Şimdi Ara

DG Car Wash Yenilendi! Ankara Boya Koruma Kampanyası 160 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
25
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende bugun saat 11 deki randevum icin belirtilen saatte mekana gittim.
    Firma yetkililerinden daghan bey ozel islerinden dolayi orda olamayacagini zaten soylemisti diger ortagida yoktu. Benimle yasin ve kurban isimli arkadaslar ilgilendiler.
    Once araci yikayip kuruladilar daha sonra 1kat olarak pasta islemi uygulandi pasta epey uzun surdu. 2. Kat olarak hare gidericiyle yapildi ve arac ic dis tekrar yikandi bu esnada ne oldugunu bilnedigim bir spreyle 1 kat daha yapildi sonkat olarakta sunger yardimiyla wax denen islem yapildi. Wax islemi sanki banada az uygulandi gibi geldi benim aracimla ilgilenen kurban kardesime durumu belirttim ama bunun yeterli olacagi soylenince israrci olmadim.
    Sonuc itibariyle daha once boyle biryerde boya koruma pasta cila islemi yaptirmadigim icin karsilastirma yapamayacagim ama ben islemden memnun kaldim. Uygulama sirasinda aracin basindaydim ve birebir herkatta aradaki farki gordum kilcal cizikler epeyce azaldi ve aracim beyaz olmasina ragmen bence parladi. Tabi koyu renk arabalar gibi isil isil degildi. Uygulama yaklasik 5 saat surdu tabi hepsi arac basinda gecmedi dinlenme bekleme vs lerde oldu
    Enson anahtar tesliminde bile icime sinmeyen biryer varmi diye soruldu. Emegi gecen arkadaslara tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birkacta resim ekliyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

     DG Car Wash Yenilendi! Ankara Boya Koruma Kampanyası 160 TL DG Car Wash Yenilendi! Ankara Boya Koruma Kampanyası 160 TL DG Car Wash Yenilendi! Ankara Boya Koruma Kampanyası 160 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yasindemirbag90 kullanıcısına yanıt
    Boya koruma + detaylı temizlik fiyatımız kampanyada 300tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mozkan4 M kullanıcısına yanıt
    İlaçla çıkmayan reçineler için kille uygulama sonucu reçine temizliği bizde standart zaten daha önceki arkadaşlarda aynı ücrete karşılık yapıldı hatta ben eğer isterseniz reçine temizliğini yaptırıp sonrada bize getirebilirsiniz diyorum eğer aracın boyası reçineli ise çünkü araç temizlenmeden boya koruma yapılamaz. Ben akşama kadar süreceğini söylediğimde siz 14:30 eğer hazırlamanız mumkunse çok sevinirim dediniz rica ettiniz bende diğer randevuyu alan arkadaşımızın sağlık problemi ile randevusuna gelememesi durumundan 2 ustama sordum ikisi aynı anda ilgilenerek araçla aracınızı istediğiniz sürede çıkartmaya çalıştı normalde her araç ile tek usta ilgilenir ürün konusu ise kullandığımız her ürün ital üründür hepsinin kullanım miktarı vardır son kat waxsın çok sürülmesi durumunda araçta matlık yaptığını biliyormuydunuz ya da en çok şikayete neden olan aracın köşe noktalarında beyaz katıltıların kalma sebebi fazla sürülen waxsın ıslakken belli olmayıp ertesi gün kötü bir görüntü ile karşılaşcağınızı demem o ki bize araç girdiğinde sizinde gördüğünüz gibi aracın ihtiyacı neyse o yapılır defalarca size beğenmediğiniz bir yer var mı denir çünkü bizim için önce sizin memnuniyetiniz önemlidir. Daha sonrada bi şikayetiniz olduğunda istediğiniz zaman arayabilirsiniz beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • azraelhusam A kullanıcısına yanıt
    Bizim yaptığımız uygulama min 6 ay max 1 yıl aracın üstünde kalabilir şöyle ki boya korumadan sonra aracınızı yıkattığınız yerde çok önemli yerli üretim saçma ne olduğu belirsiz pril tarzı deterjanlarla araçınızı yıkatmanız aracın üstündeki boya korumayı çözer ve çok kısa sürede hiç bi eser kalmaz bizim önerimiz ya güvendiğiniz yere aracınızı yıkatmanız ya da cilalı şampuanızı kendiniz alıp aracın bagajında taşımanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CEHENNEMTR1 kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanınız aracınızı her zaman bekleriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DG Car Wash Yenilendi! Ankara Boya Koruma Kampanyası 160 TL



    Bugün ki misafirimiz siyah S350L bayram tatilinden sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DG Car Wash Yenilendi! Ankara Boya Koruma Kampanyası 160 TL



    Detaylı temizlikten bir örnek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • detaylı temizlik sonrası kurutma yapıyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Kurutma isteğe bağlı forumdan çoğu arkadaşımız istemediği için o fiyata dahil değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    Bu DG Car Wash kampanyasını forum üzerinde bulmuştum. Dağhan beyi geçen hafta arayarak insignia aracım olduğunu detaylı temizlik ve boya koruma kampanyası kapsamında 23.07.2016 cumartesi için randevu aldım.

    daha önceki aracım siyah honda civicti bunu kullandığım dönemde park ettiğim yerdeki ağaç reçine döküyordu. bundan dolayı araç üstü komple reçine oluyordu. bunu bir kaç defa pasta cila yaptırdığım için reçinenin nasıl birşey olduğunu biliyorum.
    Bu aracım içinde telefonda bunu sorarken hafif bir kaç yerinde reçine olabileceğini ilettim dağhan beye elinizle kontrol edin zaten reçine varsa yüzey tıttıklı olur anlarsınız dedi o şekilde baktığımda araç yüzeyi cam gibi kaymıyor. ama ele gelende yapışkan veya bir pütür gibi de bir şey yoktu.

    Aracı cumartesi günü saat 8:30 da götürdüm.
    Kurban isimli çalışanı karşıladı. aracı inceledi sıkıntı olmadığını yüzeydeki kılcal çiziklerinde %80 nin kaybolacağını ve gayet parlak bir yüzeyle burdan ayrılacağımı iletti. 300.TL karşılığında Detaylı iç Temizlik ve Boya koruma işlemi yapılacak şekilde içeriye aldı.
    Önce aracı yıkadı. sonra araç kaputunun önüne ortadan ikiye ayıracak şekilde bant çekip bir tarafının işlemini yaptı. gayette düzgün oldu . Bundan sonrada araç için konuşulan fiyatla bu işlemin yapılamayacağını (Bu arada araç kaputunun yarısı parlak yarısı mat) üstüne işlemiş bir kat olduğunu onu önce kil ile temizlenmesi gerektiğini ondan sonra bu işlemin uygulanabileceğini söyledi. Ben dağhan beye bu konuda bilgide vermiştim. dağhan bey gelecek onun la konuşursunuz dendi ve işlem bırakıldı. başka herhangi bir işlem yapılmadı.
    Saat 10.00 da dağhan bey geldi, kaportamın üzerinde reçine veya benzeri birşeyler olduğunu bununda artık iyici işlediğini bunun çıkarılması gerektiğini ondan sonra bu işlemin yapılması gerekli olduğunu bu işlemin de çok zaman alan bir işlem olduğunu bunun içinde 100 Tl ayrıca alacaklarını söyledi.
    daha önceki aracımda bu reçine sıkıntısını yaşadığım için biliyorum. reçine gibi yapış yapış değildi aracım. ayrıca tırtıklıda değildi ancak ciddi anlamda matlaşmıştı. bunu öne yapılan uygulamadan sonra gayet net görüyorsunuz.

    İlave ücret isteniyor olması canımı sıktı. bu işlem için ayırdığım bütçeninde dışına çıkıyordu. aracada bir şekilde başlandığı için detaylı temizliği iptal ettim. boya koruma 160 + 90 Tl de kil ile bu katmanın temizlenmesi için Toplam 250.TL ye anlaştık 10:15 itibariyle anlaştık işleme başladılar.
    aracın bulunduğu yere yakın bir yerde işim vardı. burda iken ara ara gelip baktım. Araç ile ilgilenen tek kişi kurban isimli arkadaştı (diğer kişi genelde araç iç temizliği yapıyor)
    araç 18:30 civarı işlemi bitti bana teslim ettiler.
    Teslim aşamasında da sordular hoşunuza gitmeyen bir taraf varmı diye kurban beyle beraber inceledik. dört kapınında kapı formlarının yukarı bakan taraflarına herhangi bir kil işlemi uygulanmamıştı. kendisi oraya polisaj makinasını sokamıyoruz dedi. ancak kil ile temizlemesi gerekiyordu. (kil: bu oyun hamuru gibi birşey ). araç çatısı tam orta noktası ve kapılara yakın olan noktalar yine kil ile temizlenmemişti. bunu gösterdiğimde de kurban o tarafını ben yapmadım diğer arkadaşta düzgün yapamamış dedi. üzerinde elinizi gezdirdiğinizde cam yüzeyi gibi bir etki bırakmıyor (ön kaput cam gibi oldu) ufak bir kaç yerde de buna benzer sorunlar var.
    SONUÇ:
    araç 250 TL karşılında bu işlem yapıldı. yapılan işlemde olması gereken kalitede DEĞİL. Daha önce burda buna benzer bir kaç kişide oraya gidince farklı ücret çıkıyor diye yazmıştı. bunu bilerek gidin ilave bir ücret büyük ihtimal çıkacaktır.
    Daha önce park caddesinin ortasında bir yer bu işlemi yapıyor orda yaptırmıştım bu araca. SONAX gibi yerlere de yaptırdım. belki biraz fazla veriyorsunuz ama karşılığını alıyorsunuz. işin içinde hizmet olunca ucuzuna kaçmamak gerekiyor belki.
    Yapılan işlem karşılığı ödediğim bedel 250 TL idi. kimine göre ucuz kimine göre pahalıdır bilemem. ben bu ücret karşılığı daha düzgün bir iş beklemekteydim. çok hassas dikkatli çalışan bir firma değil bunu bilerek gitmekte fayda var diyorum.

    Bu yazılarım üzerine dağhan bey müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir yazıp getirin aracı eksikleri ne ise yapalım diyede yazabilir. ancak sincandayım. yapılacak bir işlem işinde bir kaç defa tekrar ziyaret etmem gerektiği anlayamıyorum. Bir şey defa da ve olması gerektiği gibi yapılmalı.




  • mata2006 kullanıcısına yanıt
    Pes doğrusu aracınız tamamen reçine ve boya tozu kaplı halde geldi size telefonda da söyledim aracınız da elinizi surdugunuzde bi puturluk var mı diye sizde yok dediniz aracı getirdiniz beraber baktığımızda da size gösterdim el sürülmuyordu araca hışır hışır ses geliyordu elinizi sürdüğünüz anda aracın üstünde bildiğiniz katman olusmus size içerideki araçlardan da örnek gösterdim bakın bu araçtada boya koruma yok ama reçine de yok boya tozu da normal bir araç böyle olur sizin araçla farkını gösterdim siz zaten herşeyin farkindaydiniz ama anlamiyomus gibi yapiyodunuz fiyat farkı 100 araç geliyorsa 1 tanesinde oluyor bunuda söyledim size fiyat farkının olması benimde hoşuma gitmiyor bu kadar az olmasına ragmen inanın araçtan onu temizlemek boya koruma yapmaktan daha zor o temizliğin boya koruma uygulamasıyla alakası yok hatta defalarca size söyledim siz aracı temizletipte getirin öyle boya koruma yapalım diye sizin aracın durumundaki araçların biz sadece kille dış boyasının temizliğini 200tl yapıyoruz ya da o bahsettiğiniz firmalarda bu fiyatlara yapıyorlar boya koruma hariç tabi siz kesin bunu araştırıp geldiğiniz için bizin bu kampanyanın içinde onuda yaptırmaya çalıştınız ama öyle bişi mümkün değil tabiki size uygulama yapıpta fiyat şu kadar demedik defalarca size aracı temizletip getirin olmadı diye aracı almamak için uğraştım ben hatta bu tarz sorunlu araçlarla uğraşmak istemediğimizi söyledim siz Dağhan bey yapalım ne kadar olur yardımcı olun diye ısrar ettiniz sizide gerdik sabah sabah kusurabakmayin diyodunuz şimdi yazdıklarınıza bakın ve de siz önce araç detaylı temizliğide istediğiniz için araca başlanmış ve tavanı temizlenmisken detaylı temizliği iptal etmemizi istediniz ve biz size tavanı temizledik onun ücreti var dedik mi? Pes doğrusu cidden bişi demiyorum artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  DG Car Wash Yenilendi! Ankara Boya Koruma Kampanyası 160 TL


    Bugün ki misafirimiz siyah Honda cıvıc iyi günlerde kullanması dileği ile aracını:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 31 Temmuz 2016; 11:04:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DG Car Wash Yenilendi! Ankara Boya Koruma Kampanyası 160 TL


    Bugün ki misafirlerimiz 2 adet siyah mercedes s class

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DG Car Wash Yenilendi! Ankara Boya Koruma Kampanyası 160 TL



    Forumdan arkadaşımızın kırmızı Polo GTİ araçı bugün ki misafiriniz boya koruma + detaylı temizlik paketimizden yararlanmaktadır :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende boya koruma yaptırdım. Arabamın boyası gerçekten kötü durumdaydı. Çok güzel iş çıkardılar. Aracıma yapılan işlemden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca Dağhan Bey çok kibar ve çok ilgili birisi. Gidip görmelisiniz. Herkesin eline sağlık
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    merhaba

    aracımın kaputunda paslanmalar var. 3-4 adet maximum mercimek büyüklüğünde. bunlar için nasıl birişlem yapılmalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren_us -- 15 Ağustos 2016; 2:16:52 >
  • Dağhan bey merhaba. 160 TL kampanyası devam ediyor mu hala?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni kampanyamıza bakmak isterseniz.



    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119320613&p=1&anchorToGo=119320613#119320613

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.