Şimdi Ara

Diablo 3 barbarım sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/SkyLineX-2679/hero/13845082

    İnfernoda zorlanmıyorum. sizce tank yapmayı başarmışmıyım ? hiç anlamıyorum diablodan hiç oynamadım hayatımda sadece 2-3 hafta oynadım hayatımda



  • http://tr.twitch.tv/directory/game/Diablo%20III

    sana tavsiyem buradan canlı yayın yapan kişileri izle. bu kişilerin karakterlerine bak. biraz biraz öğrenmeye başlarsın. biraz meşgulüm boş zamanımda özel mesaj atarak yardımcı olacağım.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/VasAnNox-2861/hero/13796614

    bu da benim dandik barbarım. biraz buna bakarak bir şeyler düzeltebilirsin karakterinde. ufak bir mebla ile böyle bir karakteri çok rahat dizersin.




  • Durmak yok! Yola devam. Oynamaya devam. Elbette ileride,daha iyi itemlerle,cok daha iyi olacaksin.basarilar ve iyi sanslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni kırmadan söylemenin bir şeklini bulamadım dostum,itemlerin içler acısı.Eğer bir fikir almak istersen benim profilimden bakabilirsin.
  • parlattim karakterlerinin içinde item yok :S. ya ne yapayım anlamıyorumki oyundan bide full vitality bastım life per hit falan yaptım yanlışmı yapmışım tank build istiyorum
  • Bütün hero ların üstüne bakınız arkadaşlar :)
  • Başlığı görür görmez, daha hiç okumadan "berbat" yazmak için gelmiştim; hakikaten de berbatmış
  • Tank karakter yapmana gerek yok. Oyun eskisi gibi zor değil. Az bir bütçeyle iyi bir barbar yaparsın. Forumdaki Barbarian başlığına bak youtube tan birkaç videoya bak yeter.
  • Arkadas halini arz etmis.2-3haftadir oynuyor ve belli ki yeni 60 yapmis karakteri.oynayacak,item dusurecek,arastiracak,ogrenecek.su haliyle yaptigi seyi sevdigi ve gelistirmek icin fikir aradigi belli.peki boyle bir ortamda,bu arkadasa BERBAT falan demenin,sevkini kirmanin,psikolojisini bozmanin alemi var mi? Hele ki ise bakin,bunu dusunemeyen kisinin meslegi ne imis???? Yuh sana o diplamayi veren.......oglu .......a!!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hollyspirit -- 15 Ekim 2013; 9:28:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollyspirit

    Arkadas halini arz etmis.2-3haftadir oynuyor ve belli ki yeni 60 yapmis karakteri.oynayacak,item dusurecek,arastiracak,ogrenecek.su haliyle yaptigi seyi sevdigi ve gelistirmek icin fikir aradigi belli.peki boyle bir ortamda,bu arkadasa BERBAT falan demenin,sevkini kirmanin,psikolojisini bozmanin alemi var mi? Hele ki ise bakin,bunu dusunemeyen kisinin meslegi ne imis???? Yuh sana o diplamayi veren.......oglu .......a!!!!!

    aslşdksadşlaskdlşas bu adamın bütün mesajlarını şikayet ediyorum hepside şikayeti hak ediyor alayında bir hakaret mevcut aman banlamayın sakın :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollyspirit

    Arkadas halini arz etmis.2-3haftadir oynuyor ve belli ki yeni 60 yapmis karakteri.oynayacak,item dusurecek,arastiracak,ogrenecek.su haliyle yaptigi seyi sevdigi ve gelistirmek icin fikir aradigi belli.peki boyle bir ortamda,bu arkadasa BERBAT falan demenin,sevkini kirmanin,psikolojisini bozmanin alemi var mi? Hele ki ise bakin,bunu dusunemeyen kisinin meslegi ne imis???? Yuh sana o diplamayi veren.......oglu .......a!!!!!

    araştıracak, öğrenecek de pek o araştırmayı yapacak birisi gibi gözükmedi bana. 10 saat oyun oynayıp "uff olmadı bu boyle dur dh ye konu açayım" demiş gibi geldi. yoksa 30 dakikada 2-3 konu okusa, google da araştırma yapsa zaten bu durumda olmazdı. daha once başka bi barbarın profiline girip ne varmış bunun üstünde dediğini bile düşünmüyorum. bu armut piş ağzıma düşcülük nedir anlayamıyorum.


    hayatımda gördüğüm en kötü barbarlardan birine sahipsin kardeşim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellency23 -- 15 Ekim 2013; 20:38:12 >




  • iyide ben public games oynarken kendimden kötü barbarlarıda gördüm tamam araştırma yapıcam ama fikir vermek yerine sürekli barbarın berbat hayatımda gördüğüm en berbat barbar falan demeniz sinir bozucu
  • tank barbar yapmaya calismissin ama artik tank yapmak bosa zaman kaybi... health globe cok asiri abartmissin.. yani ona onem vermissin gibi ama o ozellik o kadar muhim bir sey degil...

    eger tank olacaksan; allresist str vit block chance onem vermelisin... allresist=+1000, str=+2500, vit=+1000 block chance=+ 50 %

    eger saldiri olacaksan; critical chance(+35%), crit damage(+400%... skorn oneririm), attack speed bolca,birde damage yuksek silah... *LOH yada LS te olursa tadindan yenmez...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeathHouse

    iyide ben public games oynarken kendimden kötü barbarlarıda gördüm tamam araştırma yapıcam ama fikir vermek yerine sürekli barbarın berbat hayatımda gördüğüm en berbat barbar falan demeniz sinir bozucu

    Dalga geçmek icin söylemiyorum. Yanlış anlama ama arkadaş haklı.. İtemlerin çok kötü.. Abicim, üstündeki coğu itemde str yok. Afadersin ama kimse bu kadar oyundan anlamayan kişeye bu oyunu anlatmaz.. (yani okadar vakit harcamaz). Azcık karakterinle ilgili yazılar oku.. Videolar izle...

    Sen str tabanlı bir karaktersin.. önceliğin str ikinci öncelik Vita, all resistans.. olmalı.. Sen sırf vita basmıssın. üstündeki soketlere bile amethyst takmışşın.. Tank olucam diyorsun duel weapon kullanıyorsun..

    itemlerinde öncelik olarak..

    su sıralamayı izle..

    str-vita,all res, chd,chc.as

    mümkün olduğu kadar bu özellikler aldığın itemde bulunması gerekli.. Tabi chc ve chd her itemde yok.

    Ben wd oynayan biriyim. çok fazla barbardan anlamam, barbarlar benden daha iyi cevap vericektir..




  • Başlık " Diablo 3 barbarım sizce nasıl ?"
    Cevap " BERBAT".
    Moralin bozulmasın ama sorduğun sorunun cevabı bu yani.
    Yanlış nerde ? Lvl 60 olunca daha karakteri tanımadan soluğu forumda alıp karakterim nerde demende. O yüzden kimseye kızma pozitif bak. Seni öldürmeyen acı güclendirir.
    Peki ne yapılabilir ? Yapılacak çok şey var. Öncelikle "yusufoz31" in dediklerini aklının bi kenarına not et. Daha sonra ben oynayarak kendim öğreneceğim diyorsan hani skill ne işe yarar hani rune ne ek özellik kadar bunları bi süre test edeceksin. Ha yok ben sabırsızım diyorsan aç yutubu yaz 1.0.8 patch barbar build diye dünya video çıkar. Gear'dan tutda kullacanağın skill ve rune'lara kadar herşeyi açıklayan videolar var.
    Ek olarak söylemeden geçemeceyem çünkü karakterini görünce aklıma gelen ilk yorum şu oldu. "Bundan barbarlord değil olsa olsa barbilord olur"




  • Öncelikle diğer arkadaşların da söylediği gibi, biraz barbarian build araştırması yaparak şu andaki karakteri oldukça geliştirebilirsin.

    Elinde ne kadar gold var bilmiyorum ama 100.000 gold'un bile olsa bu karakterin çok çok daha iyisi yapılabilir.

    Bol bol araştırma biraz da yardımla kısa sürede oyunun mantığını çözersin.

    Excelency23 arkadaşın dediklerine maalesef katılıyorum. Biraz araştırman lazım öncelikle. öyle hemen olmuyor bu işler :)

    Yusufoz31'in kısaca anlattığı şeyleri yapabilirsin.

    Armor + All ress. + vit hayatta kalmak için

    critic chance + crit damage + attacak speed güç için

    Bunlar basitçe önerebileceğim şeyler. İstersen ekle beni en azından bu karakterini mp4-5 de devam edebilecek bi hale geitirirz.

  • (bu kısım, halıya ispirto dökene cevaben)

    Suç sadece bunda değil ki; bunun üyeliğini kapatmayan admine ne dersin? Sonra da derler ki "yok efendim biz işte şöyle adil davranıyoruz yok böyle hak gözetmiyoruz."! Lam pekala da iltimas geçiyor bu adminler!

    Başkası alıntılamasa görmeyecektim. Kendin bir b.k beceremeyip de, becerme belgesini hakkıyla alana b.k atarsın ancak! Kedi erişemediği ciğere murdar dermiş.
    Konu sahibi vatandaş;
    Sormuşsun nasıl diye, içler acısı bir haldesin; kızma da darılma da! AH kullanmadın belki; ama olsun, bu gene de berbat bir halde olduğun gerçeğini değiştirmez.
    Buradan aldığın olumsuz dönütlere dikkat edip, anlayan birilerinin müşavirliğinde, karakterini yeniden yapılandır.

    Yukarıdaki bazı kişi(ler) gibi, anne şefkati edasından uzak, daha yalın, daha gerçekçi bir dil kullanan kişilere tahammülün yoksa, forumlardan uzak dur.

    Buradaki iğneleme konuyu açana değil.

    EDIT: anlatım bozukluğu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 16 Ekim 2013; 2:22:05 >




  • Hani surekli goruyoruz ya intihar icin catiya cikan gariban,bunalmis adama asagida cep telefonlarinin kameralari acik halde atla atla diye bagiranlari...zerre farkiniz yok.yol gosterin,cesaret verin ki ugrasmaya azim etsin adam.anlatim bozuklugu dolu sacmaliklarla sogutup kusturmeyin insanlari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş, barbardan anlamam ama bu iş sabır ve çok zaman işi. Tabii harcadığın zamanı doğru değerlendirmek de lazım. Ben de bir haftadır cılız bir wizardı adam etmeye uğraşıyorum.

    Sana nacizane tavsiyem öncelikle google amcayı kullanman. diablo 3 low budget barbarian 1.0.8 diye bir arama yaparsan çeşitli bütçeler için item tavsiyeleri bulursun. Tabii AH de de bol zaman geçirmen gerekecek.
    Skill buildlerini de aynı şekilde basit bir aramayla bulabilirsin. Gerisi artık bol bol oynayıp item ve gold farmlamakta kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollyspirit

    Hani surekli goruyoruz ya intihar icin catiya cikan gariban,bunalmis adama asagida cep telefonlarinin kameralari acik halde atla atla diye bagiranlari...zerre farkiniz yok.yol gosterin,cesaret verin ki ugrasmaya azim etsin adam.anlatim bozuklugu dolu sacmaliklarla sogutup kusturmeyin insanlari.

    Başlıkta ne yazıyor..? Adam karakterinin durumunu sormuş bizde açık dillilikle söyledik.. Adama hakarette etmedik. Dalgada geçmedik.. Karakteri kötü, ufak tefek tavsiyelerdede bulunduk.. Bunun neresi yanlış acaba çok bilmiş efendi hazretleri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.