Şimdi Ara

##DH Konu Dışı Extreme Sporcular Kulübü##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar boyle bir konu acayim dedim daha once acilmamis sanırım.



    Grup:HAVA


    Ballooning
    Sıcak Hava Balonları ile yapacağınız uçuşlar; gökyüzünün derinlerinde yüzmenin zevkini tattırırken, gördüğünüz muhteşem manzaraları Balon’un sunduğu güvenli ortamda izlemenin getirdiği rahatlık dinlenmenize olanak sağlayacaktır.

    Hang gliding
    Kuşlar ve bulutlar arasında planörle uçarken yeryüzünün güzeliklerini de yukarıdan görme fırsatı yakalayın!

    Microlight - ULM
    Çok hafif bir şekilde motorize edilmiş uçaklarla doğa güzelliklerini gökyüzünden seyredin... Bir kuşun duyularıyla...

    Paragliding
    Rüzgarı tüm yönleriyle kullanın... Yukarıda olmanın özgürlüğünü ve huzurunu yaşayın...


    Paramotor
    Uzun mesafeli ve yüksek uçuşları gerçekleştirebileceğiniz motorize edilmiş paragliding ile istediğiniz uzaklıktaki mesafeleri katedin...

    Skydiving
    Uçaktan atlayın ve paraşüt ipini çekene kadar çeşitli manevralar yaparak serbest düşüşün keyfini yaşayın!

    Soaring – Gliding
    Motorsuz uçaklarla uçuş yüksekliğinizi kaybetmeden yeryüzünün güzelliklerini görün...

    Grup:Kar

    Dog Sledding
    Karlı bölgelerde bir ya da daha çok köpeğin çektiği kızakta yolculuk yaparken unutulmaz anılar yaşamak istemez misiniz?

    Freestyle Skiing
    Klasik kayak maceralarına yeni bir soluk getirin! Sınırları ortadan kaldırın, büyük atlayışlar yapın...


    Heliskiing
    İleri düzeyde kayak ya da snowboard mu yapıyorsunuz? Klasik kayak alanlarını terketmekte tereddüt etmeyin! Nefes kesen manzaralar ve doğal güzellikler içinde, profesyonel rehberler ve helikopter eşliğinde toz karda kaymanın tadını çıkarın...

    Ice Climbing
    Buzlu dağlara tırmanışa ne dersiniz? Dondurucu soğuklukta şelalelerle, buzul uçurumlarla karşılaşabileceğiniz bu macerada doğru malzeme kullanarak ve deneyimlerinizi kullanarak tırmanmanın zevkini yaşayın!

    Igloo Adventure
    Çevrenizde kimse yok... Kışın tüm şiddetini göstediği yerlerde kamp yapmayı seviyorsunuz... Rehberlerin yardımıyla eskimo yaşayışını tatmak istemez misiniz? Bir eskimo klübesi inşaa edin ve yemek pişirmek şömineyi yakın... Sıcacık ve rahat bir gece yaşayın...

    Kite Snowboard
    Hem snowboardla hem de paraşütle arası iyi olanlar için...


    Skijoring
    Güzel manzaralı bölgelerde kayak yapmaktan hoşlanıyor musunuz? Bırakın köpekler (ya da atlar) sizi çekerek rehberlik etsinler... Hayvanları en az outdoor aktiviteleri kadar seviyorsanız kaçırılmayacak bir deneyim.


    Snowboarding
    Karda sörf yapmanın dayanılmaz hafifliği... Manevralar, rampalardan atlayışlar, toz karda board yapmak ve daha pek çok eğlence...

    Snowmobiling
    Kar üzerinde araç kullanmak, seyahat etmek istiyorsunuz... Skimobile olarak da adlandırılan bu sporu deneyin deriz... Hız ve heyecanın birleşimini keşfedin!

    Snowshoeing
    Önceleri kar ayakkabıları avlanmak, tuzak kurmak, seyahat etmek ve sosyalleşmek için kullanılırdı. Şiddetli soğuklarda can kurtarıcısı oldular, uzak bölgelere ulaşımın tek aracıydılar... Şimdi karla kaplı patikaların ve dağların keyfini bu ayakkabılarla çıkarabilirsiniz!

    Grup:Kara

    Abseiling / Rapelling
    Tırmanmanın heyecanını ters yönde tadın! İpler, dağcılık takımları ve rehberler yardımıyla uçurumlardan aşağı inerken inanılmaz heyecanlar tadın!

    Free running
    Bir noktadan başka bir noktaya insan vücudunun yeteneklerini en verimli şekilde kullanıp, sınırlarını da zorlayarak, hızlı ve etkili biçimde hareket etmesini hedefleyen bir beden eğitimi türü ve yaşam tarzıdır.

    Atv/Quad
    ATV - All Terrain Vehicle, küçük, açık motorlu, tek kişilik, üç, dört ya da daha fazla sayıda geniş lastikli tekerleklere sahip araçlar... Yolsuz alanlarda, sadece eğlence ve heyecan için...


    BMX
    BMX, Bicycle Motorcross’un kısaltması... Yüksek riskli ve çok heyecanlı olan bu spor çok fazla pratik yapmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor.

    Bungee Jumping
    3...2...1...Atla! “O” adımı atmaya hazır mısınız? Kendinizi boşluğa bırakıyorsunuz. Kanınızdaki adrenalinin hareketini hissetmek isteyenlere! Sadece etrafınızın atlayış konusunda uzman kişilerce çevrili olduğundan emin olun.


    Camping
    Profesyonel rehberler tarafından yönlendirilen kampçılıktan daha eğlecelisi var mı? Doğanın güzelliklerini keşfetmenin yanısıra, trekking aktiviteleri, jeep turları ve daha fazlası...

    Canopy Climbing
    Ağaçların arasında yemyeşil bir ormanın içinde Tarzan’ın nasıl yaşadığı konusunda fikir sahibi olmanızı sağlayacak bir macera... Rehberler ile maceranın içine dalın!

    Canyoning
    Nehirler ve şelalerde yapacağınız gezintilerin tadına varın. Yüzme, tırmanma, iple inişler ve daha pek çok heyecan. Bazı Canyoning turlarının yeraltında yapıldığını da ekleyelim.


    Caving
    Mağarabilimin tadı! Bu spor ile yeraltının mükemmel hazinelerine ulaşma şansı elde edebilirsiniz. Yeraltı gölleri, şelaleleri, kaya formasyonları daha neler neler...


    Climbing
    Dimdik kayalıklara tırmanın. Yerçekimine meydan okuyun!

    Cycling
    Sizin için bisiklete binmek sadece günlük gezilerden mi ibaret? Daha fazlasını istemez misiniz? Profesyoneller ile birlikte muhteşem manzara karşısında bisiklet sürerken, doğa koşullarına meydan okuyun. Yorucu günün sonunda kampta rahatlamak gibisi var mi? Ertesi gün tekrar yola koyulun.


    Helibiking
    Helikopter sizi bisikletinizle birlikte gözden uzak bir yere bıkarıyor. Nefes kesen bir macera. Dağ bisikleti yapmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı...

    Horsebackriding
    Dümdüz ovalarda, ormanlarda, nehir kenarlarında hatta nehrin içinde at üstünde olmaya ne dersiniz? Yeryüzünün gizli patikalarını keşfetme olanağı sunan bir spor. Şehrin gürültüsünden kurtulup kendini doğanın kucağına atmak isteyenler için...


    Jeep Adventure
    Engebeli arazilerde jeep kullanmak... Kaybolmamak için yanınıza rehberinizi alın deriz. Yeni ufuklara ulaşın, nehirleri geçin, kayalıklardan inin, adrenalini hissedin.

    Land Sailing / Kite
    İşte kolaylıkla ulaşılabilecek, zevkli vakit geçirilebilecek ve her yaştan insan tarafından yapılabilecek bir spor...

    Mountainbiking
    Son yıllara çok hızlı bir gelişme gösteren aktivitelerden biri daha! Zor yollarda, ormanda, çölde, tepelerde, dağlarda bisiklet sürmenin zevkini çıkarın... Fiziksel limitlerinizi zorlayın...

    Mountaineering
    Dağcılık maceraları... Tırmanma, iple iniş ve trekking: hepsi bir yerde!


    Paint Ball
    Paintball: silahlanın ve eğlenin! Sadece savaş çılgınları için değil. Arkadaşlarınızla stratejik oyunlarla destekli bir savaş simülasyonu yaşayın. Dışarıda ya da içeride, her yaştan katılımcı için! Bayanlar dikkat, minik toplar biraz canınızı yakabilir!


    Skateboarding
    Kaykay... Iste genclerin (kendini genc hisstedenler de dahildir!) vazgeçilmez çılgınlığı. Rampalar, sokaklar, havuzlar, borular, yollar, hatta dağlık arazilerde kayın. Çılgın dönüşler, büyük hava atlayışları uzun süren çalışmaların sonunda ulaşılan profesyonllik seviyesi.

    Paten
    Tekerlekli patende de hareketler buz patenindekilere benzer. Sokakta kullanılan patenler, düzenli pistlere giderek paten yapmayı öğre­nenlerin kullandıklarından farklıdır. Sokak patenlerinde genellikle kauçuk tekerlekler ve kare biçiminde kauçuk yastıklar vardır. Pist­lerde kullanılan patenlerde ise ahşap teker­lekler ve yuvarlak kauçuk yastıklar bulunur. Bu tür patenleri kullananlar yalnızca öne arkaya ya da sağa sola eğilerek istedikleri yöne gidebilirler.
    Paten: Kolay gibi gozukse de cok zor olan bir spor :P

    Trekking
    Yürüyerek, genellikle dağlarda yapılan kolay görünüp yüksek performans gerektiren bir spor. Birkaç günlük turlar planlıyorsanız, outdoor kampı da programınıza dahil edin. Doğaya olan yakınlığı nedeniyle trekking, en çok rağbet gören, sevilen sporlardan biri olmaya aday.

    Wildlife Safari
    Afrika’da vahşi yaşamı keşfetmek istiyorsanız, avlanmak istiyorsanız...

    Zorbing
    Yeni Zelanda’da keşfedilen bu spor yeni bir eğlence ve adrenalin kaynağı. Eğlenceli ve çok güvenli. 3 metre çapında plastik bir topun içinde yolalırken kendinizi nasıl hissedersiniz?


    Grup:Su

    Canoeing
    Huzurlu bir nehir gezisi... Göl ya da deniz kıyısını da tercih edebilirsiniz.

    Dolphin/Whale watch
    Bir tekneye atlayın ve yunusların balinaların dünyasını, rehberlerden onların geçmişlerini, yaşam biçimlerini ve gerçeklerini dinlerken yaşayın…

    Fishing (deep sea)
    Ton balığını gerçek ortamında görmeye ne dersiniz? O derin maviye bakarken huzuru hissedin.

    Fishing (fresh water)
    Nehirler ve göllerin hareketli canlılarını yakından tanıyın…

    Jet Boat Rides
    Yüksek hızlı botlarda bir tura çıkabilirsiniz.

    Jetski
    Jetski eğlencedir! Sahillerde jetski kiralayıp kullanabilirsiniz.















    Donanımhaber Extreme Sporcuları

    1-MordFustang (Skateboarding,dağ bisikleti,BMX,freestyle skiing)
    2-RæmireZ (Paten)
    3-aykts (Dağ bisikleti,Trekking , tırmanış)
    4-umut_baris (Dağ bisikleti)
    5-Powerless (Cycling)
    6-KaptanMirliva (Paragliding,snowboarding)

    7-tahago (Cross motor, dağ bisikleti)
    8-_rayman_ (Free running)
    9-Pachenkov (Trekking,jet ski,snowboarding,atv,diving )
    10-k8aan (Dağ bisikleti,trekking)
    11- piri reis (Camping, avcılık,doğa yürüsü,tüpsuz yada tüplü dalma,su altı avciligi ,kano )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordFustang -- 7 Temmuz 2012; 12:47:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • paten göremedim ama varsa ekle patene
  • Ekle.Dağ bisikleti,Trekking , tırmanış , doğa ile ilgili herşey var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RæmireZ

    paten göremedim ama varsa ekle patene

    Patenin tanimini yapar misiniz eklemeyi unutmusum. Bu arada birazdan ekleyecegim ilk 5 kisi onur uyesi olacak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordFustang -- 5 Temmuz 2012; 20:56:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MordFustang


    quote:

    Orijinalden alıntı: RæmireZ

    paten göremedim ama varsa ekle patene

    Patenin tanimini yapar misiniz eklemeyi unutmusum.

    2 çeşit paten var : biri akrobatik hareketler için 2 tekerli olan ve diğeri de normal kullanım için olan 4 tekerli paten.ben 4 tekerli olanı kullanıyorum yapabildiğim tek hareket makas hareketi.
  • Ekledim. Alımlara devam..
  • Guncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle hocam.

    Dağ bisikleti.
  • Cycling akar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim alimlara devam.
  • Bende de yamaçparaşütü(paragliding) ve snowboard var. Güzel grup olur bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor sporları yok mu cross motoru ve dağ bisikleti yapıyorum
  • Box ve bodybuilding sayılıyorsa ekle benide
  • Free running neden yok
    Free running ile uğraşıyorum, benide eklersen sevinirim.
  • Eğer uğraştığınız spor dalı yukarıda yazmıyorsa lütfen tanımını yapın konuyu editlerim eksikler var. En yakın zamanda imza yapacağım birileri yardım ederse :) Alımlara devam. İlk 5 kişi onur üyesi oldu.
  • Free running: bir noktadan başka bir noktaya insan vücudunun yeteneklerini en verimli şekilde kullanıp, sınırlarını da zorlayarak, hızlı ve etkili biçimde hareket etmesini hedefleyen bir beden eğitimi türü ve yaşam tarzıdır.
    eklersen sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 6 Temmuz 2012; 10:27:13 >
  • Ekle bakalım ;
    Trekking jet ski snowboarding atv diving



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carfreak -- 6 Temmuz 2012; 10:33:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

    Box ve bodybuilding sayılıyorsa ekle benide

    Maalesef
  • Dağ bisikleti,trekking
  • Guncel..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.