Şimdi Ara

Dershaneden AYRILMAK isteyenler için açıklama (AYRILABİLİRSİNİZ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
14
Favori
87.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dust2 D kullanıcısına yanıt
    Kayıt altına almak derken ne yapacak
  • dust2 D kullanıcısına yanıt
    kayıt altına al derken hocam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamikazeeeee

    kayıt altına al derken hocam ?
    ayrılma talebinizi kabul etmeyip tehdit ettiklerine dair ses kaydı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dust2 -- 4 Nisan 2020; 11:34:24 >
  • Hocam %10 hariç gidilen günlerin parasını nasıl hesaplayacaklar ? Daha fazla bir meblağ söyleyemezler mi ? Çıkmasınlar diye.Bir de aylık taksidi gidilen günlerin hesabında direkt kullanılamaz mı ? Mesela ben giitiğim ay kadar taksitini verdim. Saolun bu işlerle ilgilendiğiniz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykolog -- 10 Nisan 2020; 15:20:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saykolog

    Hocam %10 hariç gidilen günlerin parasını nasıl hesaplayacaklar ? Daha fazla bir meblağ söyleyemezler mi ? Çıkmasınlar diye.Bir de aylık taksidi gidilen günlerin hesabında direkt kullanılamaz mı ? Mesela ben giitiğim ay kadar taksitini verdim. Saolun bu işlerle ilgilendiğiniz için.
    gidilen gün ücreti kayıt olurken anlaşılan tutardan fazla olamaz ama taksitli ödüyorsanız zaten sadece kitap ücreti isterler büyük ihtimalle.
  • Ben ayrılmak istediğimde kitap ücreti ve cayma bedeli olarak 1800 Tl gibi bir ücret çıkarmışlardı. 5000 gibi bir ücrete yazılıp yaklaşık 2000 tl ödeyip 3-4 ay gitmiştim. Bu yüzden dershaneye devam ettim.Bilmediğiniz konunun arkasında durmanız çok zor, bir hukukçu arkadaş ile gidip konuşmak en iyisi.

    Neyse şimdi ayrılmak gibi bir durumum söz konusu değil. Zaten onlar da yüz yüze işledikleri günlerin ücretini alacaklarını söylediler.
  • Hocam sizden %10 ve kitap parası isteyeceklerini söylediler mi yoksa direkt 1800 tl mi dediler.Virüsten önce gittiniz galiba.Şimdi ayrıldınız mı ?
  • saykolog S kullanıcısına yanıt
    Babamı aramışlar. Kitap bedeli ve %5 cayma bedeli alacaklarını söylemişler. Neyse biz vazgeçtik ve devam ettim dershaneye.

    Şimdi de yüz yüze işledikleri günlerin parasını alacaklarını söylüyorlar, o yüzden sorun yok.
  • Hocam 250 tl cayma desek 1550 tl kitap parası çok istemişler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dust2

    gidilen gün ücreti kayıt olurken anlaşılan tutardan fazla olamaz ama taksitli ödüyorsanız zaten sadece kitap ücreti isterler büyük ihtimalle.

    Alıntıları Göster
    Hocam peki senet konusunu ne yapacağız ? Onun için de bu durum kapsar mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cboy60

    Hocam peki senet konusunu ne yapacağız ? Onun için de bu durum kapsar mı

    Alıntıları Göster
    Senet içinde durum aynı diye biliyorum. bir şey ifade etmez, zorla sizi tutamazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dust2 -- 10 Nisan 2020; 16:36:29 >
  • Gidilen günleri nasıl hesaplıyorlar? yoklama alınmamamışsa nasıl ders saatini hesaplıyorlar? hepsine girdin mi diyorlar?
  • O kadar çok derhaneye giden var ama bu konu çok az konuşuluyor. Kardeşimin kaydını sildirmek istiyorum ama belli bir kriteri yok galiba bu olayın, dershane ne derse o. 8000 liraya anlaşmıştık. 12 ay taksit şeklinde, 5 ay daha kaldı 660x5=3300 lira daha boş yere ödeyeceğiz. Ki 2 aydır da dershane yok boşa ödedik diyebiliriz. Dün Rte okulların tamamen bittiğini açıkladı, o yüzden dershaneler de açılmayacak büyük ihtimal. Tam olarak kaç lira ödeyip sildirebileceğimizi öğrenebilsek iyi olur.
  • dust2 D kullanıcısına yanıt
    Hocam senet imzalayıp peşin ödeyince ve bu virüs yüzünden ayrılmak istediğimiz de nasıl bi uygulama var
  • Arkadaşlar virüs için senet menet cayma hakkı vs. olmuyor. Çünkü virüsü kimse düşünemezdi o yüzden caymaya girmiyor bu. Kayıt olduğunuz zaman kayıtlıdır. Gidin oraya tüm paranın %10 u ve gittiğiniz ay kadarını size verilen fiyat üzerinden değerlendirin koronadan sonrasını ödemek zorunda değilsiniz . Ödeyenler de geri alabilirler ve aynı zamanda ödemeyenler ödemek zorundadır.
    Hakkınızı yedirmeyin hak yemeyin . Hiçbir şey yapamazlar başlıkta yasa maddeleri var çekip atın fotoğrafını. Ve bu başlığı da çevrenizdekilere yayın herkes hakkını alsın.
  • Up
  • Arkadaşlar kardeşim üniversite sınavı için dershaneye yazdırdık tabi dershane kapandı, biz de kapanınca ayrılma hakkı vs uğraşmadık, şimdi bu durumda hepsini ödemem mı lazım ?
  • Hocam öncelikle merhaba dün dershaneden ayrılmak istediğimizi, evde daha iyi çalışabildiğimizi, dershanenin faydası olmadığını söyleyerek dile getirdik. Ne kadar ücret ödememiz gerek diye sorduğumuzda bize 6640 TL masraf çıkardılar. 3000 TL yaz kursu, 500 TL cayma bedeli, 300 TL Online Dersler, 550 TL yayın parası, Ders Ücretleri ise 1890 TL tutuyor dediler. Biz 8000 TL'ye kaydolmuştuk. 11. Sınıfın 2. dönemi ve 12. sınıf için. Neredeyse kaydolduğumuz fiyata bizi çıkarmaya çalışıyorlar. Bu düpedüz bir soygun. Bunun kanunda bir yeri var mıdır? Aynı zamanda biz 8 taksit ödedik yani 4000 TL ödedik şu ana kadar. Yani toplam bizden 11000 TL falan ç(a)lmaya çalışıyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Bir fikri olan, yardım edebilecek birisi var mı? Kime başvurabilirim?

  • Merhaba :)). Benim anlayamadığım konu neden gidilen ücretlerin parasını tekrar veriyoruz.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.