Şimdi Ara

DGS sıfırdan başlıyorum lütfen içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sene deniz ve liman işletmeciligini kazanadım. Dgs ile deniz ulaştırma işletme müh. gitmek istiyorum. Temelim yok 2 yıl dershaneye mi gitmeliyim ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.



  • anladığım kadarıyla yeni başlıyorsun 2 yıllık eğitime.. eğer 2 sene bittikten sonra direk diğer sene dgs ile bir yere yerleşmek istiyorsan mutlaka 2 senelik bir dersaneye yazıl. ama uyarıyım. hiç bir dersaneye 2 senelik imza atma. bir sene bir sene imza at. daha sonra dersaneyi sevmezsin ayrılamazsın da... neyse çalışmıyorsan mutlaka bu sene dersaneye git. zaten matematik 1 öğreneceksin. bu sene öğrensen seneye full test çözersin takır takır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kskn35

    anladığım kadarıyla yeni başlıyorsun 2 yıllık eğitime.. eğer 2 sene bittikten sonra direk diğer sene dgs ile bir yere yerleşmek istiyorsan mutlaka 2 senelik bir dersaneye yazıl. ama uyarıyım. hiç bir dersaneye 2 senelik imza atma. bir sene bir sene imza at. daha sonra dersaneyi sevmezsin ayrılamazsın da... neyse çalışmıyorsan mutlaka bu sene dersaneye git. zaten matematik 1 öğreneceksin. bu sene öğrensen seneye full test çözersin takır takır.

    çok sagol bende oyle yapmayı düşünüyorum tasarı aklıma yattı gibi egitimler hafta sonu 9 - 13
  • 2 yıllık dersane parasını gözden çıkardıysan, en azından ılk yıl ıcın özel ders alman daha akılcı bana kalırsa. Çünkü en iyi dersanelerin en iyi subelerınden bıle buyuk bi ilgi beklemek hayal! Hem de 2 yıllık bi süreç için dersane sıkıcı. Birebirin daha etkili olacağını dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.