Şimdi Ara

deus ex human revelations

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu oyunun betası dolanıyo etrafta.hemen girdim buraya yorumları okumak için.ama hiç bahsedilmemiş.crysis 2 beta çıktığında ne kadar çok yorum yazılmıştı halbuki:)

    ilk oyun benim ilah oyunum olmuştu.half life dan sonra onun kadar etkileyen ilk oyundu.hatta çıktığında half life ın tahtı sallanıyor diye yorumlar okumuştum oyun dergilerimndeki editörler tarafından.2. oyun ise büyük hayalkırıklığıydı benim için.ama yinede bitirmiştim.bu oyunu 4 gözle bekliyordum.şimdi bu oyun ne zaman tam olarak çıkacak, betanın düşmesi nete oyunun çıkışını etkilermi.betayı oynayanlar (tabiiki hiç tasvip etmiyoruz ama:) oyun nasıl, grafikler, oynanış vs..sonuçta aynı crysis 2 deki gibi oyunu betasının da oynansa çoğu kişi orj u nu alacaktır.önemli olan bu olayın gecikmeye yol açmaması.

    ii oyunlar.



  • Beta inceleme yapacak siteler için çıkarılmış, oyunun tamamını içermeyen bir sürüm sadece. Fakat yorumlara bakılırsa pek tatmin edici değilmiş. Bununla ilgili bir konu vardı buralarda.

    Edit:http://forum.donanimhaber.com/m_19299220/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 6 Haziran 2011; 1:26:41 >
  • 1. sayfada görmeyi umuyordum sanırım.1. sayfada göremeyince aramadım.daha çok yorum yapılır diye düşünmüştüm ama anakonusunda bile çok az yorum var.eleştiriler olmuş ama benim oyunum olduğundan kesin bunuda alıp bitiririm.2. si kadar kötü olmasın yeter:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.