Şimdi Ara

DESTINY 2 | ANA KONU | Curse of Osiris DLC 5 Aralık (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
41
Favori
117.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz hocam.



    az da kaldi vallahi merak ediyorum oyunu. büyük ihtimal giremeyecegiz siraya alacak serverlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toxin12

    hong kong psnde betanın 19-24 ü diyor.

    Onun sebebi sanırım Hong Kong'da saatin çok ilerde olması yarım saat sonra ayın 19'u oluyor orada.
  • Japon psn'den pre-order yapmadan indirdim server açıldı oyundayım
  • Hong Kong psn hesabi actim. Beta onda da var sorunsuz iniyor. Hong Kong hesabini kurulum sirasinda ingilizce dil secenegi oldugu icin tavsiye ederim. Kart bilgisi istemiyor.

  • Nasıl hocam oyun madem başladınız betaya bi yorumlarınızı alalım size zahmet ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destiny 1'in aynısı. Sadece yeni birkaç skill ve görsel farklı. Strike'da bir boss geliyor atheon'un aynısı adı proteon. Hani geçen oyunda DLC yenilikleri sadece rengi değişmiş silahlardı bu beta'da aynısı. Yeni oyun yaptın 2 diye çıkıyor bari farklı dizayn edilmiş bi boss koysaydın. Ses efektleri bile atheon'un aynısı sadece rengi değişmiş adı proteon olmuş. Ben ilk oyunu son DLC'den önce bırakmıştım, 2. oyunu alıp almama kararımı beta ve raid kalitesine göre vericektim şu an beta sınıfta kaldı Raid'ler vault of glass gibi gizemli, keşfedilebilir gizli içeriklerle vs... gelirse almayı düşünürüm.
  • arkadaşlar kinguinden çekin 5 liraya bir key. hiç uğraşmayın.
  • Vay arkadaş Beta mı oynadık ilk Destiny mi çözemedim herşey aynı gibi yenilik göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • betada yapılacak baya az şey var ilk oyuna göre. 1 gorev 1 strike 2 pvp modu sadece. strike'ı sevdim gayet zevkliydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LazBoard

    Vay arkadaş Beta mı oynadık ilk Destiny mi çözemedim herşey aynı gibi yenilik göremedim

    Al benden de o kadar
  • İlk oyunun renk paletini biraz degistirip sürmüşler. Ayni oyuna 370 tl vermek can sıkıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 5 saatlik bir denemenin ardından kişisel görüşlerimi paylaşmak isterim.

    Öncelikle oyun görsel açıdan ve oynanış açısından eski oyundan tamamen farklı. Ilk oyun eski nesil konsollara da çıktığı için grafikler ve sesler biraz eksikti. Yeni oyunsa iki konudada ileri adım atmış. Özellikle ses kullanımını beğendim. Kulaklıkla denerseniz gayet ince detayları bile düşünmüşler.

    Ilk olarak homecoming isimli görevle başlıyoruz. Zaten bu bölüm hakkında bilgi bulunduğu için fazla üstünde durmaya gerek yok. Sadece yaratıkların kolay ölmediğini ve biraz mücadele gerektiğini söylemem lazım.

    Görevi bitirdikten sonra ana ekranda 3 pencereden oluşan seçenek sayfası geliyor. Bunlar control dediğimiz oyun , yeni bir strike ve cs deki bombalı bölüme benzer yeni bir pvp. Strike ile başlayalım

    Nessus isimli yeni gezegende geçiyor ve hoplamalı ziplamalı bi strike. Özellikle kaya delici dislilerden kaçtığımız bölümü keyifli. Sondaki boss nispeten zor ama silahlarında fazla vurmadigini söylemem gerek.

    Gelelim herkesin en çok merak ettiği crucible bölümüne. Öncelikle şunu söylemeliyim ki pvp mantığı tamamen değişmiş. Daha küçük mapler ve küçük takımlarla daha fazla beraber hareket etme zorunluluğu getirmişler. Tek başımıza girip eskisi gibi oynamak biraz zor açıkçası.

    2 adet ana silah seçeneğimiz var. Iki slota da istediğiniz gibi tercih yapabiliyorsunuz. Bu bence süper olmuş.

    Karakterlere gelirsek 3 karakteri de denemiş biri olarak titanı diğerlerinden üstün gördüm. Hunter ile oynaması eskisine göre baya bi zor olmuş. Warlock ise hemen hemen aynı gibi.

    Silah olarak ise otomatik tüfekler diğerlerinden daha iyiler. Özellikle titana özel exotik ototmatik tüfek gerçekten çok güçlü olmuş. Bunun yanında hunterın tabancası ve warlockta olan otomatik pulse rifle da baya etkili silahlar. Bu silahlarla iyi bir kombinasyonla gayet keyifli bi pvp geçirmek mümkün. Üstelik bf de olan asist count kill olayı destiny 2 ye de geldiği için kötü k.d ile oyunu bitirmek nerdeyse imkansız diyebilirim. Tabii tüm bu söylediklerim takımla beraber hareket etmenize bağlı.

    Genel itibariyle beğendim. Ancak kesinlikle tek başına oynanacak bir oyun değil. Solo takılan arkadaşlarıma naçizane tavsiyem arkadaş grubuyla oynarlarsa çok daha fazla zevk alırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwander -- 19 Temmuz 2017; 1:55:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • oliwander O kullanıcısına yanıt
    katılıyorum oyunun oynanışı hoşuma gitti fakat hala birçok mekaniği bilmiyoruz upgrade point olayı clan banner, yeni açık dünya sistemi vs. oyunun çıkmasını beklememiz gerekecek artık. ilk oyunun aynısı yaa, dlc gibi yaa gibilerinin yanında dolu dolu bir yorum olmuş.
  • Aynı oyun, dlc gibi olmuş yorumunu bende yapacağım kimse kusurabakmasın. Destiny den neredeyse hiç bir farkı yok. Grafik açısından da neredeyse hiç bir farkı yok. Bir ara ''bizim oyunu pro 60 fps de kaldırmaz'' gibi bir şey söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam sanırım şaka yapmışlar. Destiny 2 değil de 1 oynuyorum zannettim. Üzücü olan oyunun DLC den farkı olmaması, yeni class bile eklenmemesi, grafiksel açıdan da pek bir gelişim göstermemiş olması, En üzücü olanda ilk oyundaki raid ve strike ların buraya aktarılmamış olması. Kısacası ilk oyunu geliştirerek yapılabilecek şeyler için yeni bir oyun çıkarmayı tercih etmişler. 2-3 sene sonra destiny 3 çıkarırlarsa hiç şaşırmayın. Adamlar MMO sistemini oyuna bir türlü düzgün oturtamadılar. Sevindiğim nokta oynanışta değişiklik olmamış aynı zevkli oynanışı korumuş. Oyun çıktığında esas yenilikler nasıl olmuş görürüz fakat pek umutlu değilim. Bu kadar olumsuzluk dolu yorum yapsam da sevdiğim bir oyun o yüzden DLC lerle birlikte ön sipariş geçtim.




  • Üstteki arkadaşa çoğu konuda katılıyorum. Grafiksel açıdan oyun çok ileri gidememiş. Pro da nasıl 60 fps kaldırmaz diyorlar halen anlamış değilim. Sınıflar açısından bnde hayal kırıklığına uğradım çok yeni birşey yok subclasslar eklenmiş her karaktere. Pvpsi 4vs4 daha küçük maplerde hiç olmamıs. Betasa kısıtlı içerik oldugu için oyunu yerden yere vurmaya gerek duymuyorum. Tam sürüm çıkınca daha net anlaşılır herşey. Beta gerçekten cok kısa olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destiny 2 Beta Oynuyoruz! (Party Chat)




  • ilk oyuna ciddi zaman harcayan ikinci oyunuda umutla ve heyecanla bekleyen biri olarak bende hayal kırıklığına uğradım. pvp sistemini 4v4 e çekmelerinin mantığını anlayamadım 6v6 i tutsa yeni modlar için 4v4 denese tamam ama 6v6 yı silmek niye, trials da zaten 3v3 le millet birbirine yakın takım oyunu mantığını tecrübe edebiliyordu 6v6 oyunların keyfi ayrıydı, sadece 4v4 le bence pvp tarafı ciddi sorun yaşar, haritalar küçük oyunu hızlandırmaya çalışmışlar sanki ama eski 6v6 mantığı ve haritaların keyfini alamadım control oyununda. 4v4 le sanki halo ya benzemeye çalışmış oyun yapısı olarak ama halo oyun modları ve silah yapısı ayrı bir dünya , umarım daha geniş modlar çıkar 8v8 belki 12v12 warzone misali.
  • Betada pek bir şey göremedik . Oynanış benim hoşuma gitti. Destiny ı oynamamıştım. Şu saatten sonra destiny 2 çıkana kadar ilk oyunu alıp oynamaya değermi acaba? Yoksa 2.yi mı beklemeyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destiny 1 le aynı olmuş gibi geldi bana betadan mıdır acaba
  • Metrekare kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra ilk oyunu alıp sadece hikaye bölümünü bitirir,karakterini kasar oyunun dinamiklerini öğrenebilirsin..Raid falan yapacak adam bulmak çok zor artık..

    Benim şahsi fikrim alıp oynaman yönünde çünkü oyunun çıkmasına 2 aya yakın süre var,o zamana kadar hakim olursun oyuna..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.