Şimdi Ara

Diablo 3 hakkında Genel bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar asıl başlık 300 sayfayı buldugu ve merakımı tam olarak gideremiyorum. Merak ettigim class lar degil az cok ingilizcemle cözebiliyorum fakat bu zorluklar olsun co-op olsun single daki amac olsun ve pvp tabiki wow daki arena sistemi gibimi olucak? bide bu kotayı cok yiyen bir oyunmu onla ilgili bişeylerde söylenmiş 25gb dan sonra 1mb e düsünce takılmalar falan.

    Bu konular hakkında bilgi sahibi abilerin ya da diger arkadasların yardımcı olmasını rica ediyorum. Saygılar...



  • hey allahim... kardesim diablo MMORPG degil
  • Rpg oldugunu sanıyorum fakat sorum ya da sorunum bunun rpg mi? mmorpg mi? frp mi? degildi ama genede cevabın icin teşekkürler.
  • Oyun Hack and Slash .
  • internet sadece karakterinin yaptigi isleri battle.net serverina kayitta kullanilicak surekli online durumunda olman gerekecek bir nevi forumda geziyor gibi olucaksin
    oyunun tarzi hack and slash ama rpg ogeleride var icinde

    oyun internet baglantisi oldugunda acilacak diyince hemen mmorpg akliniza gelmesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaanbalci07

    Arkadaslar asıl başlık 300 sayfayı buldugu ve merakımı tam olarak gideremiyorum. Merak ettigim class lar degil az cok ingilizcemle cözebiliyorum fakat bu zorluklar olsun co-op olsun single daki amac olsun ve pvp tabiki wow daki arena sistemi gibimi olucak? bide bu kotayı cok yiyen bir oyunmu onla ilgili bişeylerde söylenmiş 25gb dan sonra 1mb e düsünce takılmalar falan.

    Bu konular hakkında bilgi sahibi abilerin ya da diger arkadasların yardımcı olmasını rica ediyorum. Saygılar...

    Öncelikle haklısın 300 sayfanın içinde sorun kaybolup gideiblirdi,
    Co-Op >> İster arkadaş listenle max.4 player, istersen global Co-Op oyunlardan birine bağlanarak 4 kişi ile oyunu oynayabilirsin. Massive olmasa da Online olduğunu inkar edemeyiz. Server'a sürekli bağlı olman lazım. Oyun çok fazla kota harcamayacak gibi görünüyor, yüklenmesi gereken her unsur zaten PC'deki Client üstünde yüklü durumda, sadece droplar, karakterin, AH ve oyun içindeki bütün değişkenler server üstünde depolanmaktadır. Anlık veri gönderimi yapmasındaki yegane durum budur, elbette günde 15-16 saat oynarsan 25GB kotayı aşarsın, ancak bağlantı hızının MS (ping) değerine çok fazla etkisi olmayacaktır, şu anda alınan MS değerleri sunucuların Amerika'da olması ve Test sunucuları olduğu için donanımsal olarak tam kapasiteli olmamasından kaynaklanmaktadır. Unutulmaması gerekir ki Blizzard WoW ile Sunucu tecrübesini ve kalitesini kanıtlamıştır.
    PVP >>> Arena sistemli olacağı bilgisi verilmişti ama değişiklik yapma hakkı elbetee Blizzard'ın elinde. Arena sisteminde 4 e 4 iki takım halinde PvP yapıldığına dair videolar izledik ancak bunun dışında çok geniş bilgi paylaşılmadı şimdiye kadar, paylaşıldıysa da benim gözümden kaçmış olabilir %100 emin değilim. Ama Map PvP - Map PK gibi unsurlar şu anda yok, belki ilerde, belirli bir harita üstünde free zone PvP açılaiblir, ama bu Diablo'nun mantığına ters bir durum olur. Hoş Blizzard burda mantığı değil kazanacağı parayı hesaplayacaktır. Malum yeni nesil oyuncular PvP kalitesine göre oyunları değerlendirmektedir.

    Sorularını elimden geldiğince ve bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım. İyi oyunlar.




  • @ keshberfo : teşekkürler zaman ayırıp cevapladıgın icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.