Şimdi Ara

DEUS EX: MANKIND DIVIDED | PlayStation 4/Pro (2016) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
5.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyuna hic ilgi olmadi buralarda icim sizladi. Muhtemel yilin oyunu var karsimizda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Zamanı gelince oynamak isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun harika ama soyle bir sorun var. Trophy kazaniyorum ama senkronize etmek istedigimde gorunmuyor trophyler. Siz de yasadiniz mi bu sorunu? En son guncellemeyi de yaptim bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş oyun şehir içi kısmında 15,20 fps anca çalışıyor rezalet resmen ps4'e aldığıma bin pişman oldum oyundan soğudum resmen imkanı olan PC de alsın arakadaşlar.
  • Pc deki sorunlar daha beter, platformla ilgisi yok oyunun kendisi sorunlu
  • PC'de o kadar çok fark yaratmayan belli başlı ayarları kısarsanız sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyor. Bir de 3-4 tane update geldi bazı kısımları düzelttiler TESLA kullanınca alarm verilmiş kabul etmesi gibi. Bu arada oyunu bitirmiştim Breach ile Adam Jensen Story'e bakayım dedim pre,order ile gelen hediyeye. Ben bu kadar dandik bir DLC görevi görmedim, size bir harita sunuyor ve bölümde belli başlı konuşmalar oluyor 'şuna dikkat et, bunu kurtarmamız lazım gibi' sonunda hiç bir şey olmuyor. Sanırım Season Pass ile gelen DLC'ler bu konuyu devam ettirecek ama eğer bu kalitede ve uzunlukta olacaksa oynamanıza değil, izlemenize bile gerek yok biri anlatsın yeter, cidden o kalitede. Breach ise tamamen mobil oyunlar gibi para kazanmak amaçlı yapılmış. İlk başta ilginç gelmişti ama neredeyse bir çok özellik için para istiyor ve aşırı sıkmaya başlıyor bir süre sonra.




  • 2K kullanıcısına yanıt
    Hikayeyi devam ettirebilmeleri için bir 30 tane falan dlc çıkması lazım, zira hikaye öyle berbat yazılmış ki dlc hikayesi dahi olamayacak kadar kötü bence. Yan hikayelerin bazıları bile yarım kalıyor, mesela
    yeni aug'ların vücudumuza nasıl girdiği sonuçlanmadı? Sarif ile son konuşmayı yaptıktan sonra mal gibi kaldım.
    Çok fazla ticari amaç güdülerek yapılmış, 5 yılın sonunda böyle bir oyun gelmemesi lazımdı.
  • Hocam ben sırf DLC hikayesini düşünerek yazmıştım oyunun genel sonunu açmayın bile zaten. Ben HR'yi çok beğenmiş ve HR'in sonunda şaşırmış ve devamını beklemiş biri olarak küfür gibi geldi. Açıklanmayan bir sürü soruyu geçtim, dizi sezonu gibi bitiyor, Adam Jensen'ın bu maceraları da burada bitti gibi. 5 sene ben bunun için mi bekledim diye kaldım PC başında. Oyun bana ne HR'den kısa geldi ne çok beğenmediğim bir yanı oldu ama o son küfür gibi.
  • Oyun iniyor simdi de bu desperate measures eklentisi ne oluyor ek gorev falan mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu millet birakti galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multi tool craftlamama rağmen inventory de gözükmüyor siz nası aldınız bug falan mı var acaba??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik bir görev DLC'si sanırım pre-order ile geliyordu.
  • Eyvallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki oyun ici odemeler cok can sıkıyor mu yoksa tamamiyle opsiyonel mi? Ps4 day one edition aldim spottan eve gidip oynamayi bekliyorum sabirsizlikla ama bu oyun ici odemelerle uprade satin alma canımı sıktı açıkçası. Single player odakli bir oyuna microtransation koymanin mantigi nedir. Human revolution u bayılarak oynamıştım bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koftehor1

    Oyundaki oyun ici odemeler cok can sıkıyor mu yoksa tamamiyle opsiyonel mi? Ps4 day one edition aldim spottan eve gidip oynamayi bekliyorum sabirsizlikla ama bu oyun ici odemelerle uprade satin alma canımı sıktı açıkçası. Single player odakli bir oyuna microtransation koymanin mantigi nedir. Human revolution u bayılarak oynamıştım bu arada

    O satin almalar cok elzem degil hatta hic degil.

    Yalniz oyun saka maka kisa. Yan gorevlerle bile kisa. POI'lerle de kisa. Stealth ve exploration ile bile kisa.

    Bir stealth bir de lethal olarak bitirmek gerek ki ayri tatlarda oluyor. Ama bilemedim. Sonuyla pek tatmin edici olmadi. Cok guzel oyundu ama 90 puani hakediyor. Utulek Complex hele ki harika bir yer olmus dizayn, tasarim enfes. Guya yillik iznimde zaman ayiracaktim bu oyuna. Daha cikamadan bitiverdi.

    Bir de su konsola ozel sharpening yapmislar goruntuye. Yapmasalardi iyiymis. Cok keskin gorunuyor. Onun yerine pc de olup konsolda olmayan motion blur olsaydi keske. Motion blur her zaman cok lezzetli gorunmustur bana. Ama motion bluru kaldirmadi konsollar demek. 3-4 fps feragat ediyor kafadan cunku. Oyun zaten sehirde 15'lere dusebiliyor zaman zaman. İyice rezil olurdu diger turlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Eylül 2016; 13:08:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun içi satın almalar ve upgradelere hiç bir şekilde ihtiyacınız yok. Ben oynarken varlıklarını bile unuttum hatta satın almak istesem nasıl alınıyor onu bile bilmiyorum hala. Oyun için ödemeler var diye de para ve Praxis'leri oyun kısır bir şekilde vermiyor korkunuz olmasın, sadece HR'ye göre Praxis'in oyun için shoplardaki fiyatı yükselmiş ama dediğim gibi gerek olmuyor ben oyun için shoplar bile gerek duymadım. Sadece oyunun Breach diye ayrı bir modu var ve ne konu olarak ne oyuna bir katkısı var hatta çoğu kişi oynamıyor bile saçma sapan bir şey orada oyun için ödemeler çıkıyor her yerden ama onu da mobil oyun gibi yapmışlar zaten. Oyunu çok kısa sürelerde bitirenler var ve ben 40 saat gibi bir sürede bitirdim. Tüm yan görevler, point of interestleri yaptım ki yan görevlerin sayısı fazla değil ama neredeyse hepsi başarılı. Bir de hep Ghost gideceğim diye çok restart yapmış olabilirim ve gördüğüm her yeri dolaştım. Bunları yapmazsanız oyunun ana bölümleri çok uzun değil ne yazık ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 6 Eylül 2016; 13:25:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Oyun içi satın almalar ve upgradelere hiç bir şekilde ihtiyacınız yok. Ben oynarken varlıklarını bile unuttum hatta satın almak istesem nasıl alınıyor onu bile bilmiyorum hala. Oyun için ödemeler var diye de para ve Praxis'leri oyun kısır bir şekilde vermiyor korkunuz olmasın, sadece HR'ye göre Praxis'in oyun için shoplardaki fiyatı yükselmiş ama dediğim gibi gerek olmuyor ben oyun için shoplar bile gerek duymadım. Sadece oyunun Breach diye ayrı bir modu var ve ne konu olarak ne oyuna bir katkısı var hatta çoğu kişi oynamıyor bile saçma sapan bir şey orada oyun için ödemeler çıkıyor her yerden ama onu da mobil oyun gibi yapmışlar zaten. Oyunu çok kısa sürelerde bitirenler var ve ben 40 saat gibi bir sürede bitirdim. Tüm yan görevler, point of interestleri yaptım ki yan görevlerin sayısı fazla değil ama neredeyse hepsi başarılı. Bir de hep Ghost gideceğim diye çok restart yapmış olabilirim ve gördüğüm her yeri dolaştım. Bunları yapmazsanız oyunun ana bölümleri çok uzun değil ne yazık ki.

    Human revolution dan guzel mi peki sizce? Oyunun kısa surmesi kotu olmus heleki bu tarz action rpg karisimi bir oyunun suresi daha uzun olmalıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HR'den daha güzel diyemeyeceğim fakat HR'den kötü de değil bence HR'in kalitesinde, HR'yi sevenler bu oyunuda sever ama üstüne çok koymamışlar açıkçası.

    Gerçekten çok iyi bir HUB var, bir bina birbirine benzemiyor ve gezmekten keyif alıyorsunuz, yukarı zıplama ve uzaktan hack özellikleri açılınca üst katları da araştırmaya başlıyorsunuz, gerçekten detaylı ama sadece bir tane HUB var. HUB olarak HR den başarılı, şehir daha çok yaşıyor gibi duruyor ama bir tek HUB'ı var.

    Bölüm tasarımları HR'de daha güzeldi. Yanlış anlaşılmasın bölümler çok güzel tasarlanmış hele Utulek Complex fakat bölüm içinde kaybolma ve bölümlerin uzunluğu olarak HR daha başarılıydı. HR'ye göre ana bölümler oldukça kısa ve daha basit sanırım bir çok oyuncu buna bozuldu.

    HR'in sonu çok tartışılmıştı, işte seçimlerin hiç bir anlamı yokmuş diye ama beni pek bozmamıştı MD'de seçimleriniz fark yaratıyor ama öyle aman aman değil ve 5 yıl bekledikten sonra istediğiniz son bu değil.

    Oyun süresi olarak ben her yere gittim, her yeri gezdim araştırdım ve 40 saat sürdü. Bu süre Fallout 4, Witcher 3 için hiç bir şey ama HR'yi oynamış biri olarak Deus Ex zaten bu oyunlar kadar uzun sürmeyeceğini biliyordum. Eğer yan görevleri yapmadan, araştırmadan gezerseniz ana bölümler çok uzun sürmüyor. İyi yanı oyunun yan görevlerinin çoğu iyi öyle yan görev hissi vermiyor ama ana görevler bence daha dolambaçlı, daha uzun olmalıydı. Oyunu almış biri olarak eğer HR'yi seviyorsanız pişman olmayacaksanız, sonu hariç.




  • Oyunla ilgilenen pek yok gibi ama oyun sıkıntısı yaşadığım şu günlerde ilaç gibi geldi...
  • Yazık keşke şu forumda fifa,cod yerine bu tarz oyunlar hep konuşulsa üst sıralarda yer alsa :(

    Ben de oynuyorum özellikle gizlilik hoşuma gitti kilitli kapılar olup da hackleyemediğim zaman hangi borudan çıksam diye oyalanmak güzel :D, Şaka maka diyaloglar karakter çeşitliliği geçti dönem de baya hoş olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.