Şimdi Ara

DH - SON Meclis Seçim Anketi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
6.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH - SON Meclis Seçim Anketi


(En Son Oy Tarihi: 17.5.2020)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quatrros

    Körler sağırlar birbirini ağırlar sanal elemde beyhude algı oluşturma çabaları boş işler forumda aşırı bir meral havası estirilmeye çalışılıyor seçim ilk turda biter yola devam.
    İlk turda bitme ihtimali %0



    Ayrıca algı operasyonu ile alakası yok, akp seçmeninin büyük çoğunluğu daha bilgisayar görmemiştir. O yüzden buralarda olmamaları çok normal

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp nin kazanma ihtimali yok sanırım bence seçim den çekilsinler. Herkes nefret ediyor besbelli 😁



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Haziran 2018; 1:39:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala meclis ile cbaşkanlığı seçimini ayıramayanlar var...
  • İnce muhalefetin kendiliğinden oluşan adayı gibi hatta MHP li olup oy vereceklerde var, asıl cümbüş vekillikte çıkacak iyi ve CHP napacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Gençlere bakarsan akp %5 bile oy alamaz. Ama gençler oy verecekse bizde vereceğiz. Hizmet peşinde koşmuş bu partiyi yarı yolda bırakmak olmaz. Akp den sonra gelecek başka hükümet en az 1 yıl duraksama dönemi demek ayrıca hizmetler çok yavaş gelir.

    Ayrıca saçma saçma işler peşindeler yok römorku geri sürmek yok ayran böyle içilir yok havaalanına park bizim projeydi kripto çetesi akp dinledi projemizi çaldı. Biri diyor trt kapatırım diğeri diyor apolet sökerim adamlar yapmaya değil yıkmaya geliyorlar. Ortada proje koymadan yakarım yolarım yıkarım kafası bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Haziran 2018; 1:51:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    Meclis çoğunluğu derken? Millet ittifakı içinde en yüksek oy mu demek istedin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLGz

    Meclis çoğunluğu derken? Millet ittifakı içinde en yüksek oy mu demek istedin?
    Aynen hocam millet ittifakı için dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Yoo ben de sürekli gençlerle birlikteyim bir kısmı MHP nadiren CHP büyük bir kısmı ise Akp destekliyor Meral diyene henüz rastlamadım Meral Akşener olayı bu forumda mevcut sadece 1 kasım seçimlerinde de bu forumda benzer rüzgarlar esiyordu açın bakın .Bir de bugünlerde yapılan sokak anketlerinin de pek önemi yok malum ramazan ayındayız oruçlu millet sokağa pek çıkmıyor kendimden ve çevremden biliyorum,sokakta mikrofon uzatılanlar vs genelde belli kesimi temsil edenler.Ben yine ilk turda tamamlanacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTE balkon konuşması yaparken forum DH trollerinin durumu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N*?*N -- 10 Haziran 2018; 3:15:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk turda bitmez 2. Turda Erdoğan fark.atar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N*?*N N kullanıcısına yanıt
    Balkon konuşması gelir ilk turda yada ikinci de sonra üç maymun oynarlar hatta ülkeden kaçacağım diye ağlamalar başlar. O kaçacaklar ülkelerde zaten 19 yaşlarında maksimum 25 yaşında gençler arıyordu. Bunların alayı sosyalist komünist oldukları için çekiç darbeleri ile sarhoş olmanın en iyi yolu kuzey kore olmadı sosyalizmin en kral petrol zengini Venezuela ya giderler 10 gün içinde öldürülme garantili şansları varsa Küba

    Çekiç darbeleri ile sarhoş olun CHP gençlik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Haziran 2018; 4:37:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne oldu CHP diyenler? Kurultay gündemini, Kılıçdaroğlu'nu, Canan Kaftancıoğlu'nu, Sezgin Tanrıkulu'nu, Seyit Rıza anmalarını vb. unuttunuz sanırım. Tıpış tıpış sandığa gidip yine verecek misiniz bu CHP'ye?
  • Chp ve hdp aynı ideolojiyi savunur. (sosyalizm) Yani kol kola koşmaları normal bildiğin terörist partiyi savunan o sezgin i göre göre oy verir bunlar sırf rte ye inat yaşasın hdp ve halkların kardeşliği bile derler. Adamlar yani bu chp doğuda özerklik verecek sonra da gelip burada Atatürk diyeceksiniz. Atatürk ün kurduğu o güzelim parti ismet İnönü denen felaket gibi şahısın gayretleri ile komünist bir yapıya bürünerek biteli yıllar oldu.


    Söylenecek söz yok hdp barajı geçsin diye oy verecekler bende onlara Allah sizi kahretsin diyeceğim. İnşallah şehit ailelerinin tükürdüğünde boğulurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Haziran 2018; 4:45:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Ahh hocam şunun farkına varsanız keşke. Ben eski bir öğretmenim. Eğitim o kadar berbat durumda ki anlatamam. Öğrencilerin öğretmenlere hiç saygısı kalmadı. O kadar çok şey oluyor ki öğretmen hiçbir şey yapamıyor sırf bu sistem yüzünden benim tanıdığım 4 kişi emekli oldu. Öğretmenlikten istifa edip pilotluk eğitimi aldım ve bitirdim. Torpil o kadar dönüyor ki akp'li milletvekilleri çocukları ve tanıdıkları torpille o kadar güzel giriyor ki şirketlere görmeniz gerekiyor. Öğretmenlikten önce araştırma görevlisi olup yüksek lisans yapayım dedim. Benden düşük alıp, akp tarafından torpili olan biri girdi ben dışarıda kaldım. Torpil ülkede her zaman vardı belki ancak hiç bu kadar aleni yapıldığını düşünmüyorum. İlerde hep hukuk okuma hayalim vardı adalet okuyorum şuan. İlgimi çekiyor araştırıyorum. Hukuk adalet ülkede o kadar berbat durumda ki. Sizde görüyosunuz eminim. Ekonominin durumunu sanırım şöyle anlatmam yeterli olur. Bi süredir kullandığım fare bozulmuştu yeni fare arayışlarına başladım. Bir kaç sene önce yerde görsem almam diyeceğim fareler 60 70 liradan başlıyor. Bununla ilgili konuda açmıştım geçen gün. Benim için güncel olduğu için fare dedim yoksa ülke de her şeyin fiyatı uçtu.. Ülke de çok fazla konuda sıkıntı var anlatmaya devam etsem bu ne yazmış deyip okumazsınız diye düşünüyorum. Bunca şey olurken sırf yol yapıyor köprü yaptı park yapacak diye gerçekten akp'yi desteklemek yanlış olmaz mı? Ki o köprüleri yolları senin verdiğin inanılmaz fazla olan vergilerle yapıyorlar. Ve ben size yemin ediyorum çok uzun zaman boyunca akp destekledim oy vermedim ancak destekledim seviyordum bunu size arkadaşla facebook'ta 1 yada 2 sene önce yaptığımız sohbetlerimi göstererek kanıtlayabilirim. Eğer biriyle tartışıyosanız ve o tartışma da kem kum ediyorsanız muhtemelen haksızsınız. Şuan akp'lilerin hepsi tartışmalar da sorun yaşıyor cevap veremiyor. Kendileri de biliyo bazı şeylerin yanlış olduğunu ancak öyle bi bağlanmışlar ki kötü şeylere bahane bulmaya çalışıyorlar bunları bende yaşadım ondan biliyorum. Lütfen düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    Mesajının tamamını okuyamadım kusura bakma ama biz hiç bir zaman gelişmiş bir toplum olamadık arkadaşım. Burada yorum yapanlar sanki 20 yıl önce Türkiye bir İsveç İsviçre yada Almanya gibi gelişmiş bir toplumdu bir anda son yıllarda bitti gibi yazıyor.

    Gelişmekte olan ve hiç bir zaman gelişmiş olmayacak bir toplumda %100 adaletten bahsedilemez hep bir yerlerde yanlış torpil yada yolsuzluk olur. Bundan kaçış yok. Buradaki gençler herşey mükemmel olacak diyor chp ile ama bilmiyorlar ki şuan yine en iyisi bu baştakiler. Acı ama gerçek bu

    Ellerinde ki projeye bakın doğuya özerklik açılın biz geliyoruz hdp ile coşalım diyen bir partiye neden oy verilir bu sorunun cevabını arıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • javaprof kullanıcısına yanıt
    wow turkey biraz muhalif gördüğü zaman hemen uyarı veriyor.
    orada yapılan anketler de artık doğru çıkmaz. eskiden ülkemizin ortalaması çıkardı. hdp 1.4 çıkmış orada. mümkün mü?
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    tamam da hdp yüzde 10 almazsa akparti yüzde 40 la mecliste çoğunluk elde edebilecek. sen atatürkçü olarak buna ne dersin o zaman.
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Ağlayıp duruyordu sizinki gençler kaçıyor diye. Komünistler kaçıyor diye ağlayan birine oy moy yok. Güzel aydınlattınız sağolun. Meral ya da İnce’ye vereyim bari.

    Hem hakaret et hem gidiyorlar diye ağla.

    Şaka bir yana. Neyse ben yine de açıklamasını yazayım şakayı bırakıp. Gurbete gidenler en çok ekonomik zorluklar, çalışma alanları, çocuklarına iyi bir eğitim ve gelecek sağlama kaygılarıyla gidiyorlar. Bu arada ülkemizden çok ciddi bir beyin ve maddi çıkış oluyor. Hiç de öyle komonistler Venezuela’ya ile açıklanacak durum değil. Yunanistan, Portekiz, İngiltere, Fransa, Amerika, Avustralya, Almanya, Belçika, Hollanda, Kanada’ya gidiliyor en çok.



    Komünizm öleli de bayağı oldu ama siz başka argüman bulamamışsınız belli. Binde biri bile komünist filan değildir gidenlerin. Sizin gibi insanlardan ve sizin gibi insanların ülkeyi getirdiği halden kaçıyorlar çoğunlukla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 10 Haziran 2018; 7:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cumhurbaşkanının inanılmaz projesi olan Millet Kıraathaneleri, burda kafama takılan gözüme uyku girmiyor, kekler yerli ve milli mi olacak?
  • Hüda Par

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.