurken aynı zamanda nasıl bu kadar modernleştirdiler aklım almadı. Uzun, uzun yazasım var ama geri gidiyorum oynamaya, üç saattir bitmeyen bir dungeon girdim.Diablo II: Resurrected [PS5 / PS4 ANA KONU] 

  • Dictattor kullanıcısına yanıt
    Ben ilk act'ı bitirdim, çok iyi olmuş, anlatılmaz.

    Geympese gelecek mi sen asıl onu söyle?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boyfriend Dungeon gelmiş oraya da, bedava Diablo killer.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 15 Ağustos 2021; 0:2:47 >
  • ön siparişe açıldığı gün ön sipariş vermiştim. Betaya bilinçli bir şekilde girmedim. 26 Eylül'de çıksın aralıksız oynarız. 40 euro fiyatı var. oyunun çıkış günü fiyatı yükselebilir. Almak isteyen alsın.

  • Beta'ya biraz baktım dün gece. Beklediğim gibi olmuş. Üniversite yıllarına döndüm. Biraz oynayıp sildim. Oyun çıkana kadar çok hevesimi almak istemedim.

  • Bugün aldığım video kayıtlarına baktım da, oyun monitörde çok daha iyi görünüyor. Ben çoğunlukla 4K TV'de performans modu açık şekilde 60 fps oynadım ama çözünürlük native 4K'mı anlayamadım.


    Monitörüm 1080p/144 hertz monitor, orada çok daha iyi görünüyordu oyun, sebebini anlayamadım ama düşük çözünürlük olmasına rağmen daha iyi görünüyordu.

  • Açık beta ne zamandı tam olarak, bilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inciteen kullanıcısına yanıt

    20 Ağustos akşam sekiz de başlıyor.

  • Akşam 8de sahadayız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Bugün aldığım video kayıtlarına baktım da, oyun monitörde çok daha iyi görünüyor. Ben çoğunlukla 4K TV'de performans modu açık şekilde 60 fps oynadım ama çözünürlük native 4K'mı anlayamadım.


    Monitörüm 1080p/144 hertz monitor, orada çok daha iyi görünüyordu oyun, sebebini anlayamadım ama düşük çözünürlük olmasına rağmen daha iyi görünüyordu.

    Hocam siz ps5'te mi denediniz ? Ben şu an ps4 pro'da deneyimliyorum ama oyun 30fps. Eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa...

    Hafif kalabalık düşman gruplarında düşüşler de oluyor. Oyunun 60fps seçeneği var da ben mi bilmiyorum acaba 🤔


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inciteen

    Hocam siz ps5'te mi denediniz ? Ben şu an ps4 pro'da deneyimliyorum ama oyun 30fps. Eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa...

    Hafif kalabalık düşman gruplarında düşüşler de oluyor. Oyunun 60fps seçeneği var da ben mi bilmiyorum acaba 🤔



    Alıntıları Göster

    Series X'de kalite ve performans seçenekleri var. PS5 için de aynıdır.


    Yeni nesil cihazların böyle bir oyunda özgün 4K/60fps verememesi şaka gibi.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.