Şimdi Ara

DH TTNET Tilgin Fiber Modem Kullananlar Kulübü [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
18
Favori
122.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wa801nd-300-mbps-n-kablosuz-multi-ssid-client-repeater-bridge-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-wps-pasif-poe-destekli-evrensel-access-point-p-BD101075

    Bu çekmeme problemı benım için büyük sorun oldu access point almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim hayatımda ilk defa access point alıcam fiyat 100 tl düşünüyorum ancak bu linkteki işimi görürmü çekim gücünün baya iyi olması lazım benım için yardımcı olursanız sevinirim




  • Merhaba,



    Son bir kaç gündür internet hızımda belirgin bir düşme oldu ve internet ara sıra gidip gelmeye başladı. Modemin arayüzüne girip log'a bakınca şu hataların her 5 saniyede bir tekrarladığını gördüm;



    Failed to get system usage of module 'ip_conntrack_rtsp': ENOENT

    Failed to unload kernel module ip_nat_rtsp: ENOENT



    Yardımcı olabilecek var mı?



     DH TTNET Tilgin Fiber Modem Kullananlar Kulübü [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • JuggHertyr kullanıcısına yanıt
    Modemi küçük delikten kürdan yada sivri bir şey yardımıyla resetle, yeniden tanımlarını çeksin. Belki düzelir.
  • bu modemde wifi çekme sorunu var her serisinde. Arayıp değiştirin diyorum sürekli tilgin getirip duruyorlar. 3üncüye değişti ama yıldım. Farklı marka elimizde yok diyorlar. Nasıl kurtulabilirim bu konuda haklarım nelerdir? bu modem gerçekten çekilecek dert değil.. arkadaşıma huawei vermişler önceden ta bakkaldan cekiyor diyor. aynı fiyatı veriyoruz ben yan odadan sinyal zor alıyorum
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Yaptım ama düzelmedi hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bölge müdürlüğüne gidip modemi değiştircem ama babamın üzerine kayıtlı internet. Onun gelmesine gerek var mı yoksa ben değiştirebilir miyim?
  • Bana da FTTH bağlantıda Tilgin HG2331 verildi. Wireless çekimi fena değil gibi ama stabil de değil gibi sanki. Salondaki modem, en dipteki odadan 4 diş çekiyor. Ayrıca bazen sayfalar takılıyor ve geç açılıyor gibi oluyor. Bundan önceki kullandığım evde VDSL bağlantım vardı ve bu yeni evime nakil ettirdim. O bağlantıda buna benzer problem yaşamıyordum. Hat ile mi alakalı bilmiyorum ama modeme olan önyargımdan dolayı belki de modemde kabahati buldum şimdilik.

    Yan komşuma ZyXEL VMG8324 vermişler, sanki o Tilgin'e göre daha stabil bir modem gibi geldi bana. Nasıl değiştirebilirim, müdürlüğe mi gideyim direk yoksa müşteri hizmetlerini arayıp değişim mi isteyeyim?
  • Bana da Tılgın hg2331 modem verdiler, iss ismini ve parolayı değiştiriyorum, elektrik gittiğinde tekrar fabrika verilerine alıyor, benim de sık sık kaçak akım rölesi atıyor, her seferinde bunları değiştiremem ki, bunu engellemenin bir yolu var mı? Ayrıca ewan üzerinden fiber internetini asus modeme bağlayabilen oldu mu? Ben bir türlü başaramadım.
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Biraz geç bir cevap oldu belki gitmişsinizdir ama bende tecrübe ettiğim için yazayım dedim.

    Arıza Kaydı açılmadan modem değişikliği yapılmıyormuş. İl Müdürlüğü teknik destek personeli belirttiğim şikayet ve modem modeli belirterek arıza kaydı açtı. Gelecekler uygun görürlerse değişimi yapacaklarmış.
  • Tilgin modemi talep yoluyla Zyxel modeme çevirme şansımız, yolumuz var mı arkadaşlar?
  • Tilgin 2331 de Wan ışığı turuncu yanması normal bi durummudur. Bikaç fotoğraf gördüm hep yeşil yanıyor.siz deki durum nasıl
  • Taix T kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var sorunu çözebildiniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tilgin yerine Zyxzel kullanan arkadaşlar memnun mu acaba?
  • İsminde hayır olmayan bu modemi müşterilerine dayatan türk telekom un kurumsal anlamda çökmüş olduğuna bir kere daha inanmış oldum. Telefonun nakil süreçleri, İnternetin paket ayarlama süreçleri, fiberin bağlanma süreçleri derken bir de modemin adam gibi çekmemesi, elektrik gittiğinde kendini sıfırlama sorunu gibi sorunlarla uğraşıyorum.

    Resmen bir iş nasıl yapılmaz, nasıl müşteri soğutulur ve bu kadar büyük firma olup da nasıl kurumsal olunamazın dersini versen bu kadar başarılı olamazsın.

    Reklamlara gösterilen özenin onda biri iş süreçlerine gösterilse firma başka yerlerde olurdu, biz de hayırla yad ederdik kendilerini.

    Yazık.


    not: sebebi yazım internetimin çok kötü çekmesi ileydi, dayanamadım içimi döktüm. Nasıl güçlenririm wifi sinyalini arkadaşlar bir yol gösteriverin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 26 Eylül 2017; 13:14:9 >
  • a.f.y. kullanıcısına yanıt
    Valla genel müdürlüğe gittim modemi Zyxel ile değiştirsinler diye. Arıza kayıtsız değişim yapmıyorlarmış dediler kayıt açtılar. Arayacaklar sizi dediler ama uzaktan bir iki reset atıp bıraktılar. Ne arayan oldu ne soran. Ben de şimdilik idare etmeye karar verdim.

    Kablosuz kapsamasını genişletmek için ise TP-Link RE200 aldım. Yaklaşık 2 haftadır evin her yerinden sorunsuz bir şekilde interneti kullanıyorum.
  • ybilgin Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar, kablosuz bağlantı ve ping problemi nedeniyle destek açmıştım, bugün gelip HG2331 modemimi sökerek yerine HG1332 modemi taktılar. İyi mi yaptılar, kötü mü yaptılar anlayamadım, bu iki modem arasında ki farkı bilen biri varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
  • Merhaba öncelikle özür dilerim hem forum da hem konu başlığında yeniyim Türk Telekomun verdiği TİLGİN modemi acaba başka bir modemle örneğin Airties 5670 ile değiştirebiliyor muyuz ?
  • Tılgın ne rezil bir alet.

    Ping sorunu, kopma sorunu, kablosuz sinyal kaybı sorunu arkadaşlar bana bir cihaz önerin cidden gidip alacam.

    Türk Telekom'a boşuna arıza kaydı oluşturmayın gelip baktıkları yok.
  • JuggHertyr kullanıcısına yanıt
    Benzer hatalar bende de mevcut.

    Aynı sorunları yaşıyorum net iki de bir gidip geliyor.

    Reset attım sorun çözülmedi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.