Şimdi Ara

DH Alfa Romeo Klübü (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.002
Cevap
41
Favori
221.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni gördüm grubu hemen bir kaç fotoğrafla katılayım..

    Son zamanlarda buralar biraz hareketlenmiş tüm yorumları bakarak geldim.

    ALFA TUTKUSU..

     DH Alfa Romeo Klübü

     DH Alfa Romeo Klübü

     DH Alfa Romeo Klübü

     DH Alfa Romeo Klübü

     DH Alfa Romeo Klübü

     DH Alfa Romeo Klübü

     DH Alfa Romeo Klübü

     DH Alfa Romeo Klübü

     DH Alfa Romeo Klübü

     DH Alfa Romeo Klübü

     DH Alfa Romeo Klübü


    Benide eklermisiniz. Alfa 147 Distinctive 1.6 120 hp TS Black




  • Bu arada lpg için bir kaç arkadaş tavsiye istemiş. Ben 3-4 ay kadar oldu KME marka taktırdım ithal. 1100 tl ye gayet memnunum. Tasarruf %40 gibi farketti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestahmet -- 15 Şubat 2010; 13:03:17 >
  • 147 niz gerçekten çok güzel ve diri duruyor. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Acaba güncel LPG de yakıt tüketiminiz nedir?
  • yaw canım cektı bende eklıcem foto :) araba gercekten guzel hayırlı surusler.ben taktırmadıma cok pısmanım ya lpg
  • Eklesene dostum etraf şenlensin. Sen sıralı LPG işi ilk çıktığında taktıracaktın bundan çok uzun zaman önce yani.
  • ya hıc sorma ben ayda 500-600 arası benzın verdımıdıe hatırlarım ama cok yol yapmıstım o ara.
  • Ayda 2000 km mi yapıyordun ne yapıyordun o kadar
  • arabayı aldıgımda benzın 3.50 un ustundeydı depoda 60 lıtre alıyor.her yere arabayla gıdıyordum ıse olsun ıs cıkısı dolasma zaten eksık olmazdı 2.de araba yenı neler yapıcak dıye merak edıyosun sehır ıcı bastım sehır dısı bastım 2.000 olmasada yaptım baya yol...zaten sehır ıcı basmak yetıyor.ozaman varyatoru tam cozememıstım sogukkende basıtım bıraz tecrubelendık artık.varyator degıstırdım aldıgımda 8.000 kılometre sonra ses verdı dızel sımdı masallah bıseyı yok tamır ettırdıkten 8.000 gectı hersey ılk rolantıde 1-2 dk calıstırcan 2.de sogukken 3.000 devırı gecme zaten sehır ıcı artık 9-10 arası yakıyor arabaya alıstıkca az yaktırıyosun sımdı olsa okadar yaktırmazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 21 Şubat 2010; 10:44:55 >
  • arkadaşlar beni de eklemeyi unutmayın aranıza 2005 castellet mavisi 156 distinctive
  • hayırlı kullanıslar kardesım aramıza hos geldın
  • Basarsan 1.2 Fabia bile yakar Ceyhun Ama doğru arabalar çok yakmıyor aslında benzin çok pahalı.
    Hayırlı olsun kardeş araban
  • Ben de geldim arkadaslarr hepinize merabaa
  • hosgeldın aramıza
  • Bendede 1.6 distinctive var. full depo 34 litre alıyor ve 345 km gidiyorum ama 10km si benzin olabilir budurumda 335 km yol yapabiliyorum.gaz da 2.07 tl olunca ortalama yakıt tüketimi 21 kuruş oluyor. Sizce iyimi bu değer. Daha latına düşmeye çalışmak gerekirmi .Birde ben 3000 deviri ve 120 km hızı geçmeden gitmeye çalışıyorum. Sizde aynı mı kullanıyorsunuz (20 kuruş yakanlar için söylüyorum) . Sizde lpg sisteminize perfomance kit tarktırdınızmı ? Hani boru şeklinde metal bir parça üzerinde performance %5 ekonomi falan yazıyor. Ama usta bilgisayara bağladı ve lpg deyken lambda sensörünün hata verdiğini söyledi ama benzinde lamda sensörü düzgün çalışmakta. Ve bana bu performans kitini söktür dedi. Performans kitide araca extra oksijen aldırarak performansı arttıran bir alet. Ve bu sebepten birazda titreşim oluşuyor motorda diyor usta.Bu araca zarar verirmi sizce. Aracım 1. ve 2. viteste gaz kestiğimde 1000 lidevirlerde seyrederken gaz kesiyormuş gibi kafa sallıyor yani araba öne doğru motor freni aypılmış gibi davranıyor bu normalmidir yoksa benmi pipirikliyim. Ama E5de dur kalklarda 1. ve 2. vitesler dur kalklar çok zevksiz sizlerde durum nasıl... Frenlerimde çok hassas biraz fazla bassam arabayı lang durdurmaya başlıyor. Bende 1 aylık alfacıyım bilmiyorum bir heevef aldım ama arabayı devirli kullanamadığımdan alacağım zevkte düştü haliyle.Hiç yakıt avarajına bakıyormusunuz bu da canımı sıkıyor arabadan aldığım zevk azalıyor. Kafama göre kullanmak istiyorum acaba kafama göre kullansam km de kaç kuruş yakarım gazda. mesela şuanad 20 ile 21 arası harcıyorum biraz performaslı kullansam 23 mü olur , denemk lazım . Siz laptopu lpg ye taktırıp yolda giderken gaz ayarı yaptırdınızmı ?Aklıma geldikçe dağınık yazdım kusurabakmayın ,geçen gük çok dik bir yokuşta arabayı kaldırmak istedim araba 1 metre gitti ve bayıldı kaldı tekrar denedim aynı durum bir şekilde kaldırmayı başardım ama canımı çok sıktı , bir ustaya götürdüm işta bırakman lazım kovektörlere bakmak lazım konvektördense 1.700 dür çıkması 700 dür falan korkuttu beni ve kendisi ilede test ettik yokuşta sorun var arabada dedi. Sonra başka bir usta ile teste çıktık adam asr on of tuşu var ya onu OFF konuma getirdi ve yokuşu çok rahat çıktık ve bana çok dik yokuşlarda ASR oFF yap dedi yoksa arabayı zor çıkarırsın dedi ve arabayada sorun var arıza var demedi. Sizdede durum aynımı ??? He LPG markam Levato yani italyan 1400 tl civarında.43 litr kapasitesi var ama sadece 34 litre alabiliyor. Hadi yorumlarınızı bilgilerinizi bekliyorum. Teşkkürler.




  • Alfa romeo motoru düzgün kullanımda kaç km gider.3 yüzbin giden görmüş biri varmı ?
    He yaw döşemelerde sigara izleri var tavsiyeniz varmı ?Autokinge vereyim diyorum. yada yeni döşeme yapmak mantıklımı ? Ucuza temiz iş kaliteli malzeme bilen varmı ? Döşeme yapmak Satarken değer kaybettirirmi ?

    Arkadaşlar bu alfa romeo amblemi gerçekten ne anlama gelir , şehir efsaneleri var ortada dolaşan , yok haçlı seferlerini anlatıyor yok yılan müslüman çocuğu yemiş özellikle bu müslüman çocuğu yemiş yılan sembolünü hangi mantıksız adam oraya koymak isteyebilirki . Arabanın göreviyle yada karizmasıyla ne alakası var.
  • valla benım kapı dosemesınde halı kısmında sıgara yanıgı var cıkmacıdan temız bakındım 75 lıra cıvarı fıyat verdı temız bulamadım denk gelse alıcam.googledan arat bak amblemle ılgılı ne cıkıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: net_katil

    147 niz gerçekten çok güzel ve diri duruyor. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Acaba güncel LPG de yakıt tüketiminiz nedir?


    Teşekkür ederim arkadaşlar..
    KME marka LPG taktırdım. Stepne'nin yerine 32 lt'lik dediler ama hiç 32 lt almadı şimdiye kadar. 25 lt felan alıyor. En son 16.02.2010 tarihinde shell'den aldım. 52 tl tuttu. 25 lt aldı yine tamamen boş depo ile. Hep şehir için kullandım 205 km yol yaptım. Sivas şartlarında tabi bu. Hava soğuk oluyor biraz :)


    quote:

    Orijinalden alıntı: ZEUS 351\2

    arkadaşlar beni de eklemeyi unutmayın aranıza 2005 castellet mavisi 156 distinctive



    quote:

    Orijinalden alıntı: groombridge

    Ben de geldim arkadaslarr hepinize merabaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestahmet -- 24 Şubat 2010; 16:51:52 >




  • Aracınız hakkında biraz daha bahsetseniz. Kullandığınız diğer araçlara göre kıyaslasanız. İlk bindiğinizde neler hissetiğinizi yazsanız. Ne kadara aldığınızı söyleseniz çok mu soru sormuş olurum
  • Bugün işe giderken 3000 devide 100 yada 120 km hızla giderken gaza yüklenmek istedim ama araba çok yavaş tepki veriyor hızlanıyor ama benzinde sanki biraz daha hızlı toparlıyor ama benzin de beni tatmin etmedi. Acaba bu arabaya 3500 4000 devir lerdemi söz geçirebilirim ??? Araba bu ağırlıkta 1.6 motorla kaldıramıyormu acaba ama arabada 120 beygir ,tork yok. Sizlerde nasıl teşk.
  • dusuk devırde baygınlık alfalarda var bunuda chıpleyerek gıdere bılıyorsun 12 bg daha eklenıyor 132 bg olucak.buda dusuk devırlerde daha ıyı olucagı anlamına gelıyor.zaten vıtesı kuculterek devrını aldırıp bas herzaman.bu arabalar 3.500-4.000 de kendıne gelıyor basmak ıcın.lpg de araba cok performan kaybetmıyor dıye bılıyorum belkı 1-2 bg ıstersen bı lpg taktırdıgın yere gıdıp bı konus bı baksınlar?bende performans kaybı olmadını bılsem 2 senedır taktırırdım valla...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.