Şimdi Ara

DH PS3 ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ / KONUYU SAHİPLENECEK BİRİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.294
Cevap
12
Favori
202.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @iscanthere

    Hocam benim düşüncemi izah eden en güzel örnek, geçen hafta MicroSoft Türkiye'nin resmi twitter sayfasından yaptığı Kinect ve Xbox 360 reklamlarıdır. Koskoca firma olarak ülkende ''resmi'' olarak satılmayan bir ürünü getirtmek için uğraşmak yerine, yurt dışındaki satış reklamını yapıyorsan eğer; kimse kusura bakmasın ama MS'un pişman olup ileride resmi Xbox 360 paketleri satacağı fikrini aklınızın ucundan geçirmeyin derim... Neysee çizgiden taşmayalım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: C.@.N
    sizce neden hizmet vermiyor ? yada Sony neden GT5 ve KZ3 gibi exclusive oyunlara Türkçe destek sağlıyor?

    bence iş tamamen satışlarda bitiyor. 2-3 milyonluk ülkelerde bile daha fazla satış gerçekleştiriyorlar.


    PlayStation yıllardır Türkiye'de satılan bir ürün ve maalesef PS3 çıkana dek gerekli reklam stratejisini Sony yapamadı. Son aylarda başlayan reklam stratejisinin en güzel örneği God of War III için yapılan televizyon ve afiş reklamlarıdır. Yani ben Metro'ya gittiğimde veya taksim meydanından geçtiğimde GoW 3 afişlerini, televizyonda oynayan reklamları görünce gözlerime inanamadım, nasıl olur diye.

    Bilhassa bu nesil Sony Türkiye ve Özgür Kirazcı reklam stratejisi adına önemli projeleri ortaya koyuyorlar ve koymaya devam edecekler (kişisel olarak reklam ajasında bulunduğum için projelerin çoğunu biliyorum). Dolayısıyla konsola olan talep ve ilginin artışını zamanla gözle göreceğiz. Üstüne 23 Studios çalışanlarını da yanlarına alıp Türk oyun severlere yıllardır hayalini kurduğumuz Türkçe Alt yazı ve Dublaj işini devreye koyuyorlar. Yani bunu bile bile çıkıp bu alete destek vermeceğiz de neye vereceğiz? Öteki tarafta da bu desteğin adına Fanboyluk koymuşlar, ne yazık ki bu da işin çaresizlik tarafı oluyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 23 Ocak 2011; 16:34:18 >




  • beni de ekle....
    ps3 ü oyunların fiyatlarını bile bile aldım, kırdırmaya hiç niyetim yok
  • Bir oyunu sadece Türkçe kısıtlamalı yapsalar ve türkiyeye uygun bir fiyattan sunsalar 40-50 tl gibi güzel olur, hem avrupalılar oyun kaçıramaz ülkelerine dili bilemeyeceklerinden. Oyun yapımcıları bir oyundan dünyanın karını yapıyor. Türkiyede ucuzdan satılması pek zararı olmaz onlara ama bu işe güzel bi türk girişimci lazım, türkçe ve orjinal oyunu destekler durumdayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.@.N


    quote:

    Orijinalden alıntı: SolidRock

    Üye sayımız kısa süre içinde 33'e ulaştı...

    Bu arada şunu da belirteyim sadece PS3'de değil, PC, 360 dahil tüm platformlarda orijinal yazılımı destekliyoruz...

    sanırım 7. ile 9. aynı kişi.(Y@KI$IKLI )

    Düzeltilmiştir...




  • Beni de ekleyebilirsiniz Hiçbir konsolumu kırdırtmayı düşünmüyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 23 Ocak 2011; 16:37:29 >
  • sadece kırdırmamakla olmaz.takas yapan ve 2. el oyun alıp satan kimse orjinal oynasada fark etmez .oyunları resmi Türkiye satıcılarından almadıktan sonra ha kırdırmışsınız ha orjinal oynuyorsunuz farkı yok bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenyyy

    sadece kırdırmamakla olmaz.takas yapan ve 2. el oyun alıp satan kimse orjinal oynasada fark etmez .oyunları resmi Türkiye satıcılarından almadıktan sonra ha kırdırmışsınız ha orjinal oynuyorsunuz farkı yok bence.


    Sony'nin makul fiyatlarla satmış olduğu her oyunu kendilerinden alırım.. GOW3 olsun , GT5 olsun...
  • kulübünüz hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenyyy

    sadece kırdırmamakla olmaz.takas yapan ve 2. el oyun alıp satan kimse orjinal oynasada fark etmez .oyunları resmi Türkiye satıcılarından almadıktan sonra ha kırdırmışsınız ha orjinal oynuyorsunuz farkı yok bence.

    Hocam gerek ilk mesajda, gerekse konu içindeki mesajlarda defalarca açıklamalarda bulundum. Amacımız orijinal kullanan insanları bu şekilde yargılamak değil. Bu şekilde tanımladığınız kişi yılda 3-4 oyunu bile içeriden bandrollü olarak alsa bile kardır. Kopya kullanıp hiç almamaktan daha iyidir diye düşünüyorum. Bebekler bile emeklemeden yürüyemiyor, her şey adım adım... Dünyaya sadece siyah ve beyazlardan ibaretmiş gibi bakmak grileri görmenizi engeller...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 23 Ocak 2011; 16:42:37 >
  • Hocam benide ekle türkçe oyunlar çıkmaya devam ettiği sürece asla kırdırmayı düşünmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenyyy

    sadece kırdırmamakla olmaz.takas yapan ve 2. el oyun alıp satan kimse orjinal oynasada fark etmez .oyunları resmi Türkiye satıcılarından almadıktan sonra ha kırdırmışsınız ha orjinal oynuyorsunuz farkı yok bence.



    Sence oyun takaslayanlar veya 2. el alanlar spor olsun diye mi yapıyorlar yoksa alışkanlıklarından ötürü mü yoksa oyun fiyatlarından mı? 120 TL ye oyun alıp bitirdikten sonra rafa kaldırıp bir 100 tl daha verip başka oyun mu alsın vatandaş? Yeni çıkan oyunlar 50 TL civarı olsa kimse ne takaslamakla uğraşır ne satmakla (en azından çok azalır) 100 lira oyuna verip 1 haftada bittikten sonra rafa kaldıracak durumu olsa insanların zaten burda kafa patlatmazlar. Yakında orjinal aldıktan sonra PSN den eklentileri almıyorlar diye yargılayacaksınız insanları.
  • @ICOSolidEye

    360 ın resmi olarak gelemeyceğini herkes biliyor. Biz en azından gelecek nesilde gelsin diye uğraşıyoruz burada. Sony'nin tekelinde mi kalalım yani?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iscanthere -- 23 Ocak 2011; 16:56:07 >
  • beeeeenni deee eeekklleeeyyiinnn
  • bende warım ps3 feda olsun
  • ps3 te orjinal oynamaya devam edeceğim beni de ekleyin.
  • Listeler güncel...

    39 kişi
  • Benide ekleyin lütfen,Sony nin uygun fiyata getireceği oyunları her daim mağazasından gidip alacam inşallah
  • Beni de eklermisin?Aklım yerinde olduğu sürece kırdırmayacağım.
  • ekle hocam,orjinale devam...
  • Online platformda olduğum sürece, orjinal kullanıma hep devam edeceğim. Benide eklersiniz. Güzel 1 imzada yapacak arkadaşlar sunum hazırlayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.