Şimdi Ara

Depremden Sonra Mobil Operatörlerin Ekranlardan Kaybolması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dikkatimi çeken durum (format biraz Ekşi'ye kaydı ama neyse:))


    Efendim prime time reklam kuşağını bu üç kafadar kapatırdı bildiğiniz üzere. Prime time demek bunlar demekti. Şimdi baktım 2023 tarifesi kanala göre saniye başı 300-2200TL arasıymış. Sağlam para gömçürmüş kanallar bunlardan.

    Kimisinin doğum yapan keçisi vardı hızır gibi yetişiyordu , birisi hep yanınızdayız diye ahkam kesiyordu. Ötekisinin ne yaptığını bende bilmiyorum Miroğlu'nu ayarlamışlardı en son ,şakalar komiklikler gırlaydı.


    Şikayetçi miyim hayır? öldünüz mü la çıkın barin samimi şekilde özür dileyin. Kaçırdıysam bilmiyorum .

    ölen çocuğunun mesajını 5 gün sonra birbiri ardına şebekeye düşüren özürden çok daha fazlasını borçuludur .


    Bu ülkeden sağlam para kazanıyorsunuz. İnterneti şırıngayla dağıtıyorsunuz. 1 GB internet bazılarınızda 20 tl. Yüksek kota hak getire.

    her afette sınıfta kalmayı başarabildiğiniz için tebrikler.

    Ekranlardan uzadığınız için de ayrıca teşekkürler.








  • Okuyunca dikkatimi çekti. Bunların reklamları dönmez oldu yada ben denk gelmiyorum. Ayrıca benim vicdanıma göre bu gsm operatörler de gayet sorumlu. En çok ihtiyaç duyulduğunda üstelik hayati tehlike altında telefonun çekmemesi ne demek.

  • Bugün sahurda reklamlarını gördüm(dağ, tepe aşığı olan operatör). Açıkçası ben bu operatörlere para kazandırmaktan yana değilim. ISS mi telekomdan alıp başka bir yere taşıdım. Her ne kadar telekomun altyapısını kullansa da hattımı da pttcelle taşıyacağım. Bu saatten sonra bunlara benden ekmek yok!

  • Ramazan-ı şerif'i fırsat bilip birkaç kuşağı dalmışlar. Vodafone'u göremedim. Verdikleri reklamlarda "Hayırlara vesile olsun" tadında şirinlik abidesi.

    Benim kızgınlığımın geçmesi mümkün değil. "efendim çözüm yokmuş, istasyonlar yıkılmış ,kalabalıkmış yüklemeymiş" geçiniz bunları. Depremde kısa mesajlar bile iletilemiyorsa ben sorumlu ararım


    Maliyetleri düşükken bunlar arazi kiralar 50 metre direk diker oradan şebeke verirlerdi. Bir tanesi dedemin arazisinde 20 yıldır kiracı mesela. Lisede Telsim henüz Vodafone olmamışken her gece kısa mesajların gitmemesine alışmıştık (niye mesaj atmıyorsun diye kız arkadaştan yediğimiz triple kalıyorduk) ama her afette hepsi birden göçüyorsa ortada ihmal var demektir. Baz istasyonlarını yüksek binalarınt epesine kondurmak yerine eskiden olduğu gibi direk dikilip oraya baz istasyonu konmalı. Bilirkişi arkadaşlar bu konu da bizi aydınlatırsa da iyi olur.


    Çok çekiciyiz, Kapsama alanımız , dronecell falan bunlara girmiyorum bile


    Medya ve Hukuk Çalışmaları Derneği (MLSA) GSM operatörleri yetkilileri hakkında “haberleşmenin engellenmesi”, “bilinçli taksirle öldürme” ve “bilinçli taksirle yaralamadan” suç duyurusunda bulunmuştu ,s onucuna bakacagız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Mart 2023; 14:58:49 >




  • Bişey olmaz bikaç ay sonra ağlak bi reklam çekerler, bizim keriz millet de bunların yedikleri bokları hemen unutur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaLpazan kullanıcısına yanıt

    Bir kaç GB 'da eklerler üzerine :). Çok çekiciyiz süper çekiyoruz öyle böyle değil okyanusta bile şebeke veriyoruz falan

    Bunların davasının sonucunu takip edeceğim bakalım ne olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.