Şimdi Ara

deplasman yasağı kalkmamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • normalde her türden birey özgürlüğünü kısıtlayacak hamleyi reddeden birisiyim. fakat türkiye'deki taraftar tipolojisi çok kötü durumda. takım ayırt etmeksizin vandallıkla ve holiganizmle beslenen büyük bir kitle var. demin ŞEREF TÜRK adlı bir sapığın koyduğu videoda gördük ki sırf kendisiyle aynı takımı tutmadığı için karşındakine öldüresiye bir hınçla bakan kitle var.
    evet yasakların her türlüsü kötüdür. fakat gerekli sosyolojik çıkarımlar yapıldıktan sonra taraftarların toplumsal uzlaşması sağlanmadan, insanların farklılıklara saygı duymasını öğretmeden bu yasağı kaldırmak kurda kuzu emanet etmekten başka bir şey değil. önce nefret etmeden çoğulcu bir toplum yetiştirmenin yollarını bulup en son tahlilde deplasman yasağı kaldırılmalı. yoksa bu sene büyük derbilerde çok büyük olaylar olacaktır.



  • Deplasman yasagı kalkıyo ise passolig denen illetde kalkmalı.



    bence deplasman yasagı değil passolig kalksın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıorum 2bin kikişinin maç izleme* özgürlüğü için binlerce polis mesaiye kalacak, onlarca toplu taşıma araçları zarar görecek,olaylar cıkarsacevredeki esnaf maddi zarar grecek ve bu olayları izlemek dinlemek yaşaak zounda masım insanlar kalacak. başlarım o hayvanları nmaç izleme özgürlüğüne.


    *nekadar maç izleme özgürlüğü o da tartışılır deplasmana giden taraftar profilinin %99u olay çıkarmaya hayvanlık yapmaya gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.