Şimdi Ara

____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.471
Cevap
58
Favori
318.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freecellop

    quote:

    Orijinalden alıntı: bziya

    Merhaba ; 2005 Aero'mu sattığımda yaklaşık 3 ay önce bu araca baktım , araç zaten ruhsat rehinli parayı önden vereceksin rehini kaldıracaklar vs. bi dert , ayrıca aracı Ramazan ustanın orada kaldırdık iç aksam bana göre berbat durumdaydı , yıpranmış yani , motorun çalışması problemli , su eksiltme sorunu var , kasası resimlerdeki gibi değil en az 2 bin lira yer , motor ve şanzuman inmesi gerekir , yağ kaçakları var hem motorda hem şanzumanda. Ayrıca beyin yanmış ve tamir esnasında oraya buraya sürükletilmiş araç ön torpido komple sökülmüş bakmak için ama yine de sağlıklı değil. 6 adet Saab binip edindiğim tecrübeye göre bu aracın titiz bir adam elinde en düşük 8 ila 10 bin TL masrafı vardır.



    hangi arabadan bahsediyorsunuz anlayamadım?


    Düz vites , gri , bilgisayar paneli arızalı diye satılan Aero'dan bahsediyorum. O araçla ilgili benim kanaatim bu. Ramazan usta da şahittir. İsteyen maceraya girebilir ama tavsiye etmem.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bziya

    quote:

    Orijinalden alıntı: waxae

    quote:

    Orijinalden alıntı: bziya

    Tek taraflı gelip burada iftira attığını aylar sonra görünce gerçek karakterini herkez görsün istedim. Kontrol edip aldırdığın bir mal için tutup 2-3 ay sonra bunlar kusurlu diyemezsin , yalan yanlış gelip burada karşı taraf nasıl olsa yok diye iftiralar atamazsın. 1000 liralık adam kim bi bak bakalım. Sana 1000 lira bile fazla hadi işine bak git oyuncaklarınla oyna bu da sana ders olsun , karşı taraf yok nasıl olsa deyip ileri geri kimse hakkında yalan dolan iftira atma.

    Telefonum var sende aç delikanlıysan ara konuş , bırak ucuz klavye kahramanlığını abisi. Yerim belli , şirketim belli , adresim belli , telefonum belli kimseden ne gizlediğim bişey var ne de yalanım. Varsa derdin hala gel mertçe adam gibi yanımda konuş.

    Senin pert dediğin , motoruyla oynanmış dediğin aracı geldi adam gibi bir adam baktı gördü beğendi aldı ve gitti. Ne oldu intikam olsun diye uydurdun sadece üfürükten.

    Yalan ve iftira dolu yazdıklarından sana kalan koca bir vebal oldu , geçmiş olsun.

    Benim jantları yamulttuğumu söylediniz. Hemde 4 jant birden =) O kadar çelişki dolu yazıyorsun ki benim arabamın plakasını bir sordurtabilir misin hani 19 yıl boyunca bir kazaya karışmış mı 4 jantın yamulması demek hani bir tramer kaydı demektir varmı yokmu Allah aşkına bir bakın sonra gelin konuş. Ben senin gibi adamlarla ne konuşurum ne görüşürüm masamda olamazlar. Çevreme sokmam sizin gibileri. Yazı tarzından belli nasıl kişiliğe sahipsin. Şimdi klavye delikanlılığından bahsetmişsinde puhahaha diye gülüyorum

    Abisi sen o jantları kontrol ettirip aldırmadın mı , daha henüz parasını yollamadan. Kontrol ettirdiğin bi mal için bu kadar küçültme kendini 1000 lira için. M5 lerden maval okuyorsun ama sahibinden.com üzerinden abi ben büyük zarardayım ne olcak yazıyorsun. M5 den maval okuyanın ne işi var ikinci el jantla. 1000 lira daha verip ABD'den getirtemez mi.

    Yani eline yüzüne bulaştı , hem kontrol ettir al. Sonra 2-3 ay sonra kendi aracının ön takım sorunlarından dolayı titriyor diye jantlara mana bul , abi şöyle böyle de , birde bir sürü gel burada iftira yalan dolan yaz.

    Sonra M5 lerden dem vur, konuştuğun konuya bak , ikinci el jant. ))) M5in 3 depo benzin ile zevk turu bu jantın sıfırını alır , yanından geçtin mi hiç sen M5'in...

    Yazdıkça batıyorsun , bide konuyu dağıtıyorsun. Konu şu : sen kontrol ettirip aldın , sonra 2-3 ay sonra aracın ön takım sıkıntılarını janta bahane edip ileri geri sardın. istersen sahibinden.com üzerinden yazdıklarını ifşaa edeyim herkez görsün yazdıklarını.

    dürüts ol dürüst , yukarıda attığın yalan ve iftiralarına dön , konu bu...

    Puhahahahahahahawww.modifiyeruhu.com sitesi benim gir bak sonra konuş tamam ? hani zuhahaha haahah ahah aha İstersen bu hafta sonu İstanbul'da Toyota Supra ile buluşalım hani görmediysen bir bin ?




  • Pardon M5 le geleyim buluşalım ? @bziya
  • Çok az üretiliyor bunlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok komiksin , İsterse dünya senin olsun ahlak olmadıktan sonra benim için kıymeti yok abisi.

    Madem öyle M5'in Supran , Çupran var )) ne işin var ikinci el jantla , bir daha ikinci el Saab jantı alma , paran çok ya git sıfırını al

    Kontrol ettirip aldığın mal için de kimseye 2-3 ay sonra hatalı diyerek 1000 lira için yalan ve iftira atma , seni M5'in ne Supra'n ne de Çupra'n nede internet siten kurtarabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freecellop

    Barkın suadiye deki araç ile ilgili bir mesaj attım okuyabildin mi bir önce ki sayfada

    Abi Saab alma sen. Git temizinden VW grubu hızlı satılabilen bir Golf al kurtul. Ne uğraşıyorsun hırsızı yolsuzuyla. Parça desen parça. Heryerden temin edersin. Burada iki üç adamın keyfine düşmüş ağzının kokusunu çekiyorsun. Bir sürü sensörü var. Bozulunca kol gibi giriyor. Ha yolda giderken herkez bakar ama gerek yok maceraya. Hazır fiat ın en zor satılan modelinden de kurtulmuşken Türkiye gibi bir yerde uyanık olup keyfine bakacaksın. Ford Focus, VW Golf, Polo bunlara bak. Ford 'un dizelinden uzak dur. Benzinli tüplü olsun. VW de DSG şanzıman modelinden uzak dur. Şimdi kıçı kırık bir araba oluyor satılmıyor. Acil paraya düşersin satamazsın kalır kapında. Zaten ben bıktım bu Saab parçalarıyla uğraşmaktan. Bizim Honda takımıyla 5-6 gün uğraşarak bir distribütörü tamir ettik. Haa araba halen geç alıyor. Bu sebeple bıktım Ankara'daki servislerden. Direk İstanbul'a servise arabayı bırakmayı düşünüyorum. 2-3 hafta arabayı almam servisten. Belki de 1 ay yatsın serviste tüm sorunlarını çözdürüp alırım. 1 yıl içinde 2 araba almayı düşünüyorum. Bir tanesi az yakan şehir içinde kullanılacak bir model ford fiesta benzinli-LPG 'li bir taneside manyaklık üzerine bir araç Motor kodu rb26dett olan GTR-34 almayı veya Honda NSX - Acura NSX 'de yoğunlaştım. 1 yıl içinde evlilik gibi bir çok masrafım olacak ama hadi hayırlısı diyelim =)




  • Ziya Bey ve Barkın kardeşim,

    Ben de aranızdaki konuya dahil olmak durumunda kaldım. Zira jantları gidip alıp Barkın'a yollayan kişi benim ve kendimi de sorumlu hissediyorum.

    Öncelikle olayın bu hale gelmesine çok üzüldüm ve karşılıklı söylenen sözlerin ne yazık ki hoş olmadığını düşünüyorum.

    Ziya Bey öncelikle sizle ilgili muhabbetimizi paylaşmak istiyorum. Ben jantları kontrol etmekten ziyade sizden teslim alıp Barkın kardeşimize yardımcı olmak adına ona kargoladım. Herhangi bir kontrol amaçlı gelmedim işin aslı ve anlamam da zaten öyle gözle bakıp da jant yamuk mu sorunlu mu değil mi. Beni bu noktada yanlış anlamayın lütfen, size herhangi bir olumsuz imada bulunmuyorum burada. Barkın'ın jantları teslim alması yaklaşık 1 1 buçuk ayı buldu çünkü anca araç ayarlayıp da yollayabildim kendisine. Barkın da birkaç gün sonra anca taktırıp ne yazık ki jantların titreşim yaptığını fark etmiş. Dolayısıyla aradan geçen 1 - 1.5 aylık zaman sürecinde jantlar bizim ofisimizde yattı, araç üzerinde kullanılmadı.

    Kesinlikle herhangi bir tarafı tutarak yazmıyorum bunları. Ben arada yaşadıklarımı, olayı açıklığa kavuşturmak ve biraz daha sakinleştirmek adına paylaşıyorum.

    Ziya Bey sizin de bahsettiğiniz gibi arada ödeme konusunda da yardımcı oldunuz ben de aradaki gelişmelere şahidim, satıcı tarafından büyük bir özveridir bu tip davranışlar.

    Diğer taraftan Barkın ile ilgili düşüncelerimi de paylaşayım. Barkın gerçekten aramızdaki belki de aracına en çok masraf yapan ve üzerine titreyen, hiçbir sorununu çözmeden bırakmayan titiz bir kullanıcı arkadaşımız. Bilgi birikimi ve araştırmaları da oldukça iyi seviyelerde benim gözlemlediğim kadarı ile. Kendisiyle uzun uzun telefonla da görüşürüz devamlı ve tanıdığım kadarı ile jantları aracına takıp da jantları bu şekilde titreşim yaratacak hale getirecek bir kullanıcı ve insan değil. Kaldı ki böyle bir davranışın ne Barkın'a ne bana ne Ahmet' ne de Mehmet'e en ufak bir getirisi olamaz, akla mantığa aykırı bir hareket olur.

    Benim düşüncem ya bu 9-3 Aero jantları 900 modeli için uygun görünse de yürüyen aksam farklılıklarından dolayı bu şekilde bir sorun yarattı. Ya da gerçekten jantlarda belki de Ziya Bey'in de bilmediği sorunlar vardı.

    İnşallah konumuz tatlıya bağlanır. Gerçekten Saab kullanıcıları olarak bizlere bu şekilde karşılıklı suçlamalar ve bu üsluplar hiç yakışmıyor. Saygı ve sevgilerimle...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bziya

    Çok komiksin , İsterse dünya senin olsun ahlak olmadıktan sonra benim için kıymeti yok abisi.

    Madem öyle M5'in Supran , Çupran var )) ne işin var ikinci el jantla , bir daha ikinci el Saab jantı alma , paran çok ya git sıfırını al

    Kontrol ettirip aldığın mal için de kimseye 2-3 ay sonra hatalı diyerek 1000 lira için yalan ve iftira atma , seni M5'in ne Supra'n ne de Çupra'n nede internet siten kurtarabilir.



    Var demedim ki iyi okursan anlayacaksın. Ayrıca benim işim olmaz toyota supra ve m5 le ;) Green Mamba gibi bir Honda' ya bindikten sonra zevk alamazsın öyle arabalarla. Kendime Nissan GTR-34 veya Honda - Acura NSX almayı düşünüyorum bunlarıda alacağıma göre sorun yok dimi abisi Haa şimdi sen nasıl alacağımı düşüne dur Türkiye'de vs yok dersin sıkıntı değil buluruz =)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcukka

    Ziya Bey ve Barkın kardeşim,

    Ben de aranızdaki konuya dahil olmak durumunda kaldım. Zira jantları gidip alıp Barkın'a yollayan kişi benim ve kendimi de sorumlu hissediyorum.

    Öncelikle olayın bu hale gelmesine çok üzüldüm ve karşılıklı söylenen sözlerin ne yazık ki hoş olmadığını düşünüyorum.

    Ziya Bey öncelikle sizle ilgili muhabbetimizi paylaşmak istiyorum. Ben jantları kontrol etmekten ziyade sizden teslim alıp Barkın kardeşimize yardımcı olmak adına ona kargoladım. Herhangi bir kontrol amaçlı gelmedim işin aslı ve anlamam da zaten öyle gözle bakıp da jant yamuk mu sorunlu mu değil mi. Beni bu noktada yanlış anlamayın lütfen, size herhangi bir olumsuz imada bulunmuyorum burada. Barkın'ın jantları teslim alması yaklaşık 1 1 buçuk ayı buldu çünkü anca araç ayarlayıp da yollayabildim kendisine. Barkın da birkaç gün sonra anca taktırıp ne yazık ki jantların titreşim yaptığını fark etmiş. Dolayısıyla aradan geçen 1 - 1.5 aylık zaman sürecinde jantlar bizim ofisimizde yattı, araç üzerinde kullanılmadı.

    Kesinlikle herhangi bir tarafı tutarak yazmıyorum bunları. Ben arada yaşadıklarımı, olayı açıklığa kavuşturmak ve biraz daha sakinleştirmek adına paylaşıyorum.

    Ziya Bey sizin de bahsettiğiniz gibi arada ödeme konusunda da yardımcı oldunuz ben de aradaki gelişmelere şahidim, satıcı tarafından büyük bir özveridir bu tip davranışlar.

    Diğer taraftan Barkın ile ilgili düşüncelerimi de paylaşayım. Barkın gerçekten aramızdaki belki de aracına en çok masraf yapan ve üzerine titreyen, hiçbir sorununu çözmeden bırakmayan titiz bir kullanıcı arkadaşımız. Bilgi birikimi ve araştırmaları da oldukça iyi seviyelerde benim gözlemlediğim kadarı ile. Kendisiyle uzun uzun telefonla da görüşürüz devamlı ve tanıdığım kadarı ile jantları aracına takıp da jantları bu şekilde titreşim yaratacak hale getirecek bir kullanıcı ve insan değil. Kaldı ki böyle bir davranışın ne Barkın'a ne bana ne Ahmet' ne de Mehmet'e en ufak bir getirisi olamaz, akla mantığa aykırı bir hareket olur.

    Benim düşüncem ya bu 9-3 Aero jantları 900 modeli için uygun görünse de yürüyen aksam farklılıklarından dolayı bu şekilde bir sorun yarattı. Ya da gerçekten jantlarda belki de Ziya Bey'in de bilmediği sorunlar vardı.

    İnşallah konumuz tatlıya bağlanır. Gerçekten Saab kullanıcıları olarak bizlere bu şekilde karşılıklı suçlamalar ve bu üsluplar hiç yakışmıyor. Saygı ve sevgilerimle...






    Kardeşim o gün jantları almak için geldiğinde yüzündeki temizlikten anlamıştım senin düzgün bir insan olduğunu. Bakın yukarıda nasıl iftiralar atmış , araçla ilgili yalan yanlış bilgiler yazmış. Bu çocuk sorunlu , yaptığı hoş ve yenilir yutulur bişey değil. Bizim yerimiz yurdumuz adresimiz telefonumuz herşeyimiz belli. Yani yaptığı işten dolayı siz haklı olduğunu söylerseniz buna çok üzülürüm.

    Böyle yapacağına deseydi ki ; ben aracı getireyim sizin dediğiniz gibiyse sorunu orada çözelim.

    Bunun sorunu aracının ön takımında , ben o jantları keyfi nedenlerle çıkardım ve 5 kol jant taktım. Kendi aracımda 235 leri görmüş ve en ufak titreme hisssetmediğim jantlardır. Ben böyle bir yaklaşımda layık olduğu şekilde cevabını verdim.

    Ama adam olsaydı derdim ki , getir kardeşim aracını , eğer ben seni dediğin gibi aldattıysam ve aracının ön takımından sorun yoksa ki anlattıklarına göre ön takımı sorunlu. Sorunu çözmezsem namerdim.

    Ama artık bardak taşmış , gelmiş burada konu ile hiç ilgisi olmayan yalanlar ve iftiralar yazmış bu mu şimdi düzgün insan olmak. Bu

    Benim yaşım 35 , forumlarla pek işim olmaz , işimiz başımızdan aşkın. Tesadüfen bugün Maptun ilanı gireyim derken gördün iftiralarını.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: waxae

    quote:

    Orijinalden alıntı: freecellop

    Barkın suadiye deki araç ile ilgili bir mesaj attım okuyabildin mi bir önce ki sayfada

    Abi Saab alma sen. Git temizinden VW grubu hızlı satılabilen bir Golf al kurtul. Ne uğraşıyorsun hırsızı yolsuzuyla. Parça desen parça. Heryerden temin edersin. Burada iki üç adamın keyfine düşmüş ağzının kokusunu çekiyorsun. Bir sürü sensörü var. Bozulunca kol gibi giriyor. Ha yolda giderken herkez bakar ama gerek yok maceraya. Hazır fiat ın en zor satılan modelinden de kurtulmuşken Türkiye gibi bir yerde uyanık olup keyfine bakacaksın. Ford Focus, VW Golf, Polo bunlara bak. Ford 'un dizelinden uzak dur. Benzinli tüplü olsun. VW de DSG şanzıman modelinden uzak dur. Şimdi kıçı kırık bir araba oluyor satılmıyor. Acil paraya düşersin satamazsın kalır kapında. Zaten ben bıktım bu Saab parçalarıyla uğraşmaktan. Bizim Honda takımıyla 5-6 gün uğraşarak bir distribütörü tamir ettik. Haa araba halen geç alıyor. Bu sebeple bıktım Ankara'daki servislerden. Direk İstanbul'a servise arabayı bırakmayı düşünüyorum. 2-3 hafta arabayı almam servisten. Belki de 1 ay yatsın serviste tüm sorunlarını çözdürüp alırım. 1 yıl içinde 2 araba almayı düşünüyorum. Bir tanesi az yakan şehir içinde kullanılacak bir model ford fiesta benzinli-LPG 'li bir taneside manyaklık üzerine bir araç Motor kodu rb26dett olan GTR-34 almayı veya Honda NSX - Acura NSX 'de yoğunlaştım. 1 yıl içinde evlilik gibi bir çok masrafım olacak ama hadi hayırlısı diyelim =)

    vw ve ford grubu bana göre araçlar değil alırsam ancak ford rs alırım onada para yetmez.benim aradım araçta beygir fazla olacak konfor üst seviyede olacak herkes de olmayacak ve fiyatıda ideal olacak.Bu da saab ve volvo grubunda olur bir ara alfa 156 alayım dedim onda da temiz bulmak çok zor en iyisi uzun süre takip edip temiz bir saab bulmak hadi hayırlısı bakalım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: freecellop

    quote:

    Orijinalden alıntı: waxae

    quote:

    Orijinalden alıntı: freecellop

    Barkın suadiye deki araç ile ilgili bir mesaj attım okuyabildin mi bir önce ki sayfada

    Abi Saab alma sen. Git temizinden VW grubu hızlı satılabilen bir Golf al kurtul. Ne uğraşıyorsun hırsızı yolsuzuyla. Parça desen parça. Heryerden temin edersin. Burada iki üç adamın keyfine düşmüş ağzının kokusunu çekiyorsun. Bir sürü sensörü var. Bozulunca kol gibi giriyor. Ha yolda giderken herkez bakar ama gerek yok maceraya. Hazır fiat ın en zor satılan modelinden de kurtulmuşken Türkiye gibi bir yerde uyanık olup keyfine bakacaksın. Ford Focus, VW Golf, Polo bunlara bak. Ford 'un dizelinden uzak dur. Benzinli tüplü olsun. VW de DSG şanzıman modelinden uzak dur. Şimdi kıçı kırık bir araba oluyor satılmıyor. Acil paraya düşersin satamazsın kalır kapında. Zaten ben bıktım bu Saab parçalarıyla uğraşmaktan. Bizim Honda takımıyla 5-6 gün uğraşarak bir distribütörü tamir ettik. Haa araba halen geç alıyor. Bu sebeple bıktım Ankara'daki servislerden. Direk İstanbul'a servise arabayı bırakmayı düşünüyorum. 2-3 hafta arabayı almam servisten. Belki de 1 ay yatsın serviste tüm sorunlarını çözdürüp alırım. 1 yıl içinde 2 araba almayı düşünüyorum. Bir tanesi az yakan şehir içinde kullanılacak bir model ford fiesta benzinli-LPG 'li bir taneside manyaklık üzerine bir araç Motor kodu rb26dett olan GTR-34 almayı veya Honda NSX - Acura NSX 'de yoğunlaştım. 1 yıl içinde evlilik gibi bir çok masrafım olacak ama hadi hayırlısı diyelim =)

    vw ve ford grubu bana göre araçlar değil alırsam ancak ford rs alırım onada para yetmez.benim aradım araçta beygir fazla olacak konfor üst seviyede olacak herkes de olmayacak ve fiyatıda ideal olacak.Bu da saab ve volvo grubunda olur bir ara alfa 156 alayım dedim onda da temiz bulmak çok zor en iyisi uzun süre takip edip temiz bir saab bulmak hadi hayırlısı bakalım

    Abi Ford Mondeo o zaman =) Bak Doktor Cem abi sattı saab'ı Ford Mondeo aldı kurtuldu =)




  • bziya kullanıcısına yanıt
    Yaşınıza saygımız sonsuz Ziya Bey, ben siz haklısınız veya Barkın haklı demiyorum ancak ben gerçekten Barkın'ın da art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Aranızdaki diyaloglara da bire bir şahit olmadığım için de net bir şey diyemiyorum. Barkın'ın aracının ön takımlarında sorun var mı yok mu bilemiyorum, benim demek istediğim acaba 9-3 Aero jantları 900 modeline ön takımlardaki farklılıklardan dolayı mı uymadı veya böyle bir sorun yarattı.

    Alışverişlerde ticarette olabiliyor bu tip aksaklıklar tatsızlıklar ama birbirimiz kırmadan halledebilsek keşke.

    Neyse her şeyi tatlıya bağlayalım da şu buluşma işini çözelim bence bir an önce arkadaşlar...
  • Cem abi de kayboldu ortalıktan valla. Ford forumlarında mıdır acaba bizi bırakıp oralara mı gitti :)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcukka

    Yaşınıza saygımız sonsuz Ziya Bey, ben siz haklısınız veya Barkın haklı demiyorum ancak ben gerçekten Barkın'ın da art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Aranızdaki diyaloglara da bire bir şahit olmadığım için de net bir şey diyemiyorum. Barkın'ın aracının ön takımlarında sorun var mı yok mu bilemiyorum, benim demek istediğim acaba 9-3 Aero jantları 900 modeline ön takımlardaki farklılıklardan dolayı mı uymadı veya böyle bir sorun yarattı.

    Alışverişlerde ticarette olabiliyor bu tip aksaklıklar tatsızlıklar ama birbirimiz kırmadan halledebilsek keşke.

    Neyse her şeyi tatlıya bağlayalım da şu buluşma işini çözelim bence bir an önce arkadaşlar...

    Kardeşim böyle iftira ve yalan yolunu seçeceğine adam gibi konuşsaydı , herşeyim açık ortada. Ben o işi tatlılıkla çözer kendisini memnun ederdim , evet senin dediğin gibi de olabilir , fakat bana anlattı araç gaz yerken 120'lerde titriyor dedi , gaz yerken yani gaza basınca ivmelenirken titreyen araç ya aks sorununu işaret eder yada ön takımda başka bir sorun vardır fakat %80 akstır. Saab 2002 ve alt otomatik modellerinde kullanım hatasına bağlı bu sorun ortaya çıkar.

    Sorun bence akslarda , eğer jant ebatı o araç için standarttan büyük geldi ise aksların kafaları aşağı doğru çapraz durur ve buda ivmelenirken sorun yapar titreme yapar.

    Jantları yamuk olan bir araç sadece ayak gaza gidince titreme yapmaz , her zaman yapar. Birde balans sorunu varsa yine gazla hiç ilişkisi olmadan belli bir hıza ister ayağın gazda ister boşta olsun yine yapar. Hiç biri önemli değil dediğim gibi adam gibi hareket etseydi şimdi kafası rahat sorunu çözülmüş olabilirdi.

    Saab'ın duayenleri İStanbul'dadır , kimse İzmir Ankara masalı uydurmasın. İstanbul , Saab'ın TR'deki başkentidir. En iyi ve tecrübeli ustalar buradadır. 6 adet Saab aldım bindim ve sattım tecrübelerim bunu söylüyor , doğru düzgün hareket edip gelseydi buraya çözerdik. Hee çözemedik mi , alırdık jantları , verirdik parasını , yol parasını da verirdik yemeğini çayını da içirir yine gönlünü hoş ederdik ama bu dengesiz , ne yaptığını bilmeyen bir tavırla bunlar olamadı maalesef.

    Sorun bu kişinin davranış sorunudur , 2-3 ay sonra bana açıp ileri geri konuşup , sonra burada yalan yanlış şeyler bilmediği tanımadığı araca motor hakkında pert oynanmış vs. yazıp iftira atmak davranış sorunudur.

    İşte burda EPA 99 'u verdiğim arkadaş , sorun varmı 1 tane sorunu. Baktırmadan alıyorsu yok dedim ben baktır öyle al zorla baktırdık neredeyse ))) Güle güle kullansın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bziya -- 2 Temmuz 2014; 23:32:20 >




  • Sabırlıyımdır, verileri saklamayı severim, iftiralarını al şimdi kendine sakla abisi tamam mı ? Ben birşeyi yaparken özen gösteririm. Herşeyi saklarım. Şimdiye kadar tüm yazışmalarımız ve senin ilanının tüm kayıtları bende durmaktadır. Şimdi hepsini foruma sunuyorum ABİSİ tamam mı ? Bundan sonra buralarda sakın gözükme yalancının mumu diye bir söz vardır abisi haydi şimdi yavaştan buralardan uzaklaş. Sabrettim sabrettim ama sen benim gibi birisinin arşivlerini çıkarttırdın. Güya ben adam değil mişimde sen "Ama adam olsaydı derdim ki , getir kardeşim aracını , eğer ben seni dediğin gibi aldattıysam ve aracının ön takımından sorun yoksa ki anlattıklarına göre ön takımı sorunlu. Sorunu çözmezsem namerdim. " böyle demişsin. Baştan beri verdiğin tepki aynı ;)

    Okuyamayanlar için birazdan indirme linki veriyorum ! Ahhhh ben hatalıyım jantları yamulttum ve bu sebeple bu mesajları ve ilanı aylardır saklıyorum değil mi ? Şimdi tekrar düşün ABİSİ yamuk jantlarınla sana bye! Zaten diyordum bir gün Allah böyle seni rezil edecek hesabını soracak bak çok geçmedi bunları sakladım ve böyle rezil oldun ohh çok şükür Ramazan ayında oldu =)

     ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____

    undefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaabTutkunu -- 2 Temmuz 2014; 23:35:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: waxae

    Sabırlıyımdır, verileri saklamayı severim, iftiralarını al şimdi kendine sakla abisi tamam mı ? Ben birşeyi yaparken özen gösteririm. Herşeyi saklarım. Şimdiye kadar tüm yazışmalarımız ve senin ilanının tüm kayıtları bende durmaktadır. Şimdi hepsini foruma sunuyorum ABİSİ tamam mı ? Bundan sonra buralarda sakın gözükme yalancının mumu diye bir söz vardır abisi haydi şimdi yavaştan buralardan uzaklaş. Sabrettim sabrettim ama sen benim gibi birisinin arşivlerini çıkarttırdın. Güya ben adam değil mişimde sen "Ama adam olsaydı derdim ki , getir kardeşim aracını , eğer ben seni dediğin gibi aldattıysam ve aracının ön takımından sorun yoksa ki anlattıklarına göre ön takımı sorunlu. Sorunu çözmezsem namerdim. " böyle demişsin. Baştan beri verdiğin tepki aynı ;)

    sen tam bir hastasın ne diye telefonumu kapatıyorsun , benim senin gibi kimseden gizleyecek birşeyim yok , her yerde açık ve netim. Ben yukarda sana dedim , paylaşırım sahibinden.com üzerinden yazdıklarını. Bak orada ne yazmışsın , aldıktan sonra kaç ay geçmiş resimleri büyük koysaydın beri de işe yarasaydın. Diyorsun ki aracım 120'den sonra gaza basınca titriyor. Bırakınca kesiyor. Yani yük binince titriyor diyorsun. Bu janttan değil genellikle akstan olur. Bi şey paylaşıyorsun ama kendi rezilliğini gösteriyor abisi.

    Aradan tam 2 ay geçmiş bana ilk önce telefon açtın , sonra saçmalamak için yazdın. Kontrol ettirdiğin bir mal için istediğin masalı anlat , hiçbiri seni eski aracımla ilgili yok motoruyla oynanmış , yok pert , yok öyle yok böyle gibi yalan ve iftiralar atma hakkını vermez.

    Adamsan gel yerime , ben açık oynarım , adımı sanımı telefonumu gizlemem. Mertim ve merti severim senin gibi dansöz çocuklarla işim olmaz.

    Almasaydın , 2 ay sonra ne yaptığını bilmediğim yada hatalı aracınla ne olduğunu bişmediğim bişey için yalan yanlış şeyler yazman kaliteni ortaya koydu daha fazla uzatmaya gerek yok.

    BAK BİR DAHA YAZIYORUM , BEN AÇIK ve MERTİM TELEFONUM , ŞİRKETİM , ADRESİM HERŞEYİM ORTADA GEL MERTSEN YÜZÜME KARŞI KONUŞ DERDİNİ ANLAT BURADAN MASAL ANLATMA , İFTİRA ATMA , YALAN SÖYLEME...

    NASIL OLSA YOK BURADA DEDİN AMA BAK İŞTE ALLAH KAFANA KAFANA VURDU HAKİKATİ.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bziya

    quote:

    Orijinalden alıntı: waxae

    Sabırlıyımdır, verileri saklamayı severim, iftiralarını al şimdi kendine sakla abisi tamam mı ? Ben birşeyi yaparken özen gösteririm. Herşeyi saklarım. Şimdiye kadar tüm yazışmalarımız ve senin ilanının tüm kayıtları bende durmaktadır. Şimdi hepsini foruma sunuyorum ABİSİ tamam mı ? Bundan sonra buralarda sakın gözükme yalancının mumu diye bir söz vardır abisi haydi şimdi yavaştan buralardan uzaklaş. Sabrettim sabrettim ama sen benim gibi birisinin arşivlerini çıkarttırdın. Güya ben adam değil mişimde sen "Ama adam olsaydı derdim ki , getir kardeşim aracını , eğer ben seni dediğin gibi aldattıysam ve aracının ön takımından sorun yoksa ki anlattıklarına göre ön takımı sorunlu. Sorunu çözmezsem namerdim. " böyle demişsin. Baştan beri verdiğin tepki aynı ;)

    sen tam bir hastasın ne diye telefonumu kapatıyorsun , benim senin gibi kimseden gizleyecek birşeyim yok , her yerde açık ve netim. Ben yukarda sana dedim , paylaşırım sahibinden.com üzerinden yazdıklarını. Bak orada ne yazmışsın , aldıktan sonra kaç ay geçmiş resimleri büyük koysaydın beri de işe yarasaydın. Diyorsun ki aracım 120'den sonra gaza basınca titriyor. Bırakınca kesiyor. Yani yük binince titriyor diyorsun. Bu janttan değil genellikle akstan olur. Bi şey paylaşıyorsun ama kendi rezilliğini gösteriyor abisi.

    Aradan tam 2 ay geçmiş bana ilk önce telefon açtın , sonra saçmalamak için yazdın. Kontrol ettirdiğin bir mal için istediğin masalı anlat , hiçbiri seni eski aracımla ilgili yok motoruyla oynanmış , yok pert , yok öyle yok böyle gibi yalan ve iftiralar atma hakkını vermez.

    Adamsan gel yerime , ben açık oynarım , adımı sanımı telefonumu gizlemem. Mertim ve merti severim senin gibi dansöz çocuklarla işim olmaz.

    Almasaydın , 2 ay sonra ne yaptığını bilmediğim yada hatalı aracınla ne olduğunu bişmediğim bişey için yalan yanlış şeyler yazman kaliteni ortaya koydu daha fazla uzatmaya gerek yok.

    BAK BİR DAHA YAZIYORUM , BEN AÇIK ve MERTİM TELEFONUM , ŞİRKETİM , ADRESİM HERŞEYİM ORTADA GEL MERTSEN YÜZÜME KARŞI KONUŞ DERDİNİ ANLAT BURADAN MASAL ANLATMA , İFTİRA ATMA , YALAN SÖYLEME...

    NASIL OLSA YOK BURADA DEDİN AMA BAK İŞTE ALLAH KAFANA KAFANA VURDU HAKİKATİ.



    Bosch servisindeki adamlar geri zekalı bir usta sensin zaten. Adamlar arabadan anlamıyor. Sen herşeyi biliyorsun. Al sana tornalanmış jantlarının resimleri halen konuşuyorsun. Şimdi sen bunların fabrikasyon olduğunu anlatırsın bizlere ? Yada senin jantlarının olmadığını idda edersin Bir daha buralara uğrama bence. Bozuk arızalı ürün mü satacaksın bilmiyorum git başka ellerde satıver bi zahmet buralardaki milletin canını parasını pulunu alıp yakma tamam mı ?


     ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____




  • İşte jantların kontrol ettirilip alış tarihi ve 2 ay sonra arıza yaptığın tarih. Senin gibi korkumdan telefonumu da silmedim.

    O izlere torna diyen bence derhal mesleği bıraksın. Beni o bağlamaz , 2 ay sonra kontrol ettirip aldığın mal için sen nasıl yalan ve iftira atarsın bunu cevapla.

    Nasıl aracımla ilgili pert , oynanmış vs. gibi iftira ve yalanlar atarsın buna cevap ver. Masal anlatma bak ben yerim yurdum belli diyorum gel diyorum.
     ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bziya

    İşte jantların kontrol ettirilip alış tarihi ve 2 ay sonra arıza yaptığın tarih. Senin gibi korkumdan telefonumu da silmedim.

    O izlere torna diyen bence derhal mesleği bıraksın. Beni o bağlamaz , 2 ay sonra kontrol ettirip aldığın mal için sen nasıl yalan ve iftira atarsın bunu cevapla.

    Nasıl aracımla ilgili pert , oynanmış vs. gibi iftira ve yalanlar atarsın buna cevap ver. Masal anlatma bak ben yerim yurdum belli diyorum gel diyorum.
     ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____

    Sende okuma sorunu var sanırım Onur Abi min dediklerini okuyorsun sonra geri mi unutuyorsun ? 1,5-2 aya yakın jantlar İstanbul'da Onur abimizin ofisinde yattı Yahu de get şakamısın nesin sana ne anlatıyoruz ne anlıyorsun ? Bir daha buralarda görünme Aks diye tutturmuşsun. Akslarda birşey yok Abisi komple değiştirdim sıfırdan ;) Şimdi olamaz imkansız imkanı yok dersin ama oldu değişti sıfırlandı bitti gitti kül oldu. Onur Abimin 2-3 üstteki yazdığı mesajı oku sonra gel cevabını ver ama bu sefer hakikaten sana cevap mevap vermeyeceğim. Akslar değişti komple istersen faturasını göstereyim ? Yok halen aksların değiştiğine inanmıyorsan Bosch servisinin telefonunu vereyim bilgi al aracımın hakkında. Şimdi ne diyeceksin ben kaza yaptım dimi ? Ama tramer kaydı yok 4 tane jant nasıl yamulur ? ooo yok bu iş uzadı cevap mevap yok sana 2-3 ay forumada gelmem seninlemi uğraşacağım diğer Saab almayı düşünen arkadaşlar senin gibi satıcılar yüzünden Saab 'dan soğur. Bende soğudum. Cevap mevap yazma istemiyorum yaşına başına bak söylediğin şeylere bak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: waxae

    quote:

    Orijinalden alıntı: bziya

    İşte jantların kontrol ettirilip alış tarihi ve 2 ay sonra arıza yaptığın tarih. Senin gibi korkumdan telefonumu da silmedim.

    O izlere torna diyen bence derhal mesleği bıraksın. Beni o bağlamaz , 2 ay sonra kontrol ettirip aldığın mal için sen nasıl yalan ve iftira atarsın bunu cevapla.

    Nasıl aracımla ilgili pert , oynanmış vs. gibi iftira ve yalanlar atarsın buna cevap ver. Masal anlatma bak ben yerim yurdum belli diyorum gel diyorum.
     ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____

    Sende okuma sorunu var sanırım Onur Abi min dediklerini okuyorsun sonra geri mi unutuyorsun ? 1,5-2 aya yakın jantlar İstanbul'da Onur abimizin ofisinde yattı Yahu de get şakamısın nesin sana ne anlatıyoruz ne anlıyorsun ? Bir daha buralarda görünme Aks diye tutturmuşsun. Akslarda birşey yok Abisi komple değiştirdim sıfırdan ;) Şimdi olamaz imkansız imkanı yok dersin ama oldu değişti sıfırlandı bitti gitti kül oldu. Onur Abimin 2-3 üstteki yazdığı mesajı oku sonra gel cevabını ver ama bu sefer hakikaten sana cevap mevap vermeyeceğim. Akslar değişti komple istersen faturasını göstereyim ? Yok halen aksların değiştiğine inanmıyorsan Bosch servisinin telefonunu vereyim bilgi al aracımın hakkında. Şimdi ne diyeceksin ben kaza yaptım dimi ? Ama tramer kaydı yok 4 tane jant nasıl yamulur ? ooo yok bu iş uzadı cevap mevap yok sana 2-3 ay forumada gelmem seninlemi uğraşacağım diğer Saab almayı düşünen arkadaşlar senin gibi satıcılar yüzünden Saab 'dan soğur. Bende soğudum. Cevap mevap yazma istemiyorum yaşına başına bak söylediğin şeylere bak.

    Tamam , aldın aradan 2 ay geçti bu arada jantların 1,5 ay yattı. Sonra taktın , bunu ben nerden bileceğim. Ben sadece kontrol ettin aldın onu bilirim. 2 ay sonra söylediğinin doğruluğunu bilemem bunun ifade ediliş şekli vardır , karşındaki insanın dedikleri senin için hiç mi önemli değil. Ben sana dedim ki ben o jantları o gün aracımdan söktürdüm ve 250HP aracımda o jantlarla defalarca 230-235 km hızları gördüm zerre kadar titreme yok iken sana gelince nasıl titredi bunlar. Bu 2 ay süre içinde neler oldu , taşınırken düştü mü düşmedi mi ? aracın aks kafaları 17 inc olmasından ötürü çapraz oldumu olmadı mı bunlar var cevaplanması gereken.Bana bunların hiçbirinin olmadığını iddia edemez ve ispatlayamazsın.

    O halde gelecektin aracına taktıracaktın , gezecektin dolaşacaktın ve cevap verecektin. Tutup 2 ay sonra binlerce şüphe ve soru işaretiyle böyle bir yaklaşım yapman ve üstüne yalan ve iftira eklemen tamamen davranış bozukluğu.

    Bütün bunlar bir yana sen , jant sorunundan yola çıkıp.

    Benim bindiğim araçla ilgili yalan söyleme iftira atma hakkını kimden aldın buna cevap ver. Ben senin ifade ediş tarzın ve yaptığın yalan ve iftirayla ilgileniyorum sen bana bunu söyle bu hakkı nasıl kendinde görüyorsun.

    Masal anlatma burada , buna cevap ver.




  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.