Şimdi Ara

Devlet Hastanesinde Diş REZALETİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle belirteyim ki zaten cebimde özelde yaptıracak kadar para olsa 5 dakika düşünmeden özele giderdim. Ancak bu sıralar ayın sonu zor geliyor...

    Askerlik hizmeti mi Malatyada yaptım. O sırada dişim ağrıdı ve oradaki doktora gittim, dolgu yaptı, kanal tedavisine gidebilir dedi, tekrar ağrı olmasına rağmen hafif olması ve askerdeki görevimin yoğun olması nedeniyle tekrar dişçiye gitmedim gidemedim, kafama edeyim keşke gitseydim...

    Gel zaman git zaman diş tekrar ağrı yaptı, kanal olacak besbelli, Ankara ili Sincan ilçesinde ikamet ediyorum, randevu alayım diye bir baktımki Sincan ADSM de hiçbir güne randevu yok! ( Sincan halkına nasıl eziyet edersen et hep aynı partiye oy verdiği için burayı pek umursamıyorlar) Etimesguta aldım bende randuvuyu, yaklaşık 10 gün falan sonraya. ( Başka ilçelerde ertesi güne bile randevu olan yerler vardı ama uzak ulaşımı zor)

    Gittiğim DİŞÇİ!! (Hakkım hukukum haram zıkkım olsun, devletten aldığı maaş boğazına dursun) ne dese beğenirsiniz. Bu dişi kime yaptırdıysan ona göstermen gerekiyor.( önceden dolgu olmuştu ya) Kardeşim ben bu dişi MALATYAda yaptırdım MALATYAYA mı gideyim? Yapacak bişey yok sağlık bakanlığının sistemi böyle dedi.

    Şimdi anladığım kadarıyla bunlar iş yapmamak için kıçlarından bir yönetmelik uydurmuşlar. Ben bu işten nasıl sıyrılırım bilen kardeşler bana yardım etsin. Dişimi çektirmek istemiyorum, yazıktır. Ne dersem nasıl bir yalan söylersem dişimi yapmak zorunda kalır bu dişçi bozuntuları? 1 yıl boyunca dişi yapan doktora gitmek zorundaymışsın, sistemlerinde buna ilişkin kayıt varmı falan bir bilgim yok.

    Bana bir çare ey dostlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.