Şimdi Ara

Devlet Hastanesi Diş Yaptırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
60.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normalde çekme ve dolguyu yapıyolar yapmaları gerekiyor ancak dolguyla uğraşmaya yanaşmıyorlarmış diş çekimini yapıyorlarmış falan. Bu dişin çekilmesi lazım derse ben dolgu istiyorum diye yaptıramaz mıyım ? Sonuçta doktorlar can kurtarıyolarsa dişçilerde dişi kurtarmak için uğraşması lazım. Bunun hastanın isteğiyle ilgisi var mı böyle bir hakkımız falan var mı biliyor musunuz ?



  • Kim söylemişse ya kötü doktora denk gelmiş yada yalan söylemiş . Kaç kere gittim kendi isteğimle çektirmek istedim , çekmediler . Daha gençsin dolgu yapalım dursun dedi 2 doktorda dişi çekmedi , yani dediğiniz gibi bir durum söz konusu değil . Sadece özele göre biraz daha zor oluyor yani devlette de kanal tedavisi yaptırdım özelde de , özelde çok daha rahat oldu ağrısı sızısı olmadı . Devlette de 20 lik çektirdim özelde de , devlette baya uğraştılar özelde adam 2 dk da çekti .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgh0gy-

    Kim söylemişse ya kötü doktora denk gelmiş yada yalan söylemiş . Kaç kere gittim kendi isteğimle çektirmek istedim , çekmediler . Daha gençsin dolgu yapalım dursun dedi 2 doktorda dişi çekmedi , yani dediğiniz gibi bir durum söz konusu değil . Sadece özele göre biraz daha zor oluyor yani devlette de kanal tedavisi yaptırdım özelde de , özelde çok daha rahat oldu ağrısı sızısı olmadı . Devlette de 20 lik çektirdim özelde de , devlette baya uğraştılar özelde adam 2 dk da çekti .

    İki kişiden aynı şeyi duyunca gideceğim hastaneyle ilgili sorma gereği duydum. Sağolasın içim rahatladı şimdi biraz yarın gideceğim bakalım büyük ihtimalle kanal tedavisi gerekiyor inşallah yaparlar.
  • çekmeye meraklı değiller ama işi olabildiğince en hızlı yöntemiyle yapıyorlar ve tabi yoğunluk dolayısıyla iş uzayabiliyor
  • Aklınız varsa gitmeyin ;)

    Neden derseniz olacak dişi çekiyorlar

    İnsana azar fırça ne varsa artık..

    Eğerki senin sesin tizse bide off :)

    Bence çektirmeyeceksiniz değmez. :)
  • 32 dişini birden alırlar
  • dudağını filan keserler mazallah bi daha o dişin olmayacak iyi düşün
  • Ama yinede korkma tabi insanın insiyatifine kalmış doktor iyise emin ol özelden daha iyi olur belki :)
  • ben geçen sene yanlıs degilse şubatta

    20 lik dişimi çektirdim daha diş et altındaydı. toplam 5 dk sürdü uyuşturdu 2 dk bekledi yardı dişi çıkardı ben ne oldu demeden dikip yolladılar asdad . izmir konakta oldu bu olay ve memnun kaldım uzun sürmedi biraz acıdı normal olarak

    şöyle söyliyim yanagım accayip şişmişti 1 hafta yemek yiyemedim .evet devlet hastanesiydi burası :D yukarda yazılmış hızlı oluyolar diye evet hızlılar fakat iyi doktorlar.azar fırçayı görmemiştim evet çok soguklar oldu bitti tamamsın.

    diş için özel doktor öneririm paraya kıy.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 26 Mart 2012; 6:50:23 >
  • istanbuldaysan işin çapa devlete falan düstüyse yandın. En kötü ögrencinin elinde bile özelden cok cok iyi yaparlar ama haziran 2013ten önce dolgu falan yaptıramazsın. Kücük bir sehirde yasıyorsan dolgu yaparlar hemen. Kanal tedavisine kaldıysan kücük hastanelerde yandın. Yapar dolguyu gecer bir röntgen bile cekmez dişe yazık olur sonra. Keza küçük sehirdeki özellerde pek röntgen cekmez.
  • Valla benim kuzenin kocası Bursa'da bir devlet hastanesinde çalışıyor, İstanbul'da olmama rağmen kalkıp gidiyorum diş işi olunca, son hastası da gidince ben giriyorum özeldeki gibi bakıyor. Tabi numara falan alıyorum. Bir kere saçma saatte gittiğim için sıkıntı olmuştu ama onun dışında diş konusunda sıkıntı yaşamadım çok şükür doktorda.
  • Arkadaşlar benim dişim çekilecek salı onun yerine diş nasıl olur implant mı dolgumu ilk defa dış çektiricem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dişlerime dolgu yaptırmayı düşünüyorum devlette kompozit dolgu yapıyorlar mı yapıyorsa bedava mı..

    özlede fiyatlar ortalama ne kadar
    yaptıranlar yazıversin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 24062018

    dişlerime dolgu yaptırmayı düşünüyorum devlette kompozit dolgu yapıyorlar mı yapıyorsa bedava mı..

    özlede fiyatlar ortalama ne kadar
    yaptıranlar yazıversin
    Devlette dolgu yaptirmani önermem

    Aferdesin kuş boku gibi dolguyu koyuyorlar 1 ay sonra zaten düsüyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    eben yaptırıversin o zaman önermiyorsan. diş başı 2ort 250 tl den hesabım yetmiyor. özelde yaptırmak için para elde edene kadar çenemde diş kalmayacak aq zaten rahat 10 yıldır yaptırmıyorum. en az 10 yıldır çürük hatırladığım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.