Şimdi Ara

Denon amfiye kule hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam!!! buradaki bilgili arkadaşlarıma birkaç sorum olacak cevaplarsanız mutluolurum...
    Öncelikle uzun yıllar stereo müzik dinleyen birisi olarak ani bir kaşıntı sorası Home theater ve avr olayınada karışmak istedim sonucunda
    Denon avr1611
    Harman kardon hkts 20 ile işe başladım sinema ve oyun performansı gerçekten harika fakat müzikte eksik haliyle.buyüzden iki kule hoparlör ihtiyacım var geçenlerde iki adet KEF Q11 alıp denedim fakat sonuç pekte iç açıcı deildi buyüzden geri iade ettim. Sonuç olarak ne tavsiye edersiniz hangi markalar üzerinde araştırma yapmalıyım ... Sesin daha parlak ve detaylı olmasını istiyorum
    Birde amfiyi kurcalarken ayarlarını kaçırdım diye fabrika ayarına döndürdüm sonucunda audyssey ayarları kapalı konumda kaldı açamıyorum
    MultEQ ,DYNAMİCEQ, dynamic volume özellikleri kapalı nasıl aktive olur tesekkürederim cevaplar için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbados35 -- 25 Mart 2014; 15:46:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Güncel ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayhax kullanıcısına yanıt
    Kimseden cevap yok???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barbados35 B kullanıcısına yanıt
    daha önce denon 1911 kullanmıştım; ilk yamaha ns p50 daha sonra wf 9.6 gelmişti , sonrasında wf 9.6 yı teac ar650 ile stereo kullandım ve yamaha ns 555 aldım
    bu 3 denememden aklımda kalan wf sinemada bass lar ile daha etkiliyken yamahalar ortalama kalmıştı hem müzik hem sinemada ve daha cok sevmiştim görece daha açık çaldıkları için.
  • Wharfedale 9.6 ları kule ve center olarak wharfedale atlantic 400 kulelerileri surround olarak Denon 2312ci kullanıyorum doğru ayarlar ile stereoda 9.6 kuleler tatmin eder. Yalnız jbl e250 sub ile kullanıyorum stereo modunuda ona göre ayarladım. fakat şunu söyleyeyim multi channel stereo modu (7.1) normal iki kanal stereo modundan iyi çalıyor, yani nede olsa avr. Zaten şu an bende bu yüzden bir stereo amfi arıyorum. Stereo olayına avr ile çözüm zor dostum.
  • Gercekten avr ile zor görünüyor guzel ses almak hayaloldu.
    Harman hkts ıyi fakat muzik özelliği hicyokmuş
    Buaralar polk tsı 400 gündemimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barbados35 B kullanıcısına yanıt
    Dostum Denon hakkında çok doğru bir yorum yapamam. Ama media markt'taki denemelerimde Onkyo'ya göre daha mat ve cansız bir sesi olduğuna kanaat getirmiştim. Bu sebeple daha parlak ve canlı sesi olan hoparlörler ile daha uygun bir ikili oluşturacağını düşünüyorum.

    Hoparlör olarak yamaha dediğime benzer karakterdedir. Dali'de ise denediğim Lektör serilerinin sesi donuk gelmişti. Bu sebeple bence uyumlu olmazlar.

    Hoparlör olarak kesin öneride bulunabileceğim marka Heco'dur. Kendim Victa 601 kuleleri kullanıyorum ve çok müzikal karakterli olduğunu düşünüyorum. Forumda da yeni alan ve çok memnun olan arkadaşlar mevcut. Amazon.de üzerinden arattığında kullanan kişilerin çok memnun olduğunu görebilirsin. Türkiye'de şu an sadece Gsa elektronik satıyor. Orhan Bey'i arayıp indirimli fiyatlarını öğrenmeni tavsiye ederim. İnternet fiyatlarından %30 kadar indirim yapıyor.
    http://gsaelektronik.com/kategori/hoparlor/heco.aspx

    Yine Heco'nun Music Color 800 modellerine de bakmanı tavsiye ederim. Media Markt'ta bu modeli dinledikten sonra 1 haftada kendi hoparlörlerime zor alıştım.

    Ayrıca AVR ile müzik dinleyeceksen, analog bağlantı ile hdmi bağlantı arasında çok fark oluyor. Analog çok daha iyi. Konuyu şöyle anlatayım. Salondaki htpc AVR'ye hdmi ile bağlı ve tüm ses bu bağlantı ile aktarılıyor. Deneme amaçlı olarak diğer odadaki Asus ses kartlı pc'mi getirip AVR'ye analog olarak bağladığımda dünyam şaştı. Bu kadar ciddi bir derinlik ve kalite farkı beklemiyordum.

    Eğer müzik olayını AVR ile çözmeyi düşünüyorsan, analog bağlantıyı es geçmemeni öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Evet heco victa yanlış hatırlamıyorsam biraz arastırdım alman üretimiymiş ve kullananlar memnun fakat izmirde kim satar nerede dinleriz bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barbados35 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam magnat supreme setleride incelemenin tavsiye ederim ama denon ile uyumlu olur mu bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Merabalar des kardesim Gönlüm monitor audio rs6 yana fakat buişlerde biliyosun gönül monitor ister Technics sbt 200 alirgelirsin çok riskli bi hal yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barbados35 B kullanıcısına yanıt
    Buarada kendi imkanlarimla amfi eko ayarlarını aktive etmeyi başardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.