Şimdi Ara

Ders çalışmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anlamıyorum nasıl ders çalışıyorsunuz. Bende gram istek yok ne dersaneye gittim ne gidecem hiç birşey bilmiyorum ama nasıl çalışacam , dışarıda o kadar yapcak şey varken nasıl çalışayım yeterrrr!!

    Not : BU BİR YAKINMADIR

    Not 2 : lise 4 e geçtim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydger -- 8 Temmuz 2014; 0:30:46 >



  • Zorlada olsa çalış . Ben az çalıştım olmadı . Bi sene daha bekleyeceğim benim yaptığım hatayı sen yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seve seve değil.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de istek yok ama şuan en azından günde 2-3 saatle başladım 1 haftadır.Ygs matın %75 i geonun tamamı fizik ve kimyanında %30 u falan bitti.Bunları konu anlatımındaki sorularla bitirdim şimdi bu aralar soru bankası abanacam ve lys başliyacam hafiften.Günde az çalış 1 saat çalış ama hergün çalış bence zamanla artacaktır çalışma süren.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl çalışalım kazananlar az taktik versin iyi değerlendirelim bende 3 senemi boş geçirdim bu sene dötüm tutuştu yardım
  • Asalak mısınız da milletin ağzıyla iş yapacaksınız. 1 gün otur bir kenara ve düşün. Hayatı araştır. Nerde nasıl daha iyi bir hayat yaşayabilirim diye. Çünkü yaşadığın yer ve ortam gerçekten çok berbat bir halde şuan. Tamam belki lise hayatımız amerikalarda yada ingilterelerde geçmedi. Tamam belki imkanlarımız iyi olmadı. Tamam belki sevgilinle en fazla dudaktan öpüştünüz ancak adamlar neler yapıyor neler dışarlarda. Yurtdışlarında herşeyiyle iyi bir hayat var kabul etmesek bile. İnsanlar dinleriyle siyasetleriyle değilde keyfleriyle zevkleriyle yaşıyor. Böyle bir hayat varken burda kendinimi kullandırmak istersin yoksa biran önce ordaki hayatında tadına bakmak mı istersin ?? Seçim senin. İşte bunları düşünebilirsin çalışmak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.