Şimdi Ara

Desire S'mi ----- Incredible S'mi Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de sensation var. İşyerindeki 3 arkadasta da wildfire s var 1aydır kullanıyorlar. Memnunlar ama yetersiz kaldıkları için (2'si) sınıf yükselmeyi istiyorlar. Maksimum 900-1000TL sizece hangisi tercih edilmeli?

    İkisinde artılarına eksilerine bakıldığında ön plana çıkan hangisidir?

    Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim...



  • Bence incredible s çünkü kamera ve boyut avantajı var yaklaşık bir aydır kullanıyorum çok memnunum
  • Anladım dostum eyvallah. Şuan 2 adet buldum analaşabilirsem Inc s alıcam. bakalım ama kafam karısık kimsedende yardımda alamadım. 2 tarafta cihazdan memnun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreampark

    Anladım dostum eyvallah. Şuan 2 adet buldum analaşabilirsem Inc s alıcam. bakalım ama kafam karısık kimsedende yardımda alamadım. 2 tarafta cihazdan memnun...


    custom rom ısıne desıre s te daha rahat gırersın dıyecektım ama bunda da s-off cıktıgına gore ınc s almaman ıcın hıcbır neden yok ıkı taraf da memnun olur cunku guzel telefonn bu saatten sonra senın kac mp kamera ve ne kadar ekran boyutu ıstedıgın tercıhıne kalmıs..yardım derken olumsuz bırsey duymayı beklıyorsan bılemem tabı :)
  • Evet hiçmi sikayetleri yok. Mesela ben sensation sahibiyim. Toz muhabbeti var vs. çok önemli değil ama inc s de problemleri yokmu?
  • ya bak bu benım ilk androıdım ondan once hep symbian kullandım..bilirsin sende sensation varsa hicbir sınırlama yok bu telefonlarda..benım korkum zamanla yavaslamasıydı ama abuk sabuk bı ton sey yukledım bana mısın demedı :) mesaj yazmak benım ıcın cok onemlı ondan da cok memnunum t9 benı cok mutlu ettı...nıye sensation almadıgıma gelince cok sorun okudum,bana bıraz aceleye gelmış bır telefon gıbı geldıgı ıcın almadım...ama bu telefonda hıcbır sıkıntı yasamadım dıyebılırım..hatta desıre s ın avantaj olarak arka kapagı denebılır,bu plastık oldugu için ama eline aldın mı bılmem hıc plastık hıssı yok kadifemsi bir dokusu var..sonucta bana sorarsan ben memnunum ve tavsıye ederim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakkan.hakkan

    ya bak bu benım ilk androıdım ondan once hep symbian kullandım..bilirsin sende sensation varsa hicbir sınırlama yok bu telefonlarda..benım korkum zamanla yavaslamasıydı ama abuk sabuk bı ton sey yukledım bana mısın demedı :) mesaj yazmak benım ıcın cok onemlı ondan da cok memnunum t9 benı cok mutlu ettı...nıye sensation almadıgıma gelince cok sorun okudum,bana bıraz aceleye gelmış bır telefon gıbı geldıgı ıcın almadım...ama bu telefonda hıcbır sıkıntı yasamadım dıyebılırım..hatta desıre s ın avantaj olarak arka kapagı denebılır,bu plastık oldugu için ama eline aldın mı bılmem hıc plastık hıssı yok kadifemsi bir dokusu var..sonucta bana sorarsan ben memnunum ve tavsıye ederim :)


    Anladım çok tesekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.