Şimdi Ara

Derin Dondurucu Önerileri En İyi Derindondurucu Hangisi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
60
Favori
538.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neden sandık tipi
    O fiyatlara veya biraz üzerine cekmeceli model alabilirsiniz.
  • profilonun cekmeceli bi modelini inceledim bayide. arkasi acikti secop kucuk bi kompresor takmislar. kaliteli mal kullanmislar helal olsun. baska modeller vardi ama cin maliydi sanirim komp.diyecegim o ki dolap isi sans isi fabrika elinde ne varsa o malzemeyi takiyor kaliteli kalitesiz diye bakmiyor sanirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunak -- 9 Haziran 2019; 21:14:23 >
  • espial kullanıcısına yanıt
    Jiaxipera iyidir hocam rahat olun. Kompresör üretimi artık neredeyse tamamen Çin'e geçti ve Çin markaları kalite olarak artık çok iyi durumdalar.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Küçük boyutta, sandık tipi derin dondurucu almayı düşünüyorum. Fiyatı 1000tl civarları, duruma göre fiyatı biraz daha artırabilirim. Sadece derin dondurucu olarak kullanılacak ve fazla bir yer kaplamamalı. Kullanan arkadaşlar, ne önerirsiniz? Sorun çıkarmayan, sessiz...
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    Peki hocam yarı fiyatına satılan ürünlerde de bulunan Jiaxipera iyi bir kompresör ise biz Liebherr hangi üstünlüğüne istinaden rakiplerinden fazla para veriyoruz.
  • espial kullanıcısına yanıt
    hocam jiaxipera 30 usd olsa embraco 50 usd desek arada 20 usd fark var.fiyat farkının en büyük sebebi markadır.
  • herkese selamlar,

    bir derin dondurucu arayışındayım, hem dual modu olduğu için hem de 8 çekmeceli olduğu için Simfer FS 8407 ENF D - 8 Çekmeceli No-Frost Dikey Derin Dondurucuya bakıyorum. Ama hiçbir yorum veya ek bilgi bulamıyorum ne yazıkki. Bu modelle veya Simfer derin dondurucularla ilgili genel bilgisi olan var mı, nasıldır, alınır mı?
  • Merhaba bende derin dondurucu arayışındayım.Bugün arçelik bayiisine sorduğumda 3 çekmecelinin 850Tl 5 çekmecelinin 1436 TL olduğunu öğrendim. Fakat statik tipliymiş. Sizce nasıl?
  • Derin dondurucudan vazgeçip dondurucusu büyük buzdolabı aldım .
  • Ice_Sh@dow kullanıcısına yanıt
    Hangi marka modeli tercih ettiniz hocam.
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    Benim anlatmak istediğimde oydu hocam Liebherr alıp diğerlerine göre kaliteli mal aldığımızı zannetmek.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Arçelik in 4360 tl lik modeli var derin dondurucusu 143lt büyük diye onu aldık
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 🙂 Ailecek sağlıklı beslenip, sağlık yaşamaya karar verdik ve yaklaşık 8 aydır glütensiz besleniyoruz. Sağlıklı beslenmenin kurallarından biri de tıpkı bizlerin, yani 50'li yaşlardakilerin, tıpkı çocukluklarında olduğu gibi her şeyi mevsiminde yemek olduğunu öğrendik. Bu yüzden de evimize bir derin dondurucu almak şart oldu. Şimdi bize şöyle 7, ya da 8 çekmeceli, A++, kaliteli ve sorunsuz bir dondurucu lazım. Lütfen yardımcı olurmusunuz. 🤔
  • Merhaba,
    Fiyat performans açısından geniş bir ürün araştırması yaptım. Derin dondurucu alırken önem sırasına göre kıstaslar; Enerji Tüketimi (A+ ve üzeri), İç Hacim (İhytiyaca göre değişse de brüt değil net hacimin en az 250 lt olması gerekiyor ve buna bağlı olarak çekmece sayısının en az 6-7 olması), No-Frost, Low Frost, Statik gibi soğutma teknolojileri farklı gibi görünse de ahım şahım bir farklılık en azından ev kullanıcıları için farketmiyor. (Endüstriyel kullanım için zaten farklı segmentler var). İçi buzlanan statik soğutma teknolojileri öneriliyor gibi görünse de zaten buzlanmış olan yiyecek ve stoklar elektrik kesilince kapak açılmadığı sürece sıcak bir yerde de en az 1 gün idare ediyor. Tabi önemli bir noktada da var ki bu da ses seviyesi 36-46 desibel arası değişen çalışma sesine sahip olan derin dondurucular eğer dondurucu oturulan bir odaya konuluyorsa ciddi önem arz edebilmektedir. Şahsen 42 db olan bir derin dondurucunun olduğu bir odada insan uyumaya alışsa da bu beni rahatsız eden bir durum mesela. Bu sebeple elinizden geldiğince 40 desibel altı bir cihaz alın derim.

    Ben yukarıda saydığım kritelere göre tüm beyaz eşya markalarını araştırdım ve süzdüm. Orta tüm özelliklerin ortalama olarak iyi çıktığı bir ürün çıktı karşıma.

    Buyrun:
    https://www.epttavm.com/item/59658173_altus-al-809-enf-a--cekmeceli-derin-dondurucu?gclid=CjwKCAjw0ZfoBRB4EiwASUMdYeO7Oe6YVJ2WswqAy-YmHy6_oUIaYRAZ3KD4Sc_fvcEGlenhI1u0BxoCuloQAvD_BwE

    Ayrıca markasına göre muadile yakın alternatifler de var.
    https://urun.n11.com/derin-dondurucu/regal-cdry-3103-a-7-cekmeceli-derin-dondurucu-P355925144
    https://urun.n11.com/derin-dondurucu/vestel-cd-l1103-w-a-dikey-derin-dondurucu-P267921216
    https://urun.n11.com/derin-dondurucu/simfer-fs-7301-nf-7-cekmeceli-no-frost-dikey-derin-dondurucu-300l-P338451637
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/vestel-cde-l1203-w-a-nf-7-cekmeceli-derin-dondurucu-451959720



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justruth -- 16 Haziran 2019; 19:52:31 >




  • Aydo1 A kullanıcısına yanıt
    Statik modellerde Profilo DF1136W3VV mantıklı duruyor.H.sonu cihazı inceledim bu hafta sipariş vermeyi planlıyorum, sizede tavsiye ederim.
  • Yanıt için çok teşekkür ederim. Bakacağım, ancak nofrost ağır basıyor şu anda, bilemedim. 🙂
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pakimeno

    Statik modellerde Profilo DF1136W3VV mantıklı duruyor.H.sonu cihazı inceledim bu hafta sipariş vermeyi planlıyorum, sizede tavsiye ederim.
    Statik modeller çok buzlanıyor diyorlar?
    Ancak no frost lara göre daha az elektrik harcayıp daha sessiz çalıştığını söyleyenler var.
    Üstelik no frostlar çok pahalı geldi bana?
    Bnde profilo nun o modelini beğendim ancak internette hep no frostu önermişler?
  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    yılda bir kez buz eritme işlemi yaparsınız olur biter.bu sayede dondurucuyuda temizlemiş olursunuz.şahsen bana nofrostlara o kadar fazla vermek mantıklı gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanbahri

    herkese selamlar,

    bir derin dondurucu arayışındayım, hem dual modu olduğu için hem de 8 çekmeceli olduğu için Simfer FS 8407 ENF D - 8 Çekmeceli No-Frost Dikey Derin Dondurucuya bakıyorum. Ama hiçbir yorum veya ek bilgi bulamıyorum ne yazıkki. Bu modelle veya Simfer derin dondurucularla ilgili genel bilgisi olan var mı, nasıldır, alınır mı?
    Öncelikle ben de bu markanin statik 7 cekmeceli sini aldım. Çok kullanmadım ancak kullandığım sürece en çok dikkatimi çeken sessizliği oldu.
    Simfer markası diğer bilindik markalar gibi çok yaygın kullanilmiyor ya da kullanıcıların buradan haberi yok veya internette aktif değiller o yüzden çok fazla yorum yok diye düşünüyorum. Ancak servis ağı yaygın benim bulunduğum ilçe de bile servisi vardı ve kısa süre de gelip kurulumunu yaptılar. Daha önce bu markanın servisligini yapmış bir ustaya almadan önce danıştim hiç düşünmeden alabilirsin memnun kalırsın dedi.
    Ben de ancak bu kadar bilgi verebiliyorum.😀
    Karar sizin hakkınızda hayırlısı




  • https://eniyice.com/en-iyi-derin-dondurucu-en-iyiler/ burada listelenmiş ama ne kadar doğru bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.