Şimdi Ara

DH FM 2013 Ligini Kuruyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 23.00 uygundur. Steamde grubun sohbet sayfasinda konusmak daha hizli ve kolay oyun oynanirken rahat olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Euro 2012 turnuvası iptal direk ligden başlayacağız. Sebebi ise ocak 2012 den başlayan oyun kurduğumda 2012 hazirandaki kupa oynanmış ve İspanya şampiyon olmuş olarak gözüküyor. Yani kupa oynanmıyor. Onun Yerine biz 6 arkadaş küçük bir deneme ligi yaptık ve ilk tecrübemizi gerçekleştirdik. Ufak tefek problemler dışında sıkıntı yok diyebilirim. Bu yüzden şimdi hangi ligde oynamamızı istersiniz? cevabınızı buraya yazın sonuçta o lig seçilecek ve takımlar tamamen kura ile belirlenecek. Cevaplarınızı 22:30 a kadar bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yoshisu

    Arkadaşlar Euro 2012 turnuvası iptal direk ligden başlayacağız. Sebebi ise ocak 2012 den başlayan oyun kurduğumda 2012 hazirandaki kupa oynanmış ve İspanya şampiyon olmuş olarak gözüküyor. Yani kupa oynanmıyor. Onun Yerine biz 6 arkadaş küçük bir deneme ligi yaptık ve ilk tecrübemizi gerçekleştirdik. Ufak tefek problemler dışında sıkıntı yok diyebilirim. Bu yüzden şimdi hangi ligde oynamamızı istersiniz? cevabınızı buraya yazın sonuçta o lig seçilecek ve takımlar tamamen kura ile belirlenecek. Cevaplarınızı 22:30 a kadar bekliyoruz.

    LA LİGA gibi liglerde rekabet oldukca dusuk olacagından uzak duralım derım bu tarz lıglerden ama çogunluk nederbilemem.

    Benim Tercihim
    1-Türkiye ligi
    2- Almanya ligi
    3-İngiltere Ligi

    3ünden biri olabilir.. :D




  • LA LİGA gibi liglerde rekabet oldukca dusuk olacagından uzak duralım derım bu tarz lıglerden ama çogunluk neder bilemem.
    Benim Tercihim
    1-Türkiye ligi
    2- Almanya ligi
    3-İngiltere Ligi 3ünden biri olabilir.. :D
  • Bu arada benim tercihim
    İngiliz Premier Ligi. En gücsüz takım bile sürpriz yapabilir. Hiçbir takımda elini kolunu sallayarak şampiyon olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoshisu -- 30 Kasım 2012; 18:54:02 >
  • bence paris stg. boşta kalmak şartıyla fransa liginden kura çekilsin hem en zevkli hemde en yakın takımlar o ligde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yoshisu

    Bu arada benim tercihim
    İngiliz Premier Ligi. En gücsüz takım bile sürpriz yapabilir. Hiçbir takımda elini kolunu sallayarak şampiyon olamaz.

    Katılıyorum eger Ligler konusunda oylama sonucu Ingıltere lıgı ıle baska bı lıg aynı oranda oy alırsa oyum Ingıltere lıgınden yanadır..
  • turkiye ilk oyum ikinci ingiltere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanya, italya gibi üst kalite takımlar ve alt kalite takımlar arsında bariz farkların olduğu ligler uygun değil bence. ayrıca türkiye ligi de, 3-4 takımın güçlü olması ve kalite farkı nedeniyle pek uygun değil. bana kalırsa; oyunu daha iyi kavrayabilmek ve mücadele oranını arttırmak için ingiltere'nin alt liglerinden biri seçilebilir. orada takımlar birbirlerine daha denk.

    18 kişiyiz zaten, ingilterede manu, manc, arsenal, chelsea alınmasa bile; tottenham, liverpool, newcastle gibi takımlarla qpr, swansea, norwich gibi takımlar arasında bariz farklar var.
  • arkdaşlar listeye eklememişsiniz yedek olarak yazarsanız biri gelmezse beni alın boşuna eksik başlamayın

    bu arada ilk tercihim italya ama tabiki türkiye oynamak da zevkli olucaktır:)
  • Tabi bir de Nasıl bir kura yöntemi uygulayabiliriz?
  • ingiltere lig bence iyi olur. kura çekimi için de bir site vardı adını arıyorum bulamıyorum. onun yerine biri camde kagıt seklinde eşleştirme yapabilir :D
  • 19 kişi olmuşuz 20 olursa ingiltere iyidir yapmak için. şöyle bişeyde yapabiliriz internettehttp://www.kuracek.com/isim-yazarak-kura-cekme/ böyle bir site buldum 20 kişi katılıbilir ama ilk seferde 10 diğer seferde 10 kişi sıralama belli olabilir ordan yapabiliriz isterseniz 20 kişi ilk turda katılır 10 kişi belirlenir sonra kala 10 kişi arasında çekilil sırayı verir. ordaki sıraya göre sırası gelen kişi takımını kendi seçer uygunmudur?
  • Arkadaşlar gruptaki herkese arkadaşlık teklifini gönderdim diğerleri beni eklerse sevinirim vede gruba girerlerse daha kolay olur iletişim steam id:1905batu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1905batu

    19 kişi olmuşuz 20 olursa ingiltere iyidir yapmak için. şöyle bişeyde yapabiliriz internettehttp://www.kuracek.com/isim-yazarak-kura-cekme/ böyle bir site buldum 20 kişi katılıbilir ama ilk seferde 10 diğer seferde 10 kişi sıralama belli olabilir ordan yapabiliriz isterseniz 20 kişi ilk turda katılır 10 kişi belirlenir sonra kala 10 kişi arasında çekilil sırayı verir. ordaki sıraya göre sırası gelen kişi takımını kendi seçer uygunmudur?

    O siteyi ben de biliyorum ama şimdi ben buradan kura çeksem bana inanacak mısınız? İnanırız derseniz hallederiz. Herkesin ilk mesajda yazılı sıranumarası kura numarası olur. Ben kuracek.com takım isimlerini yazarım ilk çıkan takım 1numaralı kişinin, 2. çıkan takım 2numaralı kişinin olur. Ama yok güvenmeyiz derseniz, herkesin görebileceği sistem gerekiyor.




  • Benlik bi sorun yok dostum yapabilirsin sen alti ustu oyun guvensizlige ne gerek var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben geldim Skype'dayım sTeam acık burda olanlar gelsın yavas yavas..
  • burdayım burakbolat1
  • kimler burda ?
  • ++++
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.