Şimdi Ara

[DH PS3 Club] // 64 Üye [12.05.2007] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.020
Cevap
1
Favori
28.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @xavi06

    garanti konusu sorun olabilir, evet fiyat olarak tabi avantajlisin ama bence yine de burdan almak daha mantikli, aradaki fiyat farki daha sonra garanti konusunda cekecegin sikintiyi kompanse eder bence.

    P.S. arkadaslar ps3store acildi mi turkiye adina kaydolanlara?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydahm -- 28 Mart 2007; 2:13:25 >
  • ben istanbulluyum ama su an kahramanmarastayım mayıs 20 den sonra ıstanbula donecegım o zaman ist da avrupadakı 600 euro cıvarındakı fıyata ıstanbulda garantuılı bulabılırmıyım acaba dedıgım gıbı abım gelecek nısanın yırmısınde ben cok sabırsızlanıyorum bır an once elıme ulassın ıstıyorum ama sızede danısarak daha sonra bı problem cıokmasın ıstıyorum..zaten lcd tv de almıstım sony kdl32s2010 oyunun tadına varabılecegımı dusunuyorum yanı oyun ıcın tum techızatlar hazır ama ps3 yok..bıraz akıl verırmısınız 20 nısanda getırteyımmı yoksa ıstanbula donmeyı bekleyıp ıstanbuldan mı alayım..saygılar
  • weysell benim ps3 japon. Psn açılış sayfası japonca. Ps store avrupa sürümüne nasıl bağlanacağız. Bi forumlarda gördüm. o yüzden psn nickimi almadım. Japon serveri üzerinden alırsan psn üyeliğini sadece japon serverından faydanalıyormusuz. Bu doğru mu. Psn nickimi nasıl alayım?
  • AA HD ekstra ses cikisi vs yok titresim yok oyun yok cok pahali bence 2-3 sene sonra alinabilir
  • dün bende ps3 alabildim.benide üyeliğe eklermisiniz
    PSN:EGEBRK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeberk -- 30 Mart 2007; 12:28:19 >
  • dün broşüre göre wireless modemimden internete bağlanamadım veya beceremedim (güvenlik etkin modemim var bu yüzden bağlanamıyorum herhalde)
  • modem şifreliyse şifreyide girseydin dostum ps3 te...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ecelnico

    weysell benim ps3 japon. Psn açılış sayfası japonca. Ps store avrupa sürümüne nasıl bağlanacağız. Bi forumlarda gördüm. o yüzden psn nickimi almadım. Japon serveri üzerinden alırsan psn üyeliğini sadece japon serverından faydanalıyormusuz. Bu doğru mu. Psn nickimi nasıl alayım?


    Kardeş Japon sunucusu üzerinden kayıt mı oldun sen? Valla benim konsol da Japon ve ben konsolun içinden kayıt oldum ama öyle birşey olmadı sende neden olsun ki....Ayarlardan dil seçimini İngilizce yap, kullanıcı hesabında da adres kısmında USA veya İngiltere seç direk İngilizce sunuculara bağlanması lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Silmaril

    Bilgi için teşekkürler, oyunların her makinada çalıştığından eminsin değil mi ? Yani sonra Amerikadan aleti alıp burdan aldığım oyunların çalışmama durumu olmaz di mi :)


    Eh be hocam, bak bakalım ne yazıyor nickimin altında, o kadar da emin olalım değil mi


    quote:

    Orjinalden alıntı: aydahm

    bu arada bir sorum var, ben networke Turkiye adresiyle uye oldum, ancak 'sizin bolgeniz icin daha store yok' gibi bir cevap veriyor store'a girince, sizde de oldu mu bu?


    Evet meraklanma, fakat çok beklettiler. Açılması lazımdı şimdiye kadar, bekliyoruz bakalım. Denemeye devam edin, başaran arkadaş olduğunda bilgilendirsin bir zahmet.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Omega_Red

    Aldim carbonla beraber...Begenmedim, o kadar.Onumuzde ki oyunlara bakacaz


    Yok hoca öyle beğenmedim diyip kaçmak... Yaz da bilelim neden beğenmedin, ne malum xbox fanı olmadığın?

    quote:

    Orjinalden alıntı: xavi06

    slm..üstatlar fazla bi bilgim yok topluluga katılma hususunda ama elımden geldıgınce ımza falan hallettım bıseler ınsasllah eksık olmamıstır olursada özür..benım bı sorum var aılem fransada yasıyor 20 nısanda abım gelecek turkıyeye ve kendıme bır ps3 getırtmeyı dusunuyorum fıyat 600 euro olunca buraya gore bıraz daha ucuz gıbı gorunuyor sorum 1-garantı konusunda bı sorun yasarmıyım 2-fıyat olarak avantajlı olurmuyum 3-butun bolge oyunlarını oynayabılırmıyım yoksa sadece avrupa oyunumu oynayacagım..sımdıden tesekkurler saygılar..


    İmzan çıkmamış ya neyse arkadaşım, ekledim ben seni.

    1. Sorun yaşayacağını sanmıyorum, yaşadığın takdirde en kötü ihtimal ailene yollar yaptırırsın konsolunu.
    2. Bana pek fark yok gibi geldi, karar senin tabi.
    3. Tüm oyunlar tüm makinalarda çalışır.

    Rica ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 28 Mart 2007; 17:54:31 >




  • bigboss üstadım teşekkürler bilgiler için ve ayrıca ekledıgın ıcın ıkıncı sorumada bı acıklık getırebılırsen sevınırım..bılgın var ıse ıstanbulda bulabılecegım en dusuk garantılı ps3 fıyatı hakkında bılgın varsa ıletırdsen sevınırım teknosa ve bımeks lerdekı fıyatı 1500 ytl avrupadakı fıyatla arasında hemen hemen 400 ytl kadar fark var mayısı beklememımı yoksa nısan 20 de getırtmemımı onerırsın saygılar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xavi06

    bigboss üstadım teşekkürler bilgiler için ve ayrıca ekledıgın ıcın ıkıncı sorumada bı acıklık getırebılırsen sevınırım..bılgın var ıse ıstanbulda bulabılecegım en dusuk garantılı ps3 fıyatı hakkında bılgın varsa ıletırdsen sevınırım teknosa ve bımeks lerdekı fıyatı 1500 ytl avrupadakı fıyatla arasında hemen hemen 400 ytl kadar fark var mayısı beklememımı yoksa nısan 20 de getırtmemımı onerırsın saygılar..


    Dostum karar sizin, şu an aradaki tek fark neredeyse garanti. Kendine güveniyorsan dediğin gibi fark azımsanmayacak derecede, yurtdışından gelen PS3'lerden alabilirsin ve mümkünse NTSC/J konsol al. Bluray filmler de genelde region-free oluyormuş, oyunlarda zaten bölge koruması yok. O yüzden garanti dışında fark yok bile diyebiliriz. İstanbul'da Atik elektronikte mevcuttur, ATİK ELEKTRONİK (Atilla BAL), Orta Mah.Bağlar Cad. Lale Sok. No:2 Bayrampaşa/İSTANBUL adresinden ulaşabilirsin. Fiyat konusunda yardımcı olurlar sıkı bir pazarlıkçıysan, kolay gelsin. Makinayı alırsan izlenimlerini yazmayı unutma.




  • tesekkurler ustat bılgıler ıcın..kararsızım sanırım buı kararsızlıgım nısanın 15 ıne kadar devam edecek..aklıma takılan bu ntsc olayıda var mumkunse bana bu konuyu ıyıce kavrayabılecegım bı lınk veya ufak bı acıklama yaparmısın?neden ntsc-j ?kardesım fransadakı paket ıcınden sadece 1 kol ve makına ıle bırlıkte kablolar falan verıyolarmıs butun heryerde durum boyle sanırım..herhalde 20 gun daha sabredemeyecegım ve 20 nısanda getırtecegım you tube dan yapılan cekımlere ve fragmanlara cok kaptırdım kendımı mukemmel bı alet gıbı gorunuyor hala elımde ps2 var onuda kardeslerıme yollayacagım zaten..ps3 e kavustuktan sonra elbette fıkırlerımı sızlerle paylassacagım ...
  • weysell sig in yapıp üyelik aldım. üyelik adresimi falan türkiye seçtim. ps store bağlanmaya çalışıyorum fakat bağlanmıyor neden? Acilll lütfennnn!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ecelnico

    weysell sig in yapıp üyelik aldım. üyelik adresimi falan türkiye seçtim. ps store bağlanmaya çalışıyorum fakat bağlanmıyor neden? Acilll lütfennnn!!!


    İngiltere, Japonya, Amerikadan falan al account çünkü psn Tr'de açılmadı.
  • ben de katildim dh ps3 kilaba. En gec cumartesi gunu elimde olacak ps3 pal. Sizlerle resimleri paylasmaya calisacagim. Bir de bilgisayar araciligi ile psn id de alacagim. Ancak internette bulamadim 1.60fw avrupa modelini bana linki verirseiz cok mutlu olrum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anil92

    ben de katildim dh ps3 kilaba. En gec cumartesi gunu elimde olacak ps3 pal. Sizlerle resimleri paylasmaya calisacagim. Bir de bilgisayar araciligi ile psn id de alacagim. Ancak internette bulamadim 1.60fw avrupa modelini bana linki verirseiz cok mutlu olrum


    Diğer topic'de verdim download linkini.

    Arkadaşlar bundan sonra listeyi haftada bir kez, cuma yada cumartesi günü güncelleyeceğim. Her zaman online olamayabiliyorum, o yüzden ben neden henüz listeye eklenmedim demeyin. Toplu halde eklemem daha sağlıklı olacak gibi, o yüzden haftada bir güncelleme yapacağım artık. İlginiz için teşekkürler.
  • arkadaşlar yakında ps3 alcam 940BW ye bağlıcam.philis in 18+1 hdmi dvi kablosunu aldım.
    bi arkadaş bu kabloyla bağlamış olmadığını söylüyor.24+1 denemiş olmuş.elimdemi kalcak bu kablo.bide açtık paketini.
    18+1 gerçekten olmuyor mu?
    bu arada kablo bu : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=156293&productid=evphiswv3567#tablnk


    konu aşağıda...

    http://forum.donanimhaber.com/m_13204804/mpage_1/key_//tm.htm#13224708



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyb3r Panda -- 28 Mart 2007; 23:05:34 >




  • Arkadaslar birseyi belirtmek istiyorum ki ps3 alan arkadaslar cok cimrisiniz > ya avrupada ameriakda alan insanlar deneyimlerini resimlerini paylasiyor birbirleriyle lutfen sizde ps3 unuzu tv de herhangi bir oyun acikken vs fotosunu cekip koyun foruma ben aldigimda boyle yapicam LUTFEEEN ..... arkadaslar benim psn id Memo nisan ortasi veya mayis basi insallah aliyorum siyah inciyi ben herzaman 200-300 ytl verip garantili alma yanlisiyim ..... bu arada arkadaslar ps storedan alisveris yapamayacakmiyiz biz ? :( benim uk hesabim var psn de onla store dan demo vs indirebilecekmiyim ? peki ya alisveris ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: prince01010

    arkadaşlar yakında ps3 alcam 940BW ye bağlıcam.philis in 18+1 hdmi dvi kablosunu aldım.
    bi arkadaş bu kabloyla bağlamış olmadığını söylüyor.24+1 denemiş olmuş.elimdemi kalcak bu kablo.bide açtık paketini.
    18+1 gerçekten olmuyor mu?
    bu arada kablo bu : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=156293&productid=evphiswv3567#tablnk


    konu aşağıda...

    http://forum.donanimhaber.com/m_13204804/mpage_1/key_//tm.htm#13224708


    18+1 kullananda var "Resident" gibi.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Scrapland

    Arkadaslar birseyi belirtmek istiyorum ki ps3 alan arkadaslar cok cimrisiniz > ya avrupada ameriakda alan insanlar deneyimlerini resimlerini paylasiyor birbirleriyle lutfen sizde ps3 unuzu tv de herhangi bir oyun acikken vs fotosunu cekip koyun foruma ben aldigimda boyle yapicam LUTFEEEN .....


    Siz yeterki isteyin kardeş işte evimden ps3 manzaraları:









  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.