Şimdi Ara

DERS : KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.957
Cevap
14
Favori
845.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vistanın yanına xp kurabilirsen xp yle dene. Muhtemelen driver meselesidir.
  • Teşekkürler ar_tryk hızır gibi yetişiyosun
  • Orjinalden alıntı: ar_tryk

    Vistanın yanına xp kurabilirsen xp yle dene. Muhtemelen driver meselesidir.
    [/quote

    Hadi yaa, boşuna mı uğraştım bu kadar? xp kurmama imkan yok. vista diye olmayacak mı şimdi? VİSTA
  • Benim makina jvc. Makinenin cd sinden çıkan program kaydı yarıda keserken ulead 9 şahane çalıştı. Belki de jvc kullanan pek çok kişi via çipset diye uyumsuz dedi. Başka programlar dene. Önce xp de çalışıyor mu bak. Sonra vistada halletmeye çalış.
  • Vista da 1394a kartı tanınmıştır herhalde. Bu kartlar tak çalıştır yani otomatik tanımış olması lazım. xp de bilgisayarım -özellikler-donanım- aygıt yöneticisinden 1394 kartının tanınmış olduğu görülüyor. Vistada nasıl kontrol ediliyor bilmiyorum. Ulead belki vista uyumlu olmayabilir ama moviemaker de hatta uleadda kayıt yapılacak aygıtlar arasında fireware veya 1394a göeörülüyor mu? Görüyorsa tanımış demektir. Büyük ihtimal ayarlarda sıkıntın olabilir. Bir de senin makinanın vista driveri var mı? Şu linkte bir arkadaş sony vista driveri arıyordu sen geldin aklıma.

    http://forum.donanimhaber.com/m_22242084/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 3 Nisan 2008; 0:38:29 >
  • Konuyu inceledim ama sürekli kullanmayacam; Benim çekilecek iki kasedim var zaten aldığım ilk kamerada artık kasetli olmayacak! Alet canon ama bağlantı kablosu kaybolmuş olabilir. Bir ekrana bağlamak için bir de PVR tarzı kablo var(şu üç farklı renkli olanlardan) Kitapçıkta iki ucu usb bir kablo gösteriyor ama kamerada usb girişi yok. Hani derler ya:"şaka gibi"!
    Özetle bende toshiba A 100-847 notebook var bir de bu baş belası canon. Bu görüntüleri nasıl aktaracaz?
  • bu arada kamera CANON MV-600
  • Marka:CANON
    Model:MV600
    Resim formatı:JPG
    Arabirim:IEEE 1394
    Batarya:Li-on BP-535
    Video çıkışı:PAL or NTSC

    Kablo tam olarak usb ye benzemiyor olmalı. Kameranın ieee1394a yani fireware çıkışı var. Toshibanın freeware girşi yoksa harici fireware kartı almalısın.
  • Merhaba arkadaşlar bende SONY DCR-DVD106 var şimdi bende 3 adet mini DVD-RW cdim var 1,4 gb boyutunda, kayıt yaptıktan sonra tek tek 3 ünün kapatma işlemini yaptım, 2 sini pc'de kopyaladım ama 3. dvd yi açıyor bir klasörde 3 dosya var herbiri 8 kb ama dvd ye sağ tıklıyorum bana 1,36 gb dolu yazıyor video vs. yok içerisinde, içinden almam gereken önemli video var ne yapabilirim?
  • YOK İŞTE İBRAHİM KARDEŞ DEDİĞİN GİBİ OLMUYOR. KABLOLARI BAĞLIYORUM KAMERAYI AÇIYORUM. GÖRÜNTÜYÜ BAŞLATIYORUM AMA NE YAPIYORSAM YAPAYIM BİR TÜRLÜ BİLGİSAYAR KAMERAYI GÖRMÜYOR.
  • maalesef yine ben ama korkmayın yakında kurtulacaksınız benden çünkü kafayı yemeye az kaldı. şimdi bilgisayarım usb girişinden kameramı görüyor, fakat ıeee 1394 kart almıştım nedense karttan yaptığım bağlantıda kaerayı göremiyorum. usb bağlantısını çıkardığımda aktarım duruyor, usb bağlantısıyla aktarım yaparken 1394 bağlatı kablosunu çıkardığımda aktarım usb den devam ediyor. yani aktarımı kesinlikle usb den yapıyor kesinlikle 1394 kullanılmıyor ne yapmalıyım yardım edin lütfen.
  • özbalkesli bu mesajımda sana aynı problemi yaşıyorum çıldırmak üzereyim. aldığım 1394 kart arızalı diye değiştirdim ama ondada bilgisayarla kamerayı birtürlü buluşturamadım senin yazdığın hataların aynısını veriyor. lütfen çözümünü bulursan banada yaz rica ediyorum.
  • Kameranın bir cd si ve içinde sürücüsü var mıydı ve kurdun mu?
  • evet kurdum usb den görüyor kamerayı fakat yeni aldığım 1394 kartından görmüyor. kart arızalı olabilir dedik değiştirdik ama nafile yine aynı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mahoni_44

    özbalkesli bu mesajımda sana aynı problemi yaşıyorum çıldırmak üzereyim. aldığım 1394 kart arızalı diye değiştirdim ama ondada bilgisayarla kamerayı birtürlü buluşturamadım senin yazdığın hataların aynısını veriyor. lütfen çözümünü bulursan banada yaz rica ediyorum.


    Aldığım S-link marka kartı çalıştırmayı başaramadım. Hatta ithalatçı firmasını arayarak yardım bile istedim ama olmadı. Ben de gidip Digitus marka ikinci bir kart aldım, anakarta taktım ve takar takmaz çalıştı.

    Kısacası, S-link kartta yaşadığım sorunu onca uğraşmama rağmen çözemedim, Digitus ise beni hiç uğraştırmadan sorunsuz olarak derhal çalıştı.

    Biri niye çalışmadı da diğeri hemen çalıştı bilemiyorum...

    NOT : Bazı sağlık sorunları nedeniyle siteye uzun zamandır giriş yapamıyorum, sorularınıza gecikmeli cevap verirsem kusura bakmayın...




  • bendemi yeni bir kart almalıyım. birşey daha sorucam bilgisayarda kartın takılacağı iki farklı yuva var ben alttakine takmıştım acaba diğerine taksam değişiklik olurmu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mahoni_44

    bendemi yeni bir kart almalıyım. birşey daha sorucam bilgisayarda kartın takılacağı iki farklı yuva var ben alttakine takmıştım acaba diğerine taksam değişiklik olurmu.


    Eğer cevap vermek için geç kalmadıysam öncelikle bir şunu denemeni rica edicem. O i.LINK kartını çıkar. Yani 1394 kartını. Eline bir silgi al. Bildiğin kurşunkalem silgisi. i.Link kartının anakarta taktığın yerini silgiyle bir güzel sil. Bazen bu tür kartlatın (RAM lerde dahil olamak) üzere o bağlantı yerlerinin herhangi bir nedenle iletkenliği engeleniyor. Bu silme işlemini yaptıktan sonra tekrar tak. Hangi programı kullandığını bilmiyorum ama programın capture ayarlarında bağlantı noktasını doğru seçtiğinden emin ol. Eğer Ulead kullanıyorsan sol üstteki TOOLS menüsünden Select Device Kontrol ü seç açılan menüden Current Device kısmından MS 1394 Device Control ü seç. OK de. Bir de çok basit bir şey ama sürekli yapılan bir hata kameranı PLAYER moduna almayı unutma. Eğer hala olmuyorsa kartı başka bir bilgisayarda dene. Başka da ne diyebilirim ki bilmiyorum.

    Bu arada önemli not: Mümkün olduğunca capture işlemlerinizi usb girişinden yapmamaya çalışın.

    Eğer ham görüntüleri daha sonra tekrar işleyebilmek için saklamak ve kasetleri boşa çıkarmak istiyorsanız yapılacak en iyi şey avi olarak kaydedip çok yer kaplayacağı için bir kaç DVD ye bölmek olacaktır. DVD ye DVD vide olarak avi datası olarak kaydetmenizi öneririm.




  • Bende Sadece Usb kablosu var. Ben Nasıl yapıcam BU işi ?
  • contrbas ilgi ve alakan için teşekkürler en kısa zamanda dediklerini deneyip sana tekrar dönücem. iyiki varsınız. sağlıcakla kalın.
  • contrbas ayrıca bende ulead video 8 i kullanıyorum ama maalesef MS 1394 Device Control i seçip ok dediğimde karşıma "Unable to open the specified device. Please check if your device is ready." böyle bir yazı çıkıyor ve orası tekrar none oluyor neden acaba. kamerayı player modunda açık tutuyorum ama yinede ayarı yapmaya çalışınca bu uyarıyı alıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.