Şimdi Ara

Devleri peşine taktı !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Devleri peşine taktı !..


    Devleri peşine taktı !..

    Çanakkale Dardanelspor'un genç oyuncusu Ardahan Gündoğdu'yu, Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanısıra Avrupa'nın ünlü kulüpleri de takibe aldı. İbrahimovic'e benzerliğiyle dikkat çeken genç yeteneği Arsenal, Tothennam ve Bayer Münih'te izliyor.

    Geçtiğimiz sezon Zeytinburnuspor’dan Çanakkale Dardanelspor'a transfer olan, Süper Gençler liginde sergilediği futbolla A takıma yükselen Ardahan Gündoğdu, 1990 doğumlu ve 1.89 boyunda. Orta sahada ileriye dönük oynuyor ve her iki ayagını çok iyi kullanabiliyor. Zeytinburnuspor'un alt yapısından yetişen ve U 19 Milli takımında da forma giyen Ardahan'ı Avrupa'nın büyük kulüpleri de takibe aldı. Özellikle Arsenal, Tothenham ve Bayer Münih tarafından talibe alınan Ardahan, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli tarafından da siyah beyazlı ekibe geldiği günden itibaren özel olarak izlettiriliyor. Galatasaray'ın da İzleme Komitesi tarafından sezon başından buyana maçları takip edilen genç futbolcu, bu ilgiden oldukça memnun.

    HAYALLERİNİ AVRUPA SÜSLÜYOR
    Hem Avrupa'nın büyük kulüpleri tarafınden hem de Beşiktaş ve Galatasaray tarafından izlenmesinin kendisi için onur verici olduğuna dikkat çeken Ardahan, Ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Galatasaray ve Beşiktaş'ın takip etmeleri beni mutlu ediyor. Ben de elimden geleni yapıyorum. Her futbolcu gibi benimde hayallerimi Avrupa'da futbol oynamak süslüyor ama bu amacıma ulaşabilmek için önce Süper Lig'de ve özellikle büyük takımlarda oynamak gerekli. Bunun içinde Beşiktaş'ın ve Galatasaray'ın ilgisi beni oldukça mutlu ediyor" dedi.

    Çanakkale Dardanelspor'da forma giyen Ardahan Gündoğdu'nun menajeri Şenol Çilek de "Ardahan çok kısa zamanda Türkiye'nin yıldız futbolcuları arasında yerini alacak. Süper Lig takımlarının yanı sıra Avrupa'nın bazı takımlarının izleme komitileride Ardahan'ı takip ediyorlar. Şu anda Çanakkale Dardanelspor'un sözleşmeli futbolcusu ve transfer etmek isteyen kulüplerin önce kulübüyle masaya oturması gerekiyor" şeklinde konuştu.

    LAKABI 'İBRAHİMOVİC'
    Oyun stili ve fizik yapısıyla takım arkadaşları tarafıdan İnter'in yıldızı Zlatan İbrahimoviç'e benzetilen ve adı İbrahimoviç'e çıkan Ardahan, lakabından oldukça memnun. Takım arkadaşlarının "İbrahimovic" şeklide seslenmelerinin kendisini mutlu ettiğini belirten Ardahan, "İbrahimovic dünyanın en büyük oyuncularından. Kim onun gibi futbolcu olmak istemez ki. Büyük futbolcu olmak için ben de çok çalışıyorum. Antrenmanlarda olsun, maçlarda olsun her zaman elimden geleni yapıyorum. Çanakkale Dardanelspor'un formasını giyiyorum ve burada olmaktan gerçekten mutluyum. Beni A takıma alan hocalarımı mahçup etmemeye çalışıyorum. Şu ana kadar hedeflerimi başardım, bundan sonrada başarmam için çok çalışmaya devam edeceğm" dedi.

    ligtv







  • quote:

    Süper Lig takımlarının yanı sıra Avrupa'nın bazı takımlarının izleme komitileride Ardahan'ı takip ediyorlar. Şu anda Çanakkale Dardanelspor'un sözleşmeli futbolcusu ve transfer etmek isteyen kulüplerin önce kulübüyle masaya oturması gerekiyor" şeklinde konuştu.


    Sanki para tuzağıymış gibi geldi :)
    İlk önce futbolcuyu şişir şişir, büyük takımlar ilgileniyo de, hatta Avrupada ilgilenenler bile var de, sonra futbolcunun ağzından " ama ilk önce süper ligde oynamak istiyorum" demiş gibi bir şey söyle. Ardından GS ve ya BJK istemese bile bir Anadolu takımına bilmem kaç milyona gönder.

    Tabi doğruda olabilir. Eğer doğruysa futbolcuyu izleyen kişiler klübe raporu verir. Transfer edilip edilmeyeceğine karar verilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lincoln10ever

    İbrahimovic'e benzerliğiyle dikkat çeken genç yeteneği Arsenal, Tothennam ve Bayer Münih'te izliyor.



    E meşhur Gaziantepli kaleci Ömer de aynı Fabian Bartez. Ne var bunda.
  • Transfer döneminde,
    Türk Kakalar
    Türk Del Pierolar
    Türk İbrahimovicler çok çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.