Şimdi Ara

Destek dönüş yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2) Takımların, kulüp başkanlarının, futbolcuların veya 3. kişilerin isimleri alay malzemesi olarak kullanılamaz. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir, yazan üyeye 7 gün bölüm kısıtlaması verilecektir. (Örnek: gese-febe-bejeke-azize-şaban-6S-7enerbahçe-Cekirdek-kuruyemiş-Tüpcü-8eşiktaş-şikebahçe-fenevbahçe-ağlamak-beden hocası-haşortmanlı vs.)
    sebebiyle bana ceza veren şahsın delikanlıysa o bana ceza verdiği mesajımda hangi futbolcu, kulüp veya başkan ismini alay malzemesi olarak kullanmışım bana açıklasın. desteğe mesaj göndereli 3 gün oldu kimsenin iplediği yok. ya adam gibi sana kıl olduğum için ceza verdim desin ya da yapmadığım bir şeyden ötürü verdiği cezayı kaldırsın. ayrıca verilen ceza 7 gün yazıyor lakin cezamın bitiş tarihi 2 mart olarak gözüküyor. o cezayı veren şahıs biraz delikanlı olsun da kaç gün ceza verdildiğine karar versin önce. eğer mesajımda alay malzemesi olarak kullanılan kelimeyi bana da göstermezse de o cezayı veren kişi açık söylüyorum şerefsizdir. yöneticiyim diyen kişi taraftarlık yapmasın burada.







  • +1 konu basligina katiliyorum, uzun bir sure once gonderdigim iki forma cevap yok.


    bu yuzden hicbir beklenti icinde olmadan allah rizasi icin yonetici olmak istedim, ama ( artik yorumu size birakiyorum burada) iste bu mesajima dahi yetkili kisi mesajimi birkac defa gormesine ragmen cevap vermedi.

    bu arada ben herhangi bir kisi degilim, "sen kimsin ki mod (veya yonetici) olmak istiyorsun?" diyeceklere peşinen cevap;

    http://androkolik.com/forum/member.php?action=profile&uid=17895



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 4 Şubat 2014; 23:53:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.