Şimdi Ara

Devletin verdiği ikametgah belgesine itibar etmeyen bir kurum. Kablo.net/KabloTV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önceki adresimde memnun olduğum kablo net üyeliğimi yeni adresime taşımak istedim. Ancak orada altyapı olmadığı için abonelik iptali yaptırmam gerektiğini söylediler. Ben de gerekli olan şeyleri sorduğumda yeni adresime dair ikametgah belgesi ve adıma kayıtlı bir faturanın yeterli olacağını söylediler. Gelgelelim bu adrese yeni taşındığım için adıma kayıtlı faturaların gelmesi için minimum 17-18 gün beklemem gerekiyordu. kablo.net’e durumu bildirdim ancak kendileri sadece ikametgahın değil aynı zamanda faturanın olması gerektiğini aksi takdirde işlem yapamayacaklarını belirttiler. Ben de mecburen hattını kullandığım operatörde adresimi güncelleyerek son dönem faturamı beklemeye karar verdim. Beklerken kendi kendime ‘Ey Kablo.net, siz nasıl bir firmasınız ki devletin ikametgah belgesine güvenmeyip başka bir firma ya da rakibiniz olan firmanın gönderdiği bir nüshaya itimat ediyorsunuz' demeden edemedim. Söz konusu firma beni mağdur etmiştir. Kullanmadığım halde 18-20 günlük belki de bir aylık internetin parasını böylesi bir gerekçe yüzünden benden talep edecekler. Peki ben napacağım, burdaki paylaşımımın yanı sıra, şikayet platformlarına da konuyu taşıdıktan sonra tüketici hakem heyetine gidip gerekli yaptırımların yapılması konusunda elimden geleni yapacağım. ki başkaları da mağdur olmasın. Konu para değil, insanların göz göre göre aptal yerine konulması meselesidir.







  • Ikametgah almak icin de oturdugunuz yere ait fatura, tapu veya kira kontratini istemiyorlar mi? Ayni belgelerle gidebilirsiniz. Sadece bireysel beyana dayanarak ikametgah degistirilmez.
  • nüfus müdürlüğüne gidip yeni taşındığım sitenin yönetiminden aldığım imzalı mühürlü bir belgeyi görevli memura verip ikametgah belgesi aldım dostum. konu o belgenin tek başına bu kuruma yeterli gelmemesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.