Şimdi Ara

ders çalışmak için ritalin ve benzeri ilaçlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
23.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Toz yapip burunda cekin cok iyi kafasi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meolls kullanıcısına yanıt
    Evet alabilirsin, arcalion b vitamininin bir türevinin takviyesidir, bir zararı olmaz ama faydası olabilir, tavsiye ederim. Tabiki 1 kutu bittikten sonra 2. Kutuya aralıksız başlamayın, en az 2-3 hafta boşluk olsun, en doğrusu doktora durumu bahsedip tahlilleri de göz önünde bulundurarak doktorun vermesidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar insanların sağlığını çok ciddi etkileyebilecek bir konuda nasıl kendi aklınızla böyle hüküm verebiliyorsunuz anlamış değilim.
    Kırmızı reçeteli ilaçlar sinir sistemini etkiler.bu ilaçların bırakabileceği geri dönüşü olmayan etkiler vardır.ders çalışabilmeniz için eksik olan son şey ritalin, concerta olmalı.
    İyi uyuyun, beslenmenizi dengeli tutun düzenli olarak tahlillerinizi yaptırın. Ayrıca kötü düşünmek ve stres durduğunuz yerde enerjinizi sömürür, meditasyon yapmak, gerekirse dikkat bozukluğu için değil bu konu için destek almak çok daha iyi olur.
    Ayrıca ünide de öyle zamanlar oluyorki üni sınavına çalışma temponuz yanında tüy kalacak. İlaçlar her zaman kurtarıcınız olmamalı ve hiçbir şey sağlığınızdan kıymetli değildir, olmazsa bir daha hazırlanırsınız ve yaparsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ilaçlar tam bir beta erkek itemi.bizim ünide kullananlar vardı totomla gülüyordum hepsine.2 satır kod ezberliycekler diye ritalin atan bu arkadaşlar proje zamanında kapımı sık sık çalarlardı.hiçbirindende bi bok olmayacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 21 Şubat 2019; 20:3:30 >
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın ilaç hakkında söylediklerine katılmasam da yorumunuzu saçma buldum. 3 yıl sınava hazırlanan her normal zekalı insan 1. nasıl olabilir? 3. yıla kalmakla zekanın nasıl bir ilgisi olabilir? Arkadaş 3. yılına barajı geçemediği için mi kalmış idealleri için mi? Kimseyi bu şekilde rencide edemezsiniz. Sözlerinize dikkat edin neyi tartışıyorsanız o konuda eleştiri yapın. Bu forumda 3. yılına kalan bir sürü insan var. Hepimize hakaret sayarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben o lafı genelleme yaparak söylemedim. Söylediğim kişi hariç kimsenin üzerine alınmasına gerek yok. Concerta ve ritalin gibi ciddi yan etkileri olan ilaçları dehb hastası bile değilken kullanacak kadar hayatının odak noktasını sınav yapmış birinin 3 yılda normal şartlarda bence derece yapabilmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu popüler konularda gördüm,bir doktor olarak iki kelam yazayım en azından faydamız olsun.Arkadaslar bu ilaçları genelde bizim uzmanlık sınavına(TUS) hazırlanan hekim arkadaşlarımız denemeye çalışır.Ritalin ilacının etken maddesi metilfenidattir.Santral sinir sisteminde dopamin maddesini artırıp Şizofreniye sebebiyet verebilirsiniz(Şizofreni de dopamin artar).Kısacası endikasyon olmadikca yani gerekmedikce kullanmayın.Bu ilaç ile ilgili hocamızın bir sözü vardı "Eşeğe altın semer vursalar eşek gene esektir."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher_king -- 21 Şubat 2019; 22:51:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ritalin almak zor sırrını bulan bana da yazsın.
  • Aragorns kullanıcısına yanıt

    Doktor bana kendi verdi


    Bugün ilk günüm elim aşırı terliyor, kalbim hızlı atıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ,




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 16 Mart 2022; 13:51:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.