Şimdi Ara

diablo 3 oyun arkadaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar oyunu geçen sene almıştım ama pek sarmamıştı. bu sene güzel yenilikler gelmiş. tekrardan oynamak istiyorum.

    45lvl deomon hunter var.

    oynamak için yanıma arkadaş arıyorum tek başıma bayıyor uyuyakalıyorum falan :D

    oyuna 0dan da başlayabilirim, eski karaktere devam da bana farketmez.

    Var mı birisi?



  • Eowina E kullanıcısına yanıt
    Sorun tek oynamakta değil, üç arkadaşla birlikte oynarken de uyuyakalınıyor. Oyun ninni gibi, insanın uyuyup da büyüyesi geliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum bence blizzard borçlarını ödeyebilmek için ve wow satışını sürdürebilmek içim hiç bi zaman adam gibi yapmayacak diablo serisini

    ros ile ve gelen güncellemelerle oynanır seviyeye geldi diyorlar.

    muhabbetlik bi adam olsa yanımda sarar gibi geldi
  • Ben oyunu sizin bıraktığınız tarihten beş altı ay kadar önce, yani şu günden 17-18 ay önce oynamıştım. Diablo 2'yi hayvan gibi oynayan biriydim, arkadaşlarımın hepsi Diablo 3'ü erken siparişle aldı, iş sebebiyle oynayamayacağımı düşündüğümden hem arkadaşlar da ilerlesin bana yardım ederler gelişmem hızlı rahat olur düşüncesiyle biraz ertelemiştim. Sonrasında arkadaşlar oynarken izledim, RMAH döneminde oyunun oynamaya değmeyeceğini düşündüm.

    Üç beş ay sonra, artık üç vakit geçtikten sonra deneme sürümünü oynadık hiç oynamayan arkadaşlarla. Ne onlar ne ben beğendim, yine saydıra saydıra çıktık oyundan.

    RoS çıktıktan sonra tam da benim oyunlarla haşır neşir olabilme imkânımın olduğu bir dönemde arkadaşımın Diablo 3 hesabına çöküp ek paketi de alıp oyuna başladım ve çok beğendim. Parasını hak eden oyunlar listemde birinci sırada Diablo 3 vardır. RoS almadıysanız alın, çok güzel sohbetler ve klanlar mevcut. Bizim forumdaki büyük klanlar da bunlardan birkaçı. Benim de bir vakit içinde bulunduğum Türk klanlarında seviye genelde yüksek yalnız olay ne kadar seviyeli insanın bir arada olduğu ve sürekli aktif olduğu ile ilgili. Bir klanda 30 düzgün oyuncu vardır, oynama zamanlarınız ve oluşturdukları takımlar sebebiyle kendinize o güzel insanların arasında yer bulamazsınız. Bir klanda düzgün bir kişi vardır, sadece kendisi bile aynı klanda olmanız için sebeptir, arar haberleşir görüşür oynaşırsınız.

    Bunun garantisini kimse veremez. Hayatımızdaki insanların defolu olup olmadıklarını, ya da defolu olmasalar bile bize, tahammül edilebilir tolerasyon limitimize uyup uymadığını aylar yıllar sonra anlayabiliyoruz. Hatta anlayamıyoruz. En azından menfaatlerinize ve karakterinize uymayan bir durum olduğunda klanda sizi tutan bir taahhüt bulunmuyor, ceketinizi alıp, bazen ceketinizi bile almayıp eyvallahsız ayrılır, klansız takılır ya da başka klanlara yelken açabilirsiniz.




  • Kardeş gel ben oynarım senle :) Neden uyutsun 4 kişi arkadaş ortamıyla çok da güzel sarıyor. Ha sen 12 saat oyun oynayan biriysen bilemem, ömrünüzü bu kadar harcamayın. Günde 3-4 saat oynanacak oyun ve çok güzel sarar. Diablo aşkı başka bir şey, çocukluğumun oyunu bu. Oynamasam bile kenarda durur ben rahat ederim öyle yani ki oyun gidişatı "fevkalade" derecede.
    Infernall; Kardeş kusura bakmada sat oyunu kurtul, yeni patchde öyle ahım şahım bir şey yok oyun yine olduğu gibi. 30-40 dk oynamak için bekleme yani. Bir de adam oyun nasıldır dememiş, oynayacak adam arıyor.
  • Merhaba ps3 te beraber oynayacak var mı bir türlü konu açamadım mobilden en son yazayım dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Bu patch ile ahım şahım yeni bir şey yok diyorsanız ya başka bir oyundan bahsediyoruz ya da PTR'da oyunu denemediniz. Cube sadece üç item'ın affix'ini kullanmanıza müsade etmekle kalmıyor.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Ben arkadaş oyunu beğenmediği ya da bıktığı için ona hitaben yazdım. "yeni patch de olsa en fazla oynayacağın tahmini 30 40 dakikadır diyorum" diyen birisi ya beğenmiyordur ya da bıkmıştır her neyse, onu yeni gelecek olan patch bile tatmin edemez diye düşündüğümden öyle söyledim. Kendim için ya da başkaları için kesinlikle geçerli değil, yeni patch benim için de büyük yenilik arz ediyor, benim için yenilik yapmasa bile ben oyunu severim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.