Şimdi Ara

Devlet Desteklerinden Faydalanabilirsiniz Dolandırıcılığı (Kredi ve Hibe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Manisa'da proje danışmanlığı yapıyorum ve her gün 3 5 kişi devamlı bana soruyor bize mesaj geldi "10.000 TL ile 1 Milyon TL arasında hibe ve kredi çıkabilir "diye doğru mu acaba? Çok canımı sıkmaya başladı bu konu. Bende imkanım elverdiği kadarı ile herkesi uyarmaya çalışıyorum.

    Yalan arkadaşlar... Sakın inanmayın böyle kişilere. Karalamak istemiyorum kimseyi tatlı rekabet ortamında ama yapılan haksızlık ve adilik. Size kargo yolluyorlar siz kargoyu imzalıyorsunuz ve 200 TL kargocuya vererek yolluyorsunuz daha sonra e-devlet'ten sizin adınıza başvuru olduğu gözüküyor fakat ne hibe var ne kredi var. Bir çok kişinin başına geldi daha da gelecek. 200 TL isteyen var 500 TL isteyen var.

    Şunu açıkca belirteyim kimse işletmeniz var diye size 500.000 TL hibe veya destek vermez. Verse salak mıyım ben kendime çıkartırım o desteği. Siz harcayacaksınız size %50 ile %80 arasında geriye verecek bu doğru. Onca projeler yaptım ve bunun olmayacağını biliyorum.

    www.tkdk.gov.tr
    www.kosgeb.gov.tr
    www.ekonomi.gov.tr (teşvikler)
    tubitak.gov.tr

    Yukarıdaki siteleri verdim buyrun kendiniz bakın veriyorlar mı diye?

    Eğer size öyle bir mesaj geldiyse 0850 3041799 olan veya başka bir alan kodu ile bana atın mesaj veya arayın. Dt Ajans diye bir danışman daha var sanıyorum forumda onlara da sorabilirsiniz. Sanıyorum onlarda bana hak verir.

    Saygılarımla







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.