Şimdi Ara

Denizli İş Güvenliği Uzmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasım 2004 tarihinde Özel Honaz Polikliniğini kurarak sağlık hizmet sunumuna başladık. Özellikle sanayi kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu sağlık taramalarını poliklinik bünyesinde yapmaya başladık.

    Periyodik kontrollerde ihtiyaç duyulan; işletme içinde zaman kaybetmeden akciğer grafisi, odio, solunum fonksiyon testi, ekg, portör muayenesi, kan ve idrar tahlillerini Yapabilmek için gezici tarama aracımızı hizmete sunduk.

    2011 tarihi itibarı ile Polikliniğimizi Denizli merkezinde Doktorlar Cad. Bamyacı Apt. No:48/1 adresine taşıdık. Polikliniğimiz yeni adresinde Özel ERDEM POLİKLİNİĞİ adı ile hizmet vermeye devam etmektedir.

    İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimlerinden hizmet alma yolu ile karşılanabileceğini bildiren’’ 27 Kasım 2010 tarihli İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ’’ ne göre ERDEM ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK birimini kurarak işletmelere verdiğimiz sağlık hizmetine İş Güvenliği hizmetlerini de ekledik.Bünyemizde 7 işyeri hekimi ve biri A sınıfı olmak üzere 5 iş güvenliği uzmanı deneyimli mühendis arkadaşlarla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.Ayrıca bünyemizde bulunan Makine Mühendisimizle Makine periyodik bakımlarını yapabilmekteyiz.Anlaşmalı olduğumuz TÜRKAK belgeli laboratuvarla sanayi kuruluşlarında iş sağlığı ve güvenliği yönünden yapılması gerekli bütün ölçümleri yapabilmekteyiz.

    Bize güvenerek bu günlere gelmemizi sağlayan bütün işletmelere şükranlarımızı sunuyoruz.

    Birinci önceliğimiz; ülkemizde, işçi sağlığı ve iş güvenliği hizmetlerinin gelişmesine katkıda bulunmaktır.Bu amaç doğrultusunda kaliteden ödün vermeden kendimizi geliştirme ve yenileme çabalarımız devam etmektedir.

    Yetkili: Mustafa Ali Kuşçu
    Hizmet Türü: Ortak Sağlık ve güvenlik birimi
    Adres: Cumhuriyet Mah. İnönü Caddesi No:51/A Kocabaş - DENİZLİ
    Şehir: DENİZLİ
    İlçe: MERKEZ

    Telefon:
    Poliklinik: 0 258 241 77 88 - OSGB : 0 258 814 52 51

    GSM: 0 545 814 52 51

    E-posta: bilgi@erdemosgb.com

    Web Adresi:http://www.erdemosgb.com/

    Hizmetlerimiz:

    Denizli iş güvenliği uzmanlığı
    denizli işyeri hekimliği
    denizli işyeri ortam ölçümleri
    denizli ortak sağlık ve güvenlik birimi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.